|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Morpher nowy

Sprawdzone: jakis szajs z Alle,
|
Wysłany: Sob, 13 Gru 2008, 16:25 Temat postu: |
|
|
Czekam na opis efektów po wyjsciu dzisiejszym z PHX ja to samo dzis robie ale ja ostatni raz próbuje 1psik, potem zmieniam dawki
pozdro & good luck _________________ Testuje PHX |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Remi  potencjalny
Sprawdzone: NPA, PHX !!!
|
Wysłany: Pon, 15 Gru 2008, 22:37 Temat postu: |
|
|
| Nie odezwalem sie boo nigdzie juz pozniej nie wychodzilem. Za to mam wrazenia z dzisiaj. Rano, jak zwykle po ubraniu sie i przygotowaniu do wyjscia 1 psik na jablko Adama moja mikstura J.P.Gaultier... + delikatnie otarlem malym palcem butelke NPA bez przechylania i pomazalem pod nosem. Chmmmm.... efekty piekne. Kobiety to juz wogole, ale koledzy programisci ktorzy normalnie siedza w klasie i sie gapia w monitory wyszli do holu i nagle wszyscy zaczeli gadac jak najeci. Oolnie bardzo milo i przyjemnie. No wlasnie, ale nie do konca. Po powrocie ze szkoly postanowilem wyjsc do miasta i kupic wyciskarke do cytrusow. Nie wiem co mi odbilo i pol kropli Pheromaxu pod nos. TO NIE BYL NAJLEPSZY POMYSL I JUZ NIGDY TEGO NIE ZROBIE. Tak naprawde byl to drugi raz, ale myslalem, ze za pierwszym razem mi sie wydaje. Nie wiem jak wy, ale moze u mnie feromony trzymaja sie na ciele dluzej niz to wynika z opisu, a moze i dlatego, ze jest zimno na dworze. Prawie zjadly mnie 3 kobiety.TAK TAK. Jedna to tak na mnie wyskoczyla bez powodu i sie klocila, ze pomyslam: "oho, przesadzilem z Pheromaxem" Usmiechnalem sie i poszedlem dalej aby nie miec nigdzie na ciele jej paznokci, bo jeszcze chwila i nie wiem co by bylo (dodam, ze to pani ekspednientka a ja zapytalem tylko gdzie maja wyciskarki do cytrusow!!! To chyba tlumaczy wszystko) Druga Pani w kasie w drogerii to samo, tzn moze nie krzyczala, ale mila to ona nie byla. Zawsze jak mnie widzi to usmiech i sie gapi (wczesnie bez stosowania feromonow) Wiec jestem tego pewien. Pozniej inny sklep i pani w kasie to samo. Wiec sprawa jest prosta. Nigdy nie zastosuje feromonow 2 razy w ciagu jednego dnia mimo, ze na ulotce i ludzie pisza, ze feromony moga sie utzrmywac maksymalnie do 6 godzin. Jak widac, nie w moim przypadku. To tyle. Do nastepnego postu. Co sadzicie o tym? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
4razypo2razy  nowy
|
Wysłany: Wto, 16 Gru 2008, 04:18 Temat postu: |
|
|
Witam!
Swoje pierwsze feromony kupiłem jakiś rok temu. Jest to dobrze znany NPA i od razu przyznam się, że nie stosowałem ich regularnie, a w ciągu ostatnich 6 miesięcy praktycznie w ogóle. Na dniach postanowiłem do nich wrócić - mam ich jeszcze lekko ponad pół buteleczki. Zamówiłem także próbkę Pheromax'u.
Co do moich wcześniejszych doświadczeń... Sporadycznie dwa razy w tygodniu smarowałem się NPA (pół kropli pod nos lub na szyję) i jakiś większych zmian nie zauważyłem (może za mało/dużo tego było?). Jednak największego powera odczułem po połączeniu NPA (pół kropli pod nos i kolejne pół kropli na szyję) i Chikary (połowa próbki). Byłem wtedy bardzo poddenerwowany i jakiś strasznie nakręcony, odważny. Otoczenie również wtedy zwracało na mnie większą uwagę, natomiast spojrzenie pewnej dziewczyny było wówczas, że tak napiszę, bardzo jednoznaczne (zjadała mnie wzrokiem i od tamtej pory, mimo przerwania stosowania feromonów, przy każdym spotkaniu wyraźnie odczuwam zainteresowanie z jej strony).
A teraz ciekawostka... Wiele osób nie czuje zapachu NPA jednak ja bardzo go odczuwam. Mało tego... przypomina mi on bardzo zapach mojego taty (!!!), który zawsze miał wielkie powodzenie u kobiet (co zresztą doprowadziło w końcu do rozwodu z moją mamą, ale było to dawno i nie prawda). Tak więc wnioski wyciągnijcie sami.
