| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
XvTvX  nowy
|
Wysłany: Sob, 10 Paź 2009, 21:34 Temat postu: Pierwszy feromon HELP |
|
|
siema, mam 17 lat i nigdy wcześniej nie stosowałem feromonów. Chciałbym kupić coś dobrego i wydajnego na pierwszy raz. Chodzi o to,żeby cena nie była za duża i na w miare długo mi starczyło. U mnie w szkole nie ma za dużo fajnych lasek i wiadomo mam sporą konkurencję:D Mam też dużo fajnych koleżanek. Szukam jakiegoś feromonu co skutecznie zwiększył by moje szanse u dziewczyn i zwiększył atrakcyjność, dalej to już bym sobie poradził. Co możecie mi poradzić i jaki perfum do danego fero.
Myślałem nad NPA lub Chikara bo Pheromax troszke za drogo wychodzi;p i mam pytanie na ile by mi dany fero starczył . Z góry dziękuje |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sob, 10 Paź 2009, 22:30 Temat postu: |
|
|
Witaj. Jeżeli szukasz fero na podryw to: NPA 5ml 126 zeta możliwośc zwrotu 365 dni gwarancja i zwrot kasy
PHX próbka zacznij od tego powinna starczyć na 2 tygodnie dziennej aplikacji .
Chikary nie używałem więc się nie wypowiem .Ma podobno ładny zapach ale jest uważana głownie za fero społeczne, towarzyskie .
Ja stosuje NPA + PHX fajny mix .
Perfumy to sprawa indywidualna , ważne żeby były trwałe i dobrze zakryły "zapach " fera . Kiedyś używałem STR8 Blue Marine State , ale były za słabe i zapach się przebijał . Teraz używam HB Selection i Lacoste Pour homme. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
XvTvX  nowy
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 09:50 Temat postu: |
|
|
| ok chcę kupić na początek próbke PHX'u i mam pytanie. Czy cena 38zł jest liczona z przesyłką czy bez?? I drugie : napisałeś "NPA 5ml 126 zeta możliwośc zwrotu 365 dni gwarancja i zwrot kasy " To na ile by mi to NPA starczyło ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FD_LT nowy

Sprawdzone: NPA,PHX
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 11:29 Temat postu: |
|
|
| cena 38 zlotych to cena bez przesylki, 5ml flakon NPA przy stosowaniu 4 razy w tygodniu spokojnie powinien ci wystarczyc na jakies 3 do 4 miesiecy uzywania w zaleznosci od dawki jaka zamierzasz aplikowac. Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
XvTvX  nowy
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 13:01 Temat postu: |
|
|
| to czy w takim razie nie lepiej odrazu kupić NPA?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Nie, 11 Paź 2009, 17:35 Temat postu: |
|
|
NPA -dodaje bardziej pewności siebie , ludzie mają do ciebie respekt odbieraja ciebie jako dominującą osobę . PHX zaś działa na kobiety w ich oczach uchodzisz za osobę atrakcyjną , kobiety czują się pobudzone mogą mieć chcicę będziesz odebrany jako obiekt seksualny.
Tylko pamiętaj !!! To ty musisz wyjść z inicjatywą ! Nie możesz stać i czekać myśląc , że kobieta sama do ciebie przyjdzie . Jeżeli będziesz chciał ujrzeć efekty to musisz jeszcze raz działać . Nic nie robiąć twój mózg przedstawia się na bierność a nie na aktywność.
Kobieta musi poczuć fero więc musisz z nią rozmawiać aby była jak najbliżej ciebie. Samo przejście koło kobiety nic nie da bo nie zdąży się nawdychać fero. Niektórzy opisywali , że jak użyli większych dawek to kobiety się z nimi oglądały , uśmiechały zalotnie itp:
Przemyśl i zastanów się nad zakupem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|