Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pierwsze wrażenia...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ann_Angel
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax Woman, Relationship Magic, BTB-test

PostWysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 14:39    Temat postu: Pierwsze wrażenia... Odpowiedz z cytatem

Używam Pheromaxu od 2 tygodni, a od wczoraj dodatkowo aplikuję też RM. Pomyślałam, że może wtedy działanie feromonów będzie skuteczniejsze i bardziej widoczne. Nie pomyliłam się! Wreszcie zauważyłam efekty, te dwa dni kiedy stosowałam Pheromax + RM mnie zaskoczyły!
Zaczęło się od tego, że wczoraj... przedawkowałam. Pheromax na nadgarski, za uchem i kilka pociągnięć RM na szyi okazało się lekką przesadą. Parę minut po zaaplikowaniu poczułam się rozdrażniona, niespokojna, a za chwilę po prostu wściekła! Czułam się strasznie zdenerwowana i jestem pewna, że to tylko przez feromony, bo było to wcześnie rano, niecałą godzinę po obudzeniu, po prostu słuchałam muzyki i poczułam tą złość... Ten stan utrzymywał się przez jakieś półtora godziny (uciążliwe...). Mimo to później poczułam się lepiej, byłam taka wesoła i radosna, bardziej otwarta na innych! Mogę więc śmiało powiedzieć, że feromony naprawdę wywierają wpływ na moje uczucia. A co do tego jak odbierają mnie inni...
Przede wszystkim mam wrażenie, że koleżanki i koledzy w szkole wykazują większe zainteresowanie moją osobą, słuchają uważnie jak coś mówię i częściej patrzą mi w oczy. Oprócz tego moja koleżanka z ławki, która ogólnie jest osobą nerwową i często się wścieka na mnie o jakieś głupoty, w ciągu tych dwóch dni była dla mnie nienaturalnie miła... Nawet jak powiedziałam jej coś dosyć niegrzecznym tonem, to kompletnie tego nie skomentowała, aż się zdziwiłam :O Inna koleżanka też zrobiła się dla mnie o wiele milsza niż dotychczas.
A co do facetów... Mogę powiedzieć, że dzisiaj usiadł koło mnie w ławce kolega i on też był milszy i bardziej zainteresowany moją osobą niż dotychczas. Wcześniej nawet specjalnie za nim nie przepadałam, nie mam z nim za bardzo kontaktu, tymczasem dzisiaj powiedział do mnie "SKARBIE"! A potem przez całą lekcję jakoś tak wariował i się popisywał, aż mu dziewczyny z przodu powiedziały, że się rozkokosił Razz
To tyle na razie... Feromony na pewno działają w jakiś sposób, na niektóre osoby bardziej lub mniej, niestety obiekt moich westchnień wciąż pozostaje obojętny...
Sephiroth
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara

PostWysłany: Czw, 14 Wrz 2006, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobnie miałem/mam;) po NPA. Zauważyłem podobne efekty;D

i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madzia
nowy

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 07:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Ann.. To dopiero początek:) Znajdź się blisko niego. Skoro już wiesz, że i jak działają, dalej będzie już prosto! Pozdrawiam i trzymam kciuki!
Powrót do góry
Gzubik
nowy

PostWysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mozna mieszac NPA z RM? Smile
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 15 Wrz 2006, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mieszanie razem, we flakoniku, to raczej nie polecam. RM posiada chyba glikol i może on się unosić na powierzchni owej mieszaniny.
Sam zmieszałem Pheromax i RM- mam kiepskie wrażenia.

Radzę natomiast, abyś stosował NPA i RM jednocześnie na skórę- jest to świetne połączenie.

Było o tym kiedyś na ferum Evil or Very Mad
Opcja "szukaj" się kłania.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: