Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pierwsze spotkanie z fero

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krissy
nowy

PostWysłany: Czw, 11 Sty 2007, 17:45    Temat postu: pierwsze spotkanie z fero Odpowiedz z cytatem

Shocked
chyba przedawkowałam PHEROMAx, jestem strasznie zamulona i zaczyna mnie boleć głowa. cały czas czuję ich zapach-potu, mimo że inni nie czują/co dziwne już kilka godzin/ i żadnej reakcji nie widzialam, a powiem ze wręcz odwrotną.to była tylko 1 kropla na szyję, czy jak zastosuje mniej to bedzie to dawać jakis efekt??
jutro spróbuję jeszcze raz/konfrontacja z facetem na którym mi zalezy a rozstaliśmy sie niedawno/3,ajcie kciuki. moze jakies rady?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Czw, 11 Sty 2007, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rady?
Przede wszystkim testuj.

To są typowe syndromy przedawkowania.
Co masz na myśli pisząc o odwrotnej reakcji? - to zapewne też efekt przedawkowania. Zastosuj mniejszą dawkę.
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po fero z niektorymi dzieje sie cos takiego na poczatku ... ale to tylko poczatki potem juz nie bedzie takiego efektu [bynajniej u mnie juz nie zauwazam] Wazne jest by testowac testowac i doskonalic stosowane ilosci

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, smrodek to faktycznie pheromax ma specyficzny Laughing Ja też czuję go na sobie przez cały dzień, co gorsze, zatrzymuje mi się na kolczykach, bo noszę takie długie, wiszące...Ciekawe co sobie myśli moja druga połówka, kiedy całuje mnie za uszkiem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing A Ty próboj, próboj, to fantastyczna, fascynująca przygoda, zgłębiać arkana ludzkiego powonienia i podświadomośc i...
Powrót do góry
Lover Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sob, 19 Sty 2008, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj smierdzi niemilosiernie... jak dla mnie.. moja dziewczyna uwazala ze pachne proszkiem do prania Very Happy hehe ale efektow po stosowaniu PHX nie zauwazylem niestety... moze innym razem zadziala
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: