|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 18 Lip 2006, 20:49 Temat postu: Plusy i minusy FEROMONY.PL |
|
|
Mam zaszczyt napisać niemalże pierwszy post na tym forum. Ogólnie rzecz biorąc to bardzo się cieszę, że owe forum powstało, lecz piszę nie w tej sprawie. Pomyślałem, że warto byłoby założyć temat, w którym My, wszyscy tu zgromadzeni pochwalilibyśy EKIPĘ feromony.pl ale nie tylko- wymieniajcie plusy i minusy, które wg. Was posiadają feromony.pl. Dzięki temu pomożecie w tworzeniu i usprawnianiu strony feromony.pl.
Więc, zgodnie z powyższym;
Podoba mi się to, że feromony.pl ostatnio przykładają się do usprawniania i upiększania strony. Regularne wprowdzanie nowych produktów poszerza pewnie grono wielbicieli PRAWDZIWYCH (mam nadzieję ) feromonów, a zmiana czcionek tytułów itp. czy podświetlenia linków ubarwia nie młodą stronę i oczywiście cieszy oko
Dobrze też, że wprowadzono możliwość zamówień telefonicznych.
Minusów NA RAZIE nie znalazłem To by było na tyle.
A więc piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie, a feromony.pl będą IDEALNE
P.S Tylko nie piszcie niepotrzebnych postów (tzw. OT), jeśli Ci się nie podoba to nie zaśmiecaj tematu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
franio86 nowy
|
Wysłany: Sob, 22 Lip 2006, 02:53 Temat postu: |
|
|
| Wszystko ładnie, ale ostatnia (i jak na razie jedyna) paczka przyszła nie-priorytetem - mimo, że inaczej jest napisane... a wtedy jeszcze pisałem, że bardzo zależy mi na czasie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzia nowy
|
Wysłany: Pon, 24 Lip 2006, 21:14 Temat postu: |
|
|
Jeśl chodzi o uwagi techniczne, to nie czepiajmy się opóźnionych paczek.. ja zawsze dostawałam priorytetem, ale czasem trwało to nawet kilka dni.
Przecież te paczki dostarcza Poczta Polska, a nie serwis.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 25 Lip 2006, 08:43 Temat postu: |
|
|
Wszystkie paczki wysyłane są maksymalnie w ciągu 24h od daty złożenia zamówienia, w dni robocze. Czasami wręcz nadawane są godzinę po złożeniu zamówienia.
Niestety, nie mamy wpływu na funkcjonowanie Poczty Polskiej. Nie zawsze dostarcza paczki tak szybko, jak by się tego chciało. Kurier jest niestety bardzo drogi.
Całe szczęście, z informacji jakie od Was otrzymujemy, większość paczek dociera w ciągu 1 dnia. I to cieszy. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 25 Lip 2006, 10:47 Temat postu: |
|
|
| Jeśli natomiast o mnie chodzi to zamówiłem feromony już 5 razy. Za pierwszym razem dostałem paczkę na drugi dzień, a za każdym następnym przesyłka idzie dwa dni, więc nie mam tego za złe- w końcu paczka nie idzie tydzeń;) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arashx nowy
|
Wysłany: Wto, 25 Lip 2006, 17:58 Temat postu: |
|
|
A ja tez nie moge narzekac na szybkosc dostaw .Jest ok.dochodza na czas _________________ Arashx |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
franio86 nowy
|
Wysłany: Nie, 30 Lip 2006, 21:50 Temat postu: |
|
|
Mi się zdawało, że ta paczka po prostu nie została wysłana priorytetem, mimo, ze tak jest napisane na stronie, ale spojrzałem teraz na nią (jeszcze jej nie wyrzuciłem) i okazało się, że jednak był tam napis PRIORYTET.. przyszla po 3 czy 4 dniach, a w tamtych okolicznosciach moglem to akurat po prostu inaczej odebrac i zapamiętac.
Faktycznie nie mamy wpływu na Pocztę Polską.
Kilka dni temu za to zamówiłem też stąd NPA i przyszło na następny dzień, więc wszystko jest OK!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 31 Lip 2006, 07:49 Temat postu: |
|
|
Poczta niestety kiepska jest. Kiedyś zamówiłem telefon na allegro.pl za dość sporą sumę, którą wcześniej wpłaciłem na konto sprzedawcy.
Po 2 dniach przychodzi paczka, a tu **** do zapłaty! Listonosz paczki nie wydał. A jak skontaktowałem się za sprzedawcą, a póżniej z okoliczną pocztą to się okazało, iż paczka została odesłana do nadawcy. Owy nadawca był tak łaskawy (chyba w końcu SS), że zadzwonił do jego pobliskej poczty i gdy telefon miał dotrzeć mieli z powrotem ją do mnie odesłać.
Ostatecznie na paczkę czekałem chyba z tydzień, więc FRANIO nie ma co się wkurzać na takie Twoje drobne opóźnienia
EDIT; A ile ja wtedy narwów straciłem! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
salow nowy
|
Wysłany: Czw, 10 Sie 2006, 02:51 Temat postu: |
|
|
Ojj pierwsza krecha :/ ...
Moim zdaniem sposób realizacji zamówienia jest "przekombinowany".
Chciałem dzisiaj zamówić feromony. Jestem stałym klientem więc wybrałem tą opcję (stały klient). A tutaj halllo... nie ma mnie w "bazie danych". Muszę teraz czekać na odpowiedź w tej sprawie... Pomimo tego, że teoretycznie... jestem już zarejestrowany.
Stary sposób zamawiania był sprawniejszy.
Cała reszta... bez zarzutu
Podr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 10 Sie 2006, 11:22 Temat postu: |
|
|
Eee, nie czepiajmy się takich drobnostek! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
salow nowy
|
Wysłany: Czw, 10 Sie 2006, 11:52 Temat postu: |
|
|
| @ ali - nie czepiam się tylko piszę to co o tym myślę. Po to jest forum - Plusy i Minusy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 10 Sie 2006, 12:05 Temat postu: |
|
|
Sam ten temat założyłem  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 11 Sie 2006, 13:41 Temat postu: |
|
|
salow, padłeś ofiarą nowego systemu
Wprowadziliśmy go niedawno. Dzięki niemu, możesz sam sprawdzić swoje wszystkie dotychczasowe zamówienia oraz sprawdzić na jakim etapie obecnie znajduje się Twoja paczka.
To chyba duże udogodnienie. Trochę czasu musiało upłynąć zanim udało nam się go wdrożyć.
Jedyny problem polega na tym, iż konto w nowym systemie posiadają jedynie osoby, które założą je samodzielnie, lub też my zrobimy to ręcznie za nich. Zastanawialiśmy się właśnie nad tym, czy nie założyć wszystkim naszym klientom konta i wysłać kod aktywacyjny mailem, ale uznaliśmy, że będzie to już uchodzić za spam. A ja, nie wiem jak wy, nienawidzę spamu.
Co o tym myślicie? Macie pomysł jak to rozwiązać? _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 15 Sie 2006, 10:22 Temat postu: |
|
|
Mi wpadł jeden pomysł.
Po prostu, przy zamówienu, lub po (przynajmniej 2-gim, co będzie świadczyło o tym, że jest to stały klient) można mu wysłać kod aktywacyjny i sprawa załatwiona! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek nowy
|
Wysłany: Wto, 05 Wrz 2006, 08:19 Temat postu: |
|
|
| Jak dla mnie serwis sie rozwija w szybkim tepie. Dosc czesto wprowadzane sa nowe produkty bardzo dobre jakosciowo. Jest opisane ich dzialanie i przedewszystki sklad i stezenie, czego nie znajdzie sie w innych sklepach, a jak znajdzie to tak duze, ze az niemozliwe. Mam prosbe na przyszlosc, aby dalej sklep stawial na jakosc nie na ilosc. Lepiej jak jest mnie produktow, ale o najwyzszej jakosci. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|