Za jakiś czas napiszę coś o połączeniu NPA z Pheromax'em. Pozdro!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Remi  potencjalny
Sprawdzone: NPA, PHX !!!
|
Wysłany: Wto, 16 Gru 2008, 22:35 Temat postu: |
|
|
To teraz rozumiem, dlaczego u mnie tak latwo przedawkowac gdy piszesz o zapachu swojego ojca. Ja mam podobnie gdybym sie 1 dzien nie wykapal, lub gdy cos robie i sie spoce. Moja zapach (na szczescie tylko spod pach) jest prawie identyczny jak NPA, ale NPA daje wg mnie niesamowicie. Ja gdy zastosowalem 1 krople pod nos nie moglem wytrzymac, tak mi "smierdzialo" dlatego postanowilem zrobic wczesniej juz opisana przeze mnie miksture. Wracajac do tego co napislaes, to ja tez nie mialem raczej problemu z kobietami i co dziwne i wiem, ze to glupio zabrzmi, mialem zawsze wieksze powodzenie latem niz zima. Wszystko jasne dlaczego. Nie bez powodu Napoleon gdy wysylal list do Juzefiny o swoim powrocie pisal, aby nie myla sie 3 dni przed tym. No coz, teraz mamy 21 wiek i nie wyobrazam sobie aby sie codzienie nie wykapac a latem dodatkowo antyperspirant lub deo. Trzeba sobie wiec feromonami w plynie pomagac Widoczeni wydzielam wystarczajaco duzo wlasnych feromonow, ze z przedawkowaniem u mnie nie problem. Na razie to widze, ze moja mikstura dziala wysmienicie i jak mi sie skonczy to zrobie nastepna. + pol kropli pod nos. Pozdrawiam wszystkich testujacych i przyszlych feromaniakow Bardzo sie ciesze, ze mozna sobie tak pomoc w zyciu w ten sposob. Acha, zapomnialem. Dzisiaj w szkole na korytarzu zaczepila mnie pani nauczycielka a bylo juz pusto gdyz wszyscy siedzieli na zajeciach. Mowi do mnie: "Pan zawsze jest taki mily i wogole..." Nic dodac nic ujac. Pozniej schodze na dol zaniesc 2 komputery do innej pracowni i piekna dziewczyna, ktora na ogol na nikogo nie zwraca uwagi przytrzymuje mi drzwi i patrzy mi sie gleboko w oczy. Mowie jej: wielkie dzieki. Ona: nie ma za co, moge jeszcze w czyms pomoc? Czy trzeba cos dodawac wiecej? Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
joop  nowy
|
Wysłany: Pią, 03 Lip 2009, 00:10 Temat postu: |
|
|
Witam, od 3 dni testuje PHX i NPA. Pierwszego dnia zaraz po otrzymaniu przesyłki w pracy postanowiłem wypróbować ewentualne efekty, jeden psik PHX + kropla NPA, efekt ból głowy przez godzinę (chyba przedawkowałem), a później zdziwiłem się jak szef z wszystkimi sprawami przychodził do mnie a nie do kumpla który się tym normalnie zajmuje, kobiety z pracy tak jakby zamilkły i dały mi spokój przez resztę dnia. Sam nie wiem co o tym myślec
Dzień 2: PHX - wężykiem po szyi + NPA pół kropli za uszy i na to perfumy, w pracy spokojnie, dziewczyny jak nigdy przychodziły do mnie z faktycznymi problemami a nie "męczącym" gadaniem a po opowiedzeniu jakichś pieprznych dowcipów nie reagowały sztucznym oburzeniem ale śmiechem itd..., faceci przy rozmowie byli konkretni. Po pracy siłownia, powtórzyłem dawkę, no i było co najmniej zadowalająco. Trener sam zaczął rozmowę, normalnie jest tylko cześć, a kobiety tak jakby zaczynały okupować wszystkie przyrządy wokół mnie, dziwne to było bo siłownia była prawie pusta i wcześniej czegoś takiego nie zaobserwowałem.
Dzisiaj: PHX - wężykiem po szyi + pół kropli NPA i perfum. W pracy dziewczyny co najmniej podejrzanie miłe, po tekście jednej "nie patrz na mnie takim uwodzicielskim wzrokiem" mało nie padłem, kolejne dwie zaprosiły mnie na imprezę w weekend, na Bóg wie co nie liczę ale chyba będzie dobry śmiech
Jutro spróbuje sam PHX bez NPA. Póki co to co doświadczyłem zaliczam na + Cudów nie ma ale różnica jest widoczna jak dla mnie, pozostaje dobranie optymalnej dawki, dalsze testowanie i zastosowań w życiu" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|