Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pierwsze feromony - pomoc
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
compaqboy Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Wto, 28 Cze 2011, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na mnie działa wyłącznie pheromax ale w zwiększonej dawce. Widzę jego efekty po pryśnięciu 1 raz na nadgarstek i rozsmarowaniu tego na szyi, pod nosem i na nadgarstkach. Efekty są widoczne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
egocentryk Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 01 Lip 2011, 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jako, że NPA na mnie stanowczo nie działa, postanowiłem dać ostatnią szansę feromonom i kupić Pheromax 14ml

mam nadzieję, że nie będę żałował

tu pojawia się też moje pytanie - jakie perfumy/wodę polecacie do PHX?
Powrót do góry
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Pon, 04 Lip 2011, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Perfumy to dobieraj do siebie! Najważniejsze żeby dobrze kryły no i szybko nie wietrzały! Ja używam Dolce & Gabanna The One for Men, a wcześniej Calvin Klein Contradiction for Men i Lacoste Essential. Pierwszy i ostatni polecam a Contradiction wydaje mi się że za szybko się ulatnia (chociaż zawsze można poprawiać).
Gdybym miał coś jeszcze polecić to z zapachów które się długo utrzymują no i przede wszystkim są uwielbiane przez kobiety to Christian Dior Fahrenheit (niestety bardzo drogi) albo Giorgio Armani Acqua Di Gio - chociaż tych dwóch sam jeszcze nie testowałem ale wiem że kobiety za nimi szaleją więc na pewno sprawdzę w najbliższej przyszłości Smile
Mam nadzieję że pomogłem i życzę powodzenia z Pheromaxem!
Powrót do góry
egocentryk Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 04 Lip 2011, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kupuje przez neta, więc raczej trudno zebym 'dobierał do siebie'. a slyszales o issey miyake?
Powrót do góry
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Pon, 04 Lip 2011, 23:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to idź do perfumerii i powąchaj Wink potem sobie możesz zamówić przez neta! powiem szczerze że nie, znaczy gdzieś mi się nazwa obiła ale jakoś nigdy nie miałem styczności z issey miyake...no ale czemu nie, może być trafione zwłaszcza że mało popularne!! Może warto zaryzykować coś uniaklnego...tak żeby kobieta nie zgadła od razu co masz na sobie, nutka tajemniczości też jest ważna w podrywie! Próbuj i dawaj znać to może i ja zapiszę sobie te perfumy na listę Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: