Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

po jakim czasie zauważyliście efekty ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alchemik_w-wa
nowy

PostWysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 12:48    Temat postu: po jakim czasie zauważyliście efekty ? Odpowiedz z cytatem

witam

pytanie jak w tytule. jak długo aplikowaliście feromony zanim widoczne były efekty ich działania ? dzień, tydzień, miesiąc ........ ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Margharita87
nowy

PostWysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szczeze to pierwszego dnia nic drugiego tez dopiero jak odstawiłam zniechecona na kilka dni i przypomniałam sobie o nich na imprezie to sie zaczeło dziac U mnie szczeze to po jakims tygodniu do dwóch było a teraz powiem ze w moim przypadku działaja na pewno
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

4 5 dni ;dp

pzodro
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie NAPRAWDĘ silne efekty dopiero po kilku tygodniach. Po prostu, często fero podkręca i pomaga. Na imprezach świetnie się bawię, ludzie przy mnie są zrelaksowani, otwarci, ale w tym momencie jest to już dla mnie standard. W tym momencie wiem czego od fero oczekiwać i wiem jak zmieniają moje nastawienie i ludzi. Ludzie naprawdę zacznają się świetnie bawić. Zdecydowanie lepiej niż bez. To 1 objaw. Dawniej nie wiedziałem o co chodzi i nie widziałem efektów, mimo że były.

A jeśli chodzi o naprawdę silne efekty, to ważne jest by przebywać z dziewczną w bardzo intymnej sytuacji. Blisko siebie, we dwoje, konretnta rozmowa, dobry kontakt (lub więcej Wink). Wtedy fero daje takie efekty, że się w głowie nie mieści.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
mckoval
nowy

PostWysłany: Sob, 13 Paź 2007, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja napisze tak:

mam jakas gratisowa buteleczke (jak mnie tu już podsumowali na forum to z allegro;-) użyłem jej wczoraj pierwszy raz i... mam mieszane uczucia... Dlaczego? otóż...

1. czułem się baaardzo zrelaksowany (ale fajnie xD)
2. jakoś z kazdym gadało mi się łatwo i przyjemnie, wliczając w to kanadyjczyków, z którymi co chwilę się znajdowało jakiś nowy temat...
3. moja dziewczynka bardzo się do mnie kleiła, ale tu jest pytanie takie czy to efekt:
a) zmęczenia po 9h pracy i 5h imprezy
b) dzialanie fero

ogólnie bardzo mi się to spodobało, nawet jeżeli to tylko zbieg okoliczności to mam zamiar próbowac dalej Smile

pozdro!
Powrót do góry
gregor108
nowy

PostWysłany: Sob, 27 Paź 2007, 09:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zauważyłem po pierwszym razie zastosowania PHX, pani w kasie w markecie uśmiechała się od ucha do ucha i szukała kontaktu wzrokowego, delikatnie zaczepiając słowami. A kobieta którą bardzo kocham i pragnę ja odzyskać powiedziała że bardzo dobrze wyglądam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: