| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ŚWIROMAX  nowy
Sprawdzone: PHEROMAX
|
Wysłany: Czw, 11 Wrz 2008, 12:42 Temat postu: PIERWSZE KROKI Z PHEROMAXEM |
|
|
Witam wszystkich serdecznie.Może na początek przedstawię wszystkim moją sytuacje i co skłoniło mnie żeby zakupić feromony
Jestem z moją ukochaną już od 5 lat,cały ten okres był naprawdę wspaniały.Od półtora roku zamieszkaliśmy razem,do życia codziennego wkradła się monotonia i przyzwyczajenie.Tydzień temu (sobota) dowiaduje się czegoś strasznego dla mnie.Mój skarb już nic do mnie nie czuje,a w zasadzie nie wie jak to określić,kiedy zapytałem jej czy mnie kocha powiedziała że nie da się kogoś przestać kochać z dnia na dzień i zaproponowała miesięczną przerwę,więc o co tu chodzi pomyślałem.
Zastanawiałem się jak to naprawiać,co zrobić żeby było tak jak kiedyś i wpadłem przez przypadek na feromony.pl.Zamówiłem pheromax,wczoraj odebrałem paczuche i od razu psik na szyje a w zasadzie dwa mi się psikły,nie poczułem nic,dzisiaj walnąłem jedną porcje na szyje i dziwna sprawa,dostałem kopa jakbym się koki nażarł,zachciało mi się imprez,zaczęło w sumie mnie to walić czy mój związek się sypnie czy nie i normalnie zacząłem się śmiać jak głupi do sera,zupełnie z byle czego Czy to pheromax? czy tylko zbieg okoliczności? mieliście takie akcje?
Jutro będę miał okazję wypróbować jak to działa na płeć przeciwną.Koleżanka ma przyjść mnie obciąć bo jestem kontuzjowany więc będzie moją pierwszą ofiarą,że tak powiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 11:22 Temat postu: |
|
|
super ja mialem cos podobnego po npa po phx nic takiego nie zauwazylem
ale wiem o co ci chodzi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ŚWIROMAX  nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 11:40 Temat postu: |
|
|
No i jestem teraz jeszcze ładniejszy bo kumpela była mnie obciąć i...
Jeden psik pheromaxa na szyje przykryłem pumą,zanim zaczęła mnie obcinać,kawka,herbatka.Warto przedstawić wam że to jest kumpela mojej byłej?przyszłej?obecnej? Nie wiem jak to określić bo jak wspominam powyżej jesteśmy w separacji że tak się wyrażę.
Jak czekacie na pikanterie jakąś to nie czytajcie dalej ponieważ nic się nie wydarzyło ale bardzo mi współczuła i zaczęła mi mówić wszystko co o niej wie i wszystko z czego jej się zwierzyła,ogólnie bardzo dobrze nam się gadało i ze zdziwieniem zauważałem,że ona jest za mną a nie za swoją przyjaciółką.Na dodatek pod wieczór przyszedł po mnie kumpel żebym się przeszedł na spacer i przewietrzył,po drodze mija nas blond niewiasta i obraca się za nami jakbyśmy byli jedynymi samcami na ziemi
Kurcze już sam nie wiem co o tym myśleć,bo zawsze umiałem rozmawiać z ludźmi,na ogół jestem osobą kontaktową i może przez świadomość że mam na sobie wychwalane feromony za prawie 3 stówy chcę takie rzeczy zauważać? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ŚWIROMAX  nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 11:48 Temat postu: |
|
|
| paweł25 napisał: | super ja mialem cos podobnego po npa po phx nic takiego nie zauwazylem
ale wiem o co ci chodzi  |
Hehe no to ekstra że kumasz o co mi chodzi To jest niesamowite uczucie,muszę pokombinować z dawkami.Generalnie jestem żywym gościem,energicznym,wygadanym i czasem nawet agresywnym ale jestem dobrym człowiekiem i mam dobre serducho.K..a po co ja to pisze
Wiem jedno,coś w tym jest  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 12:42 Temat postu: |
|
|
jezeli zabaczyles super blondyne powinienes zastosowac zasade 3 sek.
mi czasami nie starcza odwagi ale pracuje nad tym bardzo ostro
ja stosowalem phx 14 dawka 1 psikniecia byla zbyt wysoka dlatego przelewalem do flakonika po próbce tam jest aplikacje niemal ze doskonala dla moich potrzeb
mysląc ze masz na sobie fero na pewno daje ci dodatkowego kopa
czasami mialem takie sytuacje ze czulem sie niepokonany pod kazdym wzgledem
wiem b.miłe uczucie kiedy ludzie cie słuchają i maja do ciebie nalezyty respect
mimo wszystko podczas rocznego stosowania fero dosłownie nigdy nie mialem jakies dziwnej objawy agresi wsród znajomych ale byly sytuacje jak by mnie olewali
dlatego pisze o tym zebys uwazał z dawkowaniem 2 psiknieca na zwykle spotkanie to za duzo chyba ze jest to w jakims klubie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ŚWIROMAX  nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 13:07 Temat postu: |
|
|
Też właśnie tak mi się wydaje że dawka 2 psików to jest złoty strzał 1 psik w zupełności wystarcza a może spróbuje jeszcze mniejszą dawkę.
A co teraz stosujesz i jakie najlepiej tobie odpowiadają? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 13:29 Temat postu: |
|
|
ja w zasadzie łacze 3 fero
npa 0.5
1 psik chikary
1 psik z próbki phx lecz juz mi sie konczy musze zakupic caly flakon tylko z geldem mam chwilowy problem ale za tydzien wszystko sie zmieni
połaczenie tych 3 bogów jest rewelacja tylko ciezko mi jest ocenic teraz jakie fero jak na kogo dziala ale to nie wazne grunt ze dziala
aktulnie stosuje npa+chikara i jest ok ale phx moim zdaniem rozwala wszystko
wyobraz sobie
npa dodaje duzo pewnoscie siebie przyciąga kobiety
phx kobiety widzą cie jako silnego samca pragną ciebie
chikara przyjaciel jakiego mozna sobie tylko wymazyc
w połaczenie tej trójcy stajesz sie prawie bogiem w oczach niektórych kobiet
oczywiscie wyglad tez jest wazny nie zostaniesz władcą jak bedziesz wygladal jak facet na polu zbierający kartofle
dobra koniec bo zaczynam jakies bajki pisac
a fero stosuje na ubrania czas dzialanie według mnie to 2-3 dni lecz stezenie jest troche słabsze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ŚWIROMAX  nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 13:38 Temat postu: |
|
|
hehe fajnie.Myślę że na razie zostanę przy PHX. Pobawię się nim trochę a później jakieś mieszanki zacznę testować tak jak ty  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 13 Wrz 2008, 13:42 Temat postu: |
|
|
ja zaczynalem od npa nastepnym fero bylo phx i chikara
teraz łącze 3 naraz to jest naprawde fajne połaczenie tyle ze kosztowne zeby kupic wszystko naraz
jak sie niema zabardzo kasy najlepiej inwestowac w npa tanie dobre polecane  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sarenek5  nowy
Sprawdzone: pheromax,the edge, chikara, perception
|
Wysłany: Pią, 01 Maj 2009, 20:22 Temat postu: |
|
|
NTF ale świetnie że opisujesz swoje przeżycia.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 17 Mar 2010, 20:41 Temat postu: |
|
|
| paweł25 napisał: | | super ja mialem cos podobnego po npa po phx nic takiego nie zauwazylem |
taaaaaaaak, NPA daje niezłego kopa. jak dobra kawa  _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Sro, 17 Mar 2010, 22:35 Temat postu: |
|
|
| Rasta napisał: | | paweł25 napisał: | | super ja mialem cos podobnego po npa po phx nic takiego nie zauwazylem |
taaaaaaaak, NPA daje niezłego kopa. jak dobra kawa  |
Dobry archeolog z Ciebie.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Czw, 18 Mar 2010, 01:43 Temat postu: |
|
|
| paweł25 napisał: | ja w zasadzie łacze 3 fero
npa 0.5
1 psik chikary
1 psik z próbki phx lecz juz mi sie konczy musze zakupic caly flakon tylko z geldem mam chwilowy problem ale za tydzien wszystko sie zmieni
połaczenie tych 3 bogów jest rewelacja tylko ciezko mi jest ocenic teraz jakie fero jak na kogo dziala ale to nie wazne grunt ze dziala
aktulnie stosuje npa+chikara i jest ok ale phx moim zdaniem rozwala wszystko
wyobraz sobie
npa dodaje duzo pewnoscie siebie przyciąga kobiety
phx kobiety widzą cie jako silnego samca pragną ciebie
chikara przyjaciel jakiego mozna sobie tylko wymazyc
w połaczenie tej trójcy stajesz sie prawie bogiem w oczach niektórych kobiet
oczywiscie wyglad tez jest wazny nie zostaniesz władcą jak bedziesz wygladal jak facet na polu zbierający kartofle
dobra koniec bo zaczynam jakies bajki pisac
a fero stosuje na ubrania czas dzialanie według mnie to 2-3 dni lecz stezenie jest troche słabsze  |
paweł 25 niedobrze mi sie zrobiło jak to przeczytałam.... mam nadzieje ze ty wyglądasz jak ten facet zbierający ziemniaki z pola i żadna kobieta na ciebie nie poleci nawet jakbyś pochlaniał te swoje feromony wszystkimi zwieraczami... tak kipisz pewnością siebie ze taki z ciebie bóg w oczach kobiet jak sie popryskasz wyciagiem z kozich jąder... żal... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Czw, 18 Mar 2010, 07:52 Temat postu: |
|
|
Mistrz ciętej riposty ale uważam, że trochę przesadzasz i wyolbrzymiasz. Pewność siebie to coś co daje nam dużą przewagę
edit
a pokuszę się o stwierdzenie, że jak tak sobie czytałem Twoje posty to narastała we mnie pewna ekscytująca opinia na Twój temat, która bardzo wiążę się z tą sytuacją  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Pią, 19 Mar 2010, 20:55 Temat postu: |
|
|
TRaQ oh nie - zero w tym przesady i wyolbrzymiania kazdy kto ma na imie paweł i gada takie farmazony na temat kobiet ma u mnie zapewnionego kopa w krocze
ekscytująca opinia powiadasz... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|