Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

phx & the edge

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Xadib
nowy

Sprawdzone: THE EDGE , testuje :phx

PostWysłany: Wto, 06 Paź 2009, 18:09    Temat postu: phx & the edge Odpowiedz z cytatem

Zaczynając od PHX. Po używaniu , nie widziałem jakiś efektów, właściwie żadnych lecz po miesiącu udało mi się wyrwać jedną dziewczynę Very Happy była moją przyjaciółką wcześniej. Do próbki phx dodali mi próbkę the edge i muszę przyznać że to naprawdę zadziałało Oo moja bliska koleżanka nagle zaczęła się do mnie maksymalnie kleić itp. Ja z dezorientowany max. jeszcze zakochany w tej innej ( tej z którą teraz jestem) no nic nie robiłem bo myślałem że ona sobie żarty robi. Przy tym jak się kleiła do mnie to mówiła " sama nie wiem czemu tak mnie do ciebie ciągnie itp" no i okazało się że mówiła poważnie. Nie zmarnowałem sytuacji bo i tak nie chciałbym z nią być, a teraz jestem szczęśliwy. btw... kocham ten zapach the edge ! taki wyrazisty , mocny i "pociągający" Po tej akcji może trochę zmieniłem zdanie o fero.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Wto, 06 Paź 2009, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam po krotkiej przerwie! Smile
Dobrze rozumiem uzywales miksu PHX plus The Edge? Czy pozniej tylko tego The Edge, bo po PHX nie bylo efektów? Jak dla mnie ten PHX to lipa (tak, tak zlinczujcie mnie Very Happy) nie dziala tak jak trzeba wedlug mnie a uzywam go dlugo, wystarczajaco dlugo, zeby to stwierdzic Wink Nie mialem stycznosci z The Edge, ale wedlug mnie perfumowane feromony sa bezsensu troche, bo i tak trzeba je przykrywac swoimi markowymi perfumami mam racje? A mieszanie roznych perfum jest nie na miejscu conajmniej Smile
raspbery Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, THE EDGE, PERCEPTION

PostWysłany: Sro, 07 Paź 2009, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie trzeba
Powrót do góry
Xadib
nowy

Sprawdzone: THE EDGE , testuje :phx

PostWysłany: Sro, 07 Paź 2009, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zastanów się , po co miałbyś przykrywać feromony zapachowe , dodatkowym innym zapachem ? Razz
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 07 Paź 2009, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Xadib napisał:
zastanów się , po co miałbyś przykrywać feromony zapachowe , dodatkowym innym zapachem ? Razz

No wiec, jak wyczytałem na tym forum trzeba, bo wyczytalem w jednym poscie, ze kazdy feromon trzeba przykrywac perfumami. Pytałem sie na forum akurat o Chikare, bo mialem kilka pytan - nie chcę mi sie teraz tego szukac tego postu i cytowac, ale tak ktos z forumowiczów tak wlasnie napisał Wink kto wie moze z The Edge jest inaczej?
A tak na marginesie jak Ci idzie z tym The Edge? Pozdro!
fokus1410 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX, Chakira

PostWysłany: Sob, 10 Paź 2009, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz feromony niezapachowe to niezbedne jest przykrycie perfumami, jesli zapachowe to nie ma sensu przykrywać, no chyba ze zapach ich Ci nie odpowiada to wtedy mozesz przykryc perfumami. Ja np. raczej nie przykrywam the edge bo zapach jest wg mnie ładny w przeciwieństwie do chociażby Chakiry.

pozdro
Powrót do góry
Seba Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Test: PHX, The EDGE, Perception, Chikara, NPA

PostWysłany: Pon, 12 Paź 2009, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam phx przykrywałem the edge Razz delikatne efekty bywają Razz
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 14 Paź 2009, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wlasnie jak to jest z ta Chikara? Bo jedni pisza, ze zapach jest boski, cudowny, a inni, ze jest strasznie ochydny i duszacy. Na stronce pisze, ze maja zapach jak drogie markowe perfumy heh. Skad taka rozbieznosc zdan. Rozumiem jakby pisac prosto "lubie" albo "nie lubie", ale zdania sa bardzo podzielone Wink a tak pozatym na ebay'u widzialem tez Chikare unscented, czyli bez zapachu Smile Ma ktos jakies doswiadczenia z ta Chikara? Prosta odpowiedz ludzie dziala czy nie?
Aha i nie karzcie mi szukac na forum, bo juz raczej wszystko przestudiowalem Very Happy
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 16 Paź 2009, 19:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja osobiscie Chikare sobie bardzo chwale Very Happy chociaz wedlug mojej opinii ma ladny zapach, to i tak na wszelk wypadek przykrywam ja dobra perfuma;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: