| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
alchemik_w-wa nowy
|
Wysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 12:48 Temat postu: po jakim czasie zauważyliście efekty ? |
|
|
witam
pytanie jak w tytule. jak długo aplikowaliście feromony zanim widoczne były efekty ich działania ? dzień, tydzień, miesiąc ........ ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Margharita87 nowy
|
Wysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 13:32 Temat postu: |
|
|
szczeze to pierwszego dnia nic drugiego tez dopiero jak odstawiłam zniechecona na kilka dni i przypomniałam sobie o nich na imprezie to sie zaczeło dziac U mnie szczeze to po jakims tygodniu do dwóch było a teraz powiem ze w moim przypadku działaja na pewno _________________ Co cię nie zabije, to cie zmocni... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 13:52 Temat postu: |
|
|
4 5 dni ;dp
pzodro _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 09:40 Temat postu: |
|
|
Takie NAPRAWDĘ silne efekty dopiero po kilku tygodniach. Po prostu, często fero podkręca i pomaga. Na imprezach świetnie się bawię, ludzie przy mnie są zrelaksowani, otwarci, ale w tym momencie jest to już dla mnie standard. W tym momencie wiem czego od fero oczekiwać i wiem jak zmieniają moje nastawienie i ludzi. Ludzie naprawdę zacznają się świetnie bawić. Zdecydowanie lepiej niż bez. To 1 objaw. Dawniej nie wiedziałem o co chodzi i nie widziałem efektów, mimo że były.
A jeśli chodzi o naprawdę silne efekty, to ważne jest by przebywać z dziewczną w bardzo intymnej sytuacji. Blisko siebie, we dwoje, konretnta rozmowa, dobry kontakt (lub więcej ). Wtedy fero daje takie efekty, że się w głowie nie mieści. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mckoval nowy
|
Wysłany: Sob, 13 Paź 2007, 16:07 Temat postu: |
|
|
ja napisze tak:
mam jakas gratisowa buteleczke (jak mnie tu już podsumowali na forum to z allegro;-) użyłem jej wczoraj pierwszy raz i... mam mieszane uczucia... Dlaczego? otóż...
1. czułem się baaardzo zrelaksowany (ale fajnie xD)
2. jakoś z kazdym gadało mi się łatwo i przyjemnie, wliczając w to kanadyjczyków, z którymi co chwilę się znajdowało jakiś nowy temat...
3. moja dziewczynka bardzo się do mnie kleiła, ale tu jest pytanie takie czy to efekt:
a) zmęczenia po 9h pracy i 5h imprezy
b) dzialanie fero
ogólnie bardzo mi się to spodobało, nawet jeżeli to tylko zbieg okoliczności to mam zamiar próbowac dalej
pozdro! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gregor108 nowy
|
Wysłany: Sob, 27 Paź 2007, 09:01 Temat postu: |
|
|
| Ja zauważyłem po pierwszym razie zastosowania PHX, pani w kasie w markecie uśmiechała się od ucha do ucha i szukała kontaktu wzrokowego, delikatnie zaczepiając słowami. A kobieta którą bardzo kocham i pragnę ja odzyskać powiedziała że bardzo dobrze wyglądam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|