Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pierwsze testy probki Phx'u
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Morpher
nowy

Sprawdzone: jakis szajs z Alle,

PostWysłany: Sob, 13 Gru 2008, 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czekam na opis efektów po wyjsciu dzisiejszym z PHX Wink ja to samo dzis robie ale ja ostatni raz próbuje 1psik, potem zmieniam dawki
pozdro & good luck
Remi Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX !!!

PostWysłany: Pon, 15 Gru 2008, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie odezwalem sie boo nigdzie juz pozniej nie wychodzilem. Za to mam wrazenia z dzisiaj. Rano, jak zwykle po ubraniu sie i przygotowaniu do wyjscia 1 psik na jablko Adama moja mikstura J.P.Gaultier... + delikatnie otarlem malym palcem butelke NPA bez przechylania i pomazalem pod nosem. Chmmmm.... efekty piekne. Kobiety to juz wogole, ale koledzy programisci ktorzy normalnie siedza w klasie i sie gapia w monitory wyszli do holu i nagle wszyscy zaczeli gadac jak najeci. Oolnie bardzo milo i przyjemnie. No wlasnie, ale nie do konca. Po powrocie ze szkoly postanowilem wyjsc do miasta i kupic wyciskarke do cytrusow. Nie wiem co mi odbilo i pol kropli Pheromaxu pod nos. TO NIE BYL NAJLEPSZY POMYSL I JUZ NIGDY TEGO NIE ZROBIE. Tak naprawde byl to drugi raz, ale myslalem, ze za pierwszym razem mi sie wydaje. Nie wiem jak wy, ale moze u mnie feromony trzymaja sie na ciele dluzej niz to wynika z opisu, a moze i dlatego, ze jest zimno na dworze. Prawie zjadly mnie 3 kobiety.TAK TAK. Jedna to tak na mnie wyskoczyla bez powodu i sie klocila, ze pomyslam: "oho, przesadzilem z Pheromaxem" Usmiechnalem sie i poszedlem dalej aby nie miec nigdzie na ciele jej paznokci, bo jeszcze chwila i nie wiem co by bylo (dodam, ze to pani ekspednientka a ja zapytalem tylko gdzie maja wyciskarki do cytrusow!!! To chyba tlumaczy wszystko) Druga Pani w kasie w drogerii to samo, tzn moze nie krzyczala, ale mila to ona nie byla. Zawsze jak mnie widzi to usmiech i sie gapi (wczesnie bez stosowania feromonow) Wiec jestem tego pewien. Pozniej inny sklep i pani w kasie to samo. Wiec sprawa jest prosta. Nigdy nie zastosuje feromonow 2 razy w ciagu jednego dnia mimo, ze na ulotce i ludzie pisza, ze feromony moga sie utzrmywac maksymalnie do 6 godzin. Jak widac, nie w moim przypadku. To tyle. Do nastepnego postu. Co sadzicie o tym?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
4razypo2razy Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Wto, 16 Gru 2008, 04:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!

Swoje pierwsze feromony kupiłem jakiś rok temu. Jest to dobrze znany NPA i od razu przyznam się, że nie stosowałem ich regularnie, a w ciągu ostatnich 6 miesięcy praktycznie w ogóle. Na dniach postanowiłem do nich wrócić - mam ich jeszcze lekko ponad pół buteleczki. Zamówiłem także próbkę Pheromax'u.

Co do moich wcześniejszych doświadczeń... Sporadycznie dwa razy w tygodniu smarowałem się NPA (pół kropli pod nos lub na szyję) i jakiś większych zmian nie zauważyłem (może za mało/dużo tego było?). Jednak największego powera odczułem po połączeniu NPA (pół kropli pod nos i kolejne pół kropli na szyję) i Chikary (połowa próbki). Byłem wtedy bardzo poddenerwowany i jakiś strasznie nakręcony, odważny. Otoczenie również wtedy zwracało na mnie większą uwagę, natomiast spojrzenie pewnej dziewczyny było wówczas, że tak napiszę, bardzo jednoznaczne (zjadała mnie wzrokiem i od tamtej pory, mimo przerwania stosowania feromonów, przy każdym spotkaniu wyraźnie odczuwam zainteresowanie z jej strony).

A teraz ciekawostka... Wiele osób nie czuje zapachu NPA jednak ja bardzo go odczuwam. Mało tego... przypomina mi on bardzo zapach mojego taty (!!!), który zawsze miał wielkie powodzenie u kobiet (co zresztą doprowadziło w końcu do rozwodu z moją mamą, ale było to dawno i nie prawda). Tak więc wnioski wyciągnijcie sami.

Za jakiś czas napiszę coś o połączeniu NPA z Pheromax'em. Pozdro! Wink
Powrót do góry
Remi Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: NPA, PHX !!!

PostWysłany: Wto, 16 Gru 2008, 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To teraz rozumiem, dlaczego u mnie tak latwo przedawkowac gdy piszesz o zapachu swojego ojca. Ja mam podobnie gdybym sie 1 dzien nie wykapal, lub gdy cos robie i sie spoce. Moja zapach (na szczescie tylko spod pach) jest prawie identyczny jak NPA, ale NPA daje wg mnie niesamowicie. Ja gdy zastosowalem 1 krople pod nos nie moglem wytrzymac, tak mi "smierdzialo" dlatego postanowilem zrobic wczesniej juz opisana przeze mnie miksture. Wracajac do tego co napislaes, to ja tez nie mialem raczej problemu z kobietami i co dziwne i wiem, ze to glupio zabrzmi, mialem zawsze wieksze powodzenie latem niz zima. Wszystko jasne dlaczego. Nie bez powodu Napoleon gdy wysylal list do Juzefiny o swoim powrocie pisal, aby nie myla sie 3 dni przed tym. No coz, teraz mamy 21 wiek i nie wyobrazam sobie aby sie codzienie nie wykapac a latem dodatkowo antyperspirant lub deo. Trzeba sobie wiec feromonami w plynie pomagac Razz Widoczeni wydzielam wystarczajaco duzo wlasnych feromonow, ze z przedawkowaniem u mnie nie problem. Na razie to widze, ze moja mikstura dziala wysmienicie i jak mi sie skonczy to zrobie nastepna. + pol kropli pod nos. Pozdrawiam wszystkich testujacych i przyszlych feromaniakow Smile Bardzo sie ciesze, ze mozna sobie tak pomoc w zyciu w ten sposob. Acha, zapomnialem. Dzisiaj w szkole na korytarzu zaczepila mnie pani nauczycielka a bylo juz pusto gdyz wszyscy siedzieli na zajeciach. Mowi do mnie: "Pan zawsze jest taki mily i wogole..." Nic dodac nic ujac. Pozniej schodze na dol zaniesc 2 komputery do innej pracowni i piekna dziewczyna, ktora na ogol na nikogo nie zwraca uwagi przytrzymuje mi drzwi i patrzy mi sie gleboko w oczy. Mowie jej: wielkie dzieki. Ona: nie ma za co, moge jeszcze w czyms pomoc? Czy trzeba cos dodawac wiecej? Pozdrawiam wszystkich.
Powrót do góry
joop Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 03 Lip 2009, 00:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, od 3 dni testuje PHX i NPA. Pierwszego dnia zaraz po otrzymaniu przesyłki w pracy postanowiłem wypróbować ewentualne efekty, jeden psik PHX + kropla NPA, efekt ból głowy przez godzinę (chyba przedawkowałem), a później zdziwiłem się jak szef z wszystkimi sprawami przychodził do mnie a nie do kumpla który się tym normalnie zajmuje, kobiety z pracy tak jakby zamilkły i dały mi spokój przez resztę dnia. Sam nie wiem co o tym myślec
Dzień 2: PHX - wężykiem po szyi + NPA pół kropli za uszy i na to perfumy, w pracy spokojnie, dziewczyny jak nigdy przychodziły do mnie z faktycznymi problemami a nie "męczącym" gadaniem a po opowiedzeniu jakichś pieprznych dowcipów nie reagowały sztucznym oburzeniem ale śmiechem itd..., faceci przy rozmowie byli konkretni. Po pracy siłownia, powtórzyłem dawkę, no i było co najmniej zadowalająco. Trener sam zaczął rozmowę, normalnie jest tylko cześć, a kobiety tak jakby zaczynały okupować wszystkie przyrządy wokół mnie, dziwne to było bo siłownia była prawie pusta i wcześniej czegoś takiego nie zaobserwowałem.
Dzisiaj: PHX - wężykiem po szyi + pół kropli NPA i perfum. W pracy dziewczyny co najmniej podejrzanie miłe, po tekście jednej "nie patrz na mnie takim uwodzicielskim wzrokiem" mało nie padłem, kolejne dwie zaprosiły mnie na imprezę w weekend, na Bóg wie co nie liczę ale chyba będzie dobry śmiech Very Happy

Jutro spróbuje sam PHX bez NPA. Póki co to co doświadczyłem zaliczam na + Cudów nie ma ale różnica jest widoczna jak dla mnie, pozostaje dobranie optymalnej dawki, dalsze testowanie i zastosowań w życiu"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: