| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mariusz nowy
|
Wysłany: Pon, 15 Sty 2007, 02:05 Temat postu: "pies na baby" + fero = ??? wybuchowa mieszanka??? |
|
|
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariusz nowy
|
Wysłany: Pon, 15 Sty 2007, 02:20 Temat postu: |
|
|
WITAM WSZYSTKICH.... SERDECZNIE...
Mam na imię Mariusz lat 29 (singiel i nie zamierzam tego narazie zmieniac)... czytałem większośc tematów i stwierdzam że mam ochotę na spróbowanie nowego specyfiku.... Dokonałem zakupu dwóch produktów... i zobaczymy...
Kilka słów o mnie....
Jestem singlem ale nie samotnym, w zasadzie nie mam żadnych problemów z nawiązywaniem kontaków z płcią przeciwną, a niektórzy moi przyjaciele mówią na mnie "pies na baby"- ja osobiście się nie zgadzam...
nastawiony jestem jak zwykle pozytywnie, a co z wiarą... jestem ateistą Paczka powinna sie pojawic za kilka dni, więc.... Was poinformuję  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Pon, 15 Sty 2007, 12:10 Temat postu: |
|
|
| a jakie fero zamowiles????? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariusz nowy
|
Wysłany: Pon, 15 Sty 2007, 20:27 Temat postu: |
|
|
Zamówiłem : PHEROMAX Man-próbka 2ml,Chikara.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariusz nowy
|
Wysłany: Czw, 18 Sty 2007, 14:51 Temat postu: |
|
|
Właśnie dziś odebrałem poczkę....
Po zaaplikowaniu 1X PHEROMAX Man na nadgarstek i rozsmarowaniu, poczułem niesamowitą woń, która błyskawicznie skojarzyła mi się z pewną sytuacją: (kiedyś miałem do czynienia z dziewczyną [kobietą],której właśnie taki zapach "wydobywał się spod pach" po kilku godzinach po kąpieli, mimo depilacji...) Wynika to z tego ze ONA sama produkowała feromony!!!!!
Chikarę użyłem za uszami.... zgodnie z instrukcją (miły zapach, ale nie powalający)...... A teraz w teren.... gdyż mam taką ciekawą pracę jak przedstawiciel handlowy a kobiety to głównie kupcy w tym segmencie... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 19 Sty 2007, 17:45 Temat postu: |
|
|
No, czekamy na dalsze relacje  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sexapill nowy
Sprawdzone: testuje NPA , Chikara
|