| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
krissy nowy
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 17:45 Temat postu: pierwsze spotkanie z fero |
|
|
chyba przedawkowałam PHEROMAx, jestem strasznie zamulona i zaczyna mnie boleć głowa. cały czas czuję ich zapach-potu, mimo że inni nie czują/co dziwne już kilka godzin/ i żadnej reakcji nie widzialam, a powiem ze wręcz odwrotną.to była tylko 1 kropla na szyję, czy jak zastosuje mniej to bedzie to dawać jakis efekt??
jutro spróbuję jeszcze raz/konfrontacja z facetem na którym mi zalezy a rozstaliśmy sie niedawno/3,ajcie kciuki. moze jakies rady? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 18:05 Temat postu: |
|
|
rady?
Przede wszystkim testuj.
To są typowe syndromy przedawkowania.
Co masz na myśli pisząc o odwrotnej reakcji? - to zapewne też efekt przedawkowania. Zastosuj mniejszą dawkę. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 12:06 Temat postu: |
|
|
Po fero z niektorymi dzieje sie cos takiego na poczatku ... ale to tylko poczatki potem juz nie bedzie takiego efektu [bynajniej u mnie juz nie zauwazam] Wazne jest by testowac testowac i doskonalic stosowane ilosci _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 15:12 Temat postu: |
|
|
No, smrodek to faktycznie pheromax ma specyficzny Ja też czuję go na sobie przez cały dzień, co gorsze, zatrzymuje mi się na kolczykach, bo noszę takie długie, wiszące...Ciekawe co sobie myśli moja druga połówka, kiedy całuje mnie za uszkiem A Ty próboj, próboj, to fantastyczna, fascynująca przygoda, zgłębiać arkana ludzkiego powonienia i podświadomośc i... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lover  nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sob, 19 Sty 2008, 11:08 Temat postu: |
|
|
Oj smierdzi niemilosiernie... jak dla mnie.. moja dziewczyna uwazala ze pachne proszkiem do prania hehe ale efektow po stosowaniu PHX nie zauwazylem niestety... moze innym razem zadziala |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|