| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
compaqboy  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 28 Cze 2011, 11:48 Temat postu: |
|
|
| na mnie działa wyłącznie pheromax ale w zwiększonej dawce. Widzę jego efekty po pryśnięciu 1 raz na nadgarstek i rozsmarowaniu tego na szyi, pod nosem i na nadgarstkach. Efekty są widoczne |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Pią, 01 Lip 2011, 09:18 Temat postu: |
|
|
jako, że NPA na mnie stanowczo nie działa, postanowiłem dać ostatnią szansę feromonom i kupić Pheromax 14ml
mam nadzieję, że nie będę żałował
tu pojawia się też moje pytanie - jakie perfumy/wodę polecacie do PHX? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Pon, 04 Lip 2011, 21:33 Temat postu: |
|
|
Perfumy to dobieraj do siebie! Najważniejsze żeby dobrze kryły no i szybko nie wietrzały! Ja używam Dolce & Gabanna The One for Men, a wcześniej Calvin Klein Contradiction for Men i Lacoste Essential. Pierwszy i ostatni polecam a Contradiction wydaje mi się że za szybko się ulatnia (chociaż zawsze można poprawiać).
Gdybym miał coś jeszcze polecić to z zapachów które się długo utrzymują no i przede wszystkim są uwielbiane przez kobiety to Christian Dior Fahrenheit (niestety bardzo drogi) albo Giorgio Armani Acqua Di Gio - chociaż tych dwóch sam jeszcze nie testowałem ale wiem że kobiety za nimi szaleją więc na pewno sprawdzę w najbliższej przyszłości
Mam nadzieję że pomogłem i życzę powodzenia z Pheromaxem! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Pon, 04 Lip 2011, 21:39 Temat postu: |
|
|
kupuje przez neta, więc raczej trudno zebym 'dobierał do siebie'. a slyszales o issey miyake? _________________ testowałem: NPA - nie działa
testuję: Pheromax (i mix PHX+NPA)
będę testował: próbkę The Edge |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Pon, 04 Lip 2011, 23:49 Temat postu: |
|
|
no to idź do perfumerii i powąchaj potem sobie możesz zamówić przez neta! powiem szczerze że nie, znaczy gdzieś mi się nazwa obiła ale jakoś nigdy nie miałem styczności z issey miyake...no ale czemu nie, może być trafione zwłaszcza że mało popularne!! Może warto zaryzykować coś uniaklnego...tak żeby kobieta nie zgadła od razu co masz na sobie, nutka tajemniczości też jest ważna w podrywie! Próbuj i dawaj znać to może i ja zapiszę sobie te perfumy na listę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|