|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Kwi 2011, 08:53 Temat postu: Pierwsze feromony - pomoc |
|
|
cześć
zamierzam iść w najbliższy weekend na imprezę do klubu i trochę podziałać z laskami (/jedną wybraną). Mam 20 lat, jestem nieśmiały, ale zawsze piję dużo alkoholu, więc nie mam większych problemów z rozmawianiem z ludźmi, jednak z zagadywaniem do fajnych lasek tzn. np. proszenie do tańca i stricte podryw to już mam problem, dlatego pewnie nie mam dziewczyny [bo atrakcyjny z wyglądu nieskromnie mówiąc chyba jestem, do brzydkich nie należę]. Zdecydowałem się więc na feromony.
Poczytałem trochę na forum i widzę, że polecacie niejakie NPA (czy może Pheromax jednak lepsze?), które działa na kobiety i dodaje pewności siebie. To jest dokładnie to, czego potrzebuję.
Proszę o szybką pomoc, ponieważ chcę zamówić dzisiaj na Allegro czy gdzieś, żeby do piątku doszło. Na początek jakąś niedużą dawkę raczej, bo nie wiadomo czy będzie działało (polećcie coś sprawdzonego, co nie zawiodło większości), a po drugie nie dysponuję zbyt dużą ilością gotówki.
http://allegro.pl/npa-new-pheromone-additive-najlepsze-na-swiecie-i1554406480.html
co sądzicie o tym? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Kwi 2011, 16:20 Temat postu: |
|
|
nikt się nie kwapi, żeby pomóc...
myślę o zakupie na próbę 1 ml Pheromax
dwa pytania:
1) czy mogę ich używać (tylko) raz na tydzień? bo na co dzień nie potrzebuję, wystarczy mi co piątek na imprezę. Czytałem, że żeby były efekty trzeba stosować feromony często i regularnie - to prawda?
2) jaki perfum/wodę polecacie w szczególności do PHX? Nie satysfakcjonuję mnie odpowiedź "obojętnie"  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gucio776 nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Kwi 2011, 18:45 Temat postu: |
|
|
Też właśnie ostatnio kupiłem moje pierwsze feromony - pheromax 14 ml.
Zdecydowałem się na duże opakowanie z dwóch powodów:duże opakowanie można zwrócić gdyby nie działało, oraz opłaca się bardziej.
Poza tym dostałem jeszcze gratis dwa bonusy - próbkę NPA i Chikara.
Więc radziłbym tobie też zakupienie dużego opakowania - wrazie nie działania możesz zwrócić.
Jeśli byś się zdecydował to czy mógłbyś przy okazji wykorzystać mój kod na darmową przesyłkę do 22.04 (dostanę dzięki temu bonus). |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Kwi 2011, 18:46 Temat postu: |
|
|
| inna pomoc mnie interesuje w tej chwili. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Wto, 12 Kwi 2011, 13:51 Temat postu: |
|
|
zamowilem NPA jednak kobieta zmienną jest
prosze o odpowiedz na moje pytania powyzej jeszcze |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 13 Kwi 2011, 07:27 Temat postu: |
|
|
a forum to się nie chce poprzeglądać ? Masz wszystko jak na tacy _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Sro, 13 Kwi 2011, 11:50 Temat postu: |
|
|
| przegladalem, uwierz. prosze o odpowiedz chociaz na pierwsze pytanie bo odpowiedzi jakie znalazlem sa sprzeczne czasami |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 13 Kwi 2011, 13:21 Temat postu: |
|
|
Jeżeli nie dysponujesz duża ilością gotówki to polecam próbkę PHX na początek, jest lepsze od NPA lub inaczej NPA mu dorównuje wg. niektórych a razem tworzą zabójczo skuteczny zespół (nie testowałem ale pewnie w niedługim czasie nabędę tez NPA). Nie zamawiaj na allegro tylko ruszaj do sklepu i na drugi dzień (nawet pocztą polską) dotrze, jeżeli zrobisz przelew bankowy. W prezencie pewnie coś tam dostaniesz gratisowego (jak dostałem TheEdge i postestowałem to zaledwie 3 tygodnie później zamówiłem cały flakon ). O działaniu PHX i Edge możesz poczytać w moim poście w dziale uwodzenie, jak byłem w klubie . Pozdrawiam! _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Sro, 13 Kwi 2011, 13:25 Temat postu: |
|
|
przeciez napisalem ze JUZ ZAMOWILEM NPA, 5 ml wiec wystarczy na dlugo i gratis tez ma byc jakas husteczka/próbka czegos, pewnie The Edge
prosze o odpowiedz kogos doswiadczonego na to pytanie:
czy moge uzywac feromonow np. tylko raz na tydzień? bo na co dzień nie potrzebuję, wystarczy mi co piątek na imprezie. Czytałem, że żeby były efekty trzeba stosować feromony często i regularnie - to prawda? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 14 Kwi 2011, 21:47 Temat postu: |
|
|
musisz używać tego często tylko na początku żeby się dowiedzieć jak działa i w jakiej ilości, potem możesz raz na tydzien, raz na miesiąc, albo i wogóle  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zena  nowy
Sprawdzone: Love&Desire,BTB,NPA
|
Wysłany: Pon, 18 Kwi 2011, 18:45 Temat postu: |
|
|
Czolem kolego!
Przedstawie Tobie moj punkt widzenia:
Przede wszystkim nie idz na podryw, czy ogolnie pojete kontakty z plcia przeciwna, jesli liczysz tylko na feromony. Albowiem specyfiki, ktorym poswiecone jest to forum to nie perpetum mobile w dziedzinie scalania sobie towarzystwa. Musisz sam uwierzyc w siebie i na poczatku bez wspomagania wyrywac. Na poczatku jest ciezko, ale potem nakrywajac sie feromonami efekt jest potegowany i wtedy docenisz samego siebie najbardziej. Skoro jestes atrakcyjny to jest pare trickow, aby kobitki z Toba pokonwersowaly, na poczatek radze ograniczyc spozycie alkoholu (to nigdy nie pomaga)
Jak masz jakies pytania to pisz na PW moze cos podpowiem (wiadomo nie chce pisac nie na temat)
Pozdrawiam  _________________ To nie sen, to zen. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 20 Kwi 2011, 14:47 Temat postu: |
|
|
| egocentryk napisał: | przeciez napisalem ze JUZ ZAMOWILEM NPA, 5 ml wiec wystarczy na dlugo i gratis tez ma byc jakas husteczka/próbka czegos, pewnie The Edge
prosze o odpowiedz kogos doswiadczonego na to pytanie:
czy moge uzywac feromonow np. tylko raz na tydzień? bo na co dzień nie potrzebuję, wystarczy mi co piątek na imprezie. Czytałem, że żeby były efekty trzeba stosować feromony często i regularnie - to prawda? |
Nie tylko możesz rzadko, ale nawet jest to wskazane. Uważaj, żeby nie przedawkować NPA, bo efekt będzie odwrotny. Dobre miejsce do smarowania fero, to tam, gdzie zakładasz, że się znajdzie nos kobiety. Perfumy sprawdzone, takie jakie podobają się wielu kobietom, najlepiej markowe. Dobry tydzień na znajomości od lanego poniedziałku do piątku. _________________ __________________________________
http://www.corporateserver.co.cc/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Czw, 21 Kwi 2011, 23:23 Temat postu: |
|
|
CZesc .podobnych tematow bylo pełno , poszukaj,...
nie jestes jedyny , ktory ma takie obawy ;dp
pozdrwaiam.;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nika69  nowy
|
Wysłany: Sob, 30 Kwi 2011, 10:03 Temat postu: |
|
|
Witam jestem zainteresowana kupnem... tylko mam dylemat ponieważ chcę aby feromon działał na moją płeć znaczy na kobiety jakiego powinnam użyć w takim razie.  _________________ "a teraz szybko zanim zrozumiemy, że to bez sensu" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
egocentryk  nowy
|
Wysłany: Nie, 26 Cze 2011, 09:30 Temat postu: |
|
|
nie wiem czy dobrze aplikuje NPA, ale efektow nie widac
nakladam kropelke (jedno przechylenie, nie wiem czy to kropla) pod nos, a drugą trochę na szyję i to co zostanie przecieram o dłoń... probowalem mniej, wiecej, zadnych efektow a juz sporo buteleczki poszlo
zastanawiam sie czy dac szanse jeszcze feromonom i kupic Pheromax 1ml |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|