| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hrabia__  nowy
Sprawdzone: PHEROMAX,NPA,Chicara, RelationshipMagic,Lure
|
Wysłany: Sob, 04 Kwi 2009, 11:04 Temat postu: polecam tylko Pheromax !!! |
|
|
Polecam na wiosenny podryw Pheromax !!!
Swietny produkt, klasy hi-tech, możenie tani ale na pewno skuteczny.
Chłopaki i dziewczyny - tylko Pheromax!!
W razie pytań i wątpliwości :
// od tego jest giełda - edit by traq _________________ Pheromax - najskuteczniejsze feromony do uwodzenia. Sprzedam. Zapytaj !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
patryczek potencjalny
Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB
|
Wysłany: Sob, 04 Kwi 2009, 15:31 Temat postu: |
|
|
Możesz sobie polecać ale inne fero nie są wcale gorsze. Wszystko zależy od sytuacji. Po co podajesz gg. Każdy kto ma zamiar kupić fero znajdzie najlepsze informacje na tym forum _________________ Szczęściu trzeba pomagać! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hrabia__  nowy
|
Wysłany: Sob, 04 Kwi 2009, 20:08 Temat postu: Patryczek expertus ! |
|
|
No to jeszcze raz do takich osób jak Patryczek,
PHEROMAX jest najlepszy do uwodzenia, jak nie wierzysz napisz do mnie:)
Pozdrawiam _________________ Pheromax - najskuteczniejsze feromony do uwodzenia. Sprzedam. Zapytaj !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Wto, 07 Kwi 2009, 05:42 Temat postu: |
|
|
skad niby masz pewnosc ze phx jest najlepszy dlaczego nie npa; jest równiez dobry jak pheromax.
widac ze stosowales tylko pheromax dlatego tak sie wypowiadasz o tym produkcie
najlepsze jest polaczