|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ann_Angel potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Woman, Relationship Magic, BTB-test
|
Wysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 14:39 Temat postu: Pierwsze wrażenia... |
|
|
Używam Pheromaxu od 2 tygodni, a od wczoraj dodatkowo aplikuję też RM. Pomyślałam, że może wtedy działanie feromonów będzie skuteczniejsze i bardziej widoczne. Nie pomyliłam się! Wreszcie zauważyłam efekty, te dwa dni kiedy stosowałam Pheromax + RM mnie zaskoczyły!
Zaczęło się od tego, że wczoraj... przedawkowałam. Pheromax na nadgarski, za uchem i kilka pociągnięć RM na szyi okazało się lekką przesadą. Parę minut po zaaplikowaniu poczułam się rozdrażniona, niespokojna, a za chwilę po prostu wściekła! Czułam się strasznie zdenerwowana i jestem pewna, że to tylko przez feromony, bo było to wcześnie rano, niecałą godzinę po obudzeniu, po prostu słuchałam muzyki i poczułam tą złość... Ten stan utrzymywał się przez jakieś półtora godziny (uciążliwe...). Mimo to później poczułam się lepiej, byłam taka wesoła i radosna, bardziej otwarta na innych! Mogę więc śmiało powiedzieć, że feromony naprawdę wywierają wpływ na moje uczucia. A co do tego jak odbierają mnie inni...
Przede wszystkim mam wrażenie, że koleżanki i koledzy w szkole wykazują większe zainteresowanie moją osobą, słuchają uważnie jak coś mówię i częściej patrzą mi w oczy. Oprócz tego moja koleżanka z ławki, która ogólnie jest osobą nerwową i często się wścieka na mnie o jakieś głupoty, w ciągu tych dwóch dni była dla mnie nienaturalnie miła... Nawet jak powiedziałam jej coś dosyć niegrzecznym tonem, to kompletnie tego nie skomentowała, aż się zdziwiłam :O Inna koleżanka też zrobiła się dla mnie o wiele milsza niż dotychczas.
A co do facetów... Mogę powiedzieć, że dzisiaj usiadł koło mnie w ławce kolega i on też był milszy i bardziej zainteresowany moją osobą niż dotychczas. Wcześniej nawet specjalnie za nim nie przepadałam, nie mam z nim za bardzo kontaktu, tymczasem dzisiaj powiedział do mnie "SKARBIE"! A potem przez całą lekcję jakoś tak wariował i się popisywał, aż mu dziewczyny z przodu powiedziały, że się rozkokosił
To tyle na razie... Feromony na pewno działają w jakiś sposób, na niektóre osoby bardziej lub mniej, niestety obiekt moich westchnień wciąż pozostaje obojętny... _________________ Szanuj zdrowie należycie, bo gdy umrzesz - stracisz życie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 19:03 Temat postu: |
|
|
Podobnie miałem/mam;) po NPA. Zauważyłem podobne efekty;D _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzia nowy
|
Wysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 07:40 Temat postu: |
|
|
| Spokojnie Ann.. To dopiero początek:) Znajdź się blisko niego. Skoro już wiesz, że i jak działają, dalej będzie już prosto! Pozdrawiam i trzymam kciuki! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gzubik nowy
|
Wysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 12:32 Temat postu: |
|
|
A mozna mieszac NPA z RM?  _________________ Rafał |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 16:23 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o mieszanie razem, we flakoniku, to raczej nie polecam. RM posiada chyba glikol i może on się unosić na powierzchni owej mieszaniny.
Sam zmieszałem Pheromax i RM- mam kiepskie wrażenia.
Radzę natomiast, abyś stosował NPA i RM jednocześnie na skórę- jest to świetne połączenie.
Było o tym kiedyś na ferum
Opcja "szukaj" się kłania. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|