|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sob, 20 Mar 2010, 20:08 Temat postu: |
|
|
zgadzam się z Mickey , co niektórzy pisząc swoje posty zapominają o tym , że są tylko ludzmi . 10 a może 20 % atrakcyjności wytworzonej w warunkach laboratoryjnych nie wytworzy z was bogów . Nie wierze w to co niektórzy wypisują w swoich postach . Działanie feromonów jest bardzo subtelne i nie działa na wszystkich ludzi ...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 20 Mar 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
Nie jesteśmy tylko ludźmi, jesteśmy AŻ ludźmi... Nie będę opisywał swoich przemyśleń i swojego światopoglądu, ale nie widzę nic złego w tym co napisał. I uwaga, ostrzegam: będę polemizował  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 20 Mar 2010, 21:19 Temat postu: |
|
|
| miketg84 napisał: | zgadzam się z Mickey , co niektórzy pisząc swoje posty zapominają o tym , że są tylko ludzmi . 10 a może 20 % atrakcyjności wytworzonej w warunkach laboratoryjnych nie wytworzy z was bogów . Nie wierze w to co niektórzy wypisują w swoich postach . Działanie feromonów jest bardzo subtelne i nie działa na wszystkich ludzi ...  |
no wiesz, jak ktoś jest półbogiem, to jeszcze 20% laboratoryjnego bóstwa i jest już bardzo blisko pełnej boskości
a tak serio - sądzę, że niektóre z tych postów to po prostu zachwyt nad odkryciem fero. Dla wielu osób to jest po prostu zaskakujące, co dzieje się po feromonach i to, że faktycznie (i to jak!) działają _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sob, 20 Mar 2010, 23:42 Temat postu: |
|
|
facet zbierający kartofle na polu może być bardziej atrakcyjny dla kobiety niz tzw półbóg wypsikany mixem feromonów . Zauważcie , że feromony nie sprawia nic nadzwyczjnego one tylko wspomagaja pewne sytuacje . To jest tak samo z produktami . Cos może być tandetne i ładnie opakownae i zarazem dobre i niezawodne ale gorzej opakowane to porównanie do ludzi i wyglądu . W szkole średniej u mnie tez była laska , która była piękna ale w rozmowie była pusta jak pustak .
Co do fero to ja też używam mixów i jakoś ne widzę super efektów , tylko sporadycznie . I dodam , że wcale nie czuje się jakimś bogiem czy nadczłowiekiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 21 Mar 2010, 08:41 Temat postu: |
|
|
oczywiście, że fero dają subtelne efekty, a jakie niby miałyby dawać?
Po feromony sięga sporo knypków, którzy sądzą, że to jakaś magiczna mikstura, która zmusi kobiety do uległości i seksu. Wysupłają te pare stówek na flakonik i oczekują nie wiadomo czego.
Żeby korzystać z feromonów, trzeba cokolwiek wiedzieć o zachowaniu kobiet, umiejętnie odczytywać ich reakcje. Jeżeli ktoś potrafi właściwie interpretować (nawet te nieświadome) gesty płci pięknej, na pewno dostrzeże efekty fero. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Nie, 21 Mar 2010, 14:31 Temat postu: |
|
|
Własnie!! dlatego mierzi mnie wypowiedz koguta pawła, ze spryska sie kozim ekstraktem z jąder i myśli że juz wszystkie samice na imprezie wyrwie jak "feromonowy bóg" i będzie je "rzucał na wyro"... może głupiutkie gęsi ze wsi albo z okolic wiekszych miast są takie łatwe, ale normalne dziewczyny z dobrych i bogatych domów nie patrza tylko na wygląd faceta, ani na jego kasę...ale na jego zachowanie, charakter, co sobą reprezentuje, jaka ma postawe wobec zycia... co z tego ze atrakcyjny i ładnie pachnie... jeśli w głowie ma pustostan i erotomanię i do tego kretyn i życiowy fajtłapa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 21 Mar 2010, 15:19 Temat postu: |
|
|
No proszę, wystarczyły dwa wyrazy wam nie pasujące i już został przez was oceniony i obsypany obelgami..
Każdy ma prawo czuć się jak tylko chce, wierzyć to w co chce i wyrażać poglądy jakie chce - jeszcze raz napiszę - nie widzę nic złego w tym co napisał Paweł. Użył metafor, które możliwe źle rozumiesz Mickey albo Ci się źle kojarzą.
Zwróć uwagę na jeden swój post
| Cytat: | poza tym czas wolności wypełniam sobie imprezami ze znajomymi i poznawaniem przelotnie kolesi.... po prostu z nudów poznaje kolesi, gadka, flirt, pocałunki... ale musze troche z tym przystopować bo juz znajomi się śmieją i ekscytują, ze na ostatniej imprezie przelizałam się z 5 chłopakami, w tym 1 gej również chciał sie ze mna całowac lol...
ale w koncu chyba całowanie sie to nic poważnego... żadna rozpusta to nie jest |
Większość facetów uznaje to za puszczalstwo i równie dobrze Paweł mógłby Cię wyzwać od k.. p.. itd, ale nie o to chodzi.
Nie oceniaj nikogo na podstawie jednego postu... _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Nie, 21 Mar 2010, 18:19 Temat postu: |
|
|
Ale ja nie pisze ze jestem boginią dla facetów, i nie rzucam ich na wyra żeby bzyknąć i opuścić przed świtem lol ..
co do całowania - to nic wielkiego przecież, poznaje chłopaków tylko, rozmowa, buzi buzi to jeszcze nie puszczalstwo ... a jeśli ktoś tak myśli to gratuluje swiadopoglądu rodem z polskiej wsi... wczesniej tego nie robiłam za wiele, wierząc że książe sam sie do mnie na swoim koniu pofatyguje.. pofatygował sie ale totalny zjeb i skór**syn... i juz więcej to się nie wydarzy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 21 Mar 2010, 18:47 Temat postu: |
|
|
Z całym szacunkiem ale pawel25 też tak nie napisał. Nie widziałem nic o rzucaniu na łóżko, ani o tym że jest bogiem. Proponuje zakończyć offtopic. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Wto, 23 Mar 2010, 02:34 Temat postu: |
|
|
oj pisał pisał, o tym ze bogiem to w tym temacie, a o rzucaniu na łóżko to w temacie jak z przyjaciółki zrobic nałożnicę .. ja juz tu mam sporo obcykane traq ale racja, nie ma co offtopowac, zwlaszcza ze feromonowy król pawel25 jest nieobecny, pewnie jako bog zostal uniesiony do niebios na feromonowym wietrze..  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 10:26 Temat postu: |
|
|
Mickey Mini, skąd u Ciebie taka chęć udowodnienia swojej racji? Każdy człowiek traktuje świat subiektywnie. Szkoda naszego czasu na awantury. Niepotrzebne spięcia, które fundujemy sobie sami. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 05 Kwi 2010, 11:07 Temat postu: |
|
|
haszu, święte słowa. nie ma co się spinać, każdy człowiek ma swój świat i wyraża go w takim stopniu, na jaki pozwala nam pełen ograniczeń i niedoskonałości język. Zasadniczo ludzie chcą czynić dobro i warto patrzeć na drugiego człowieka, zakładając, że ma dobre intencje _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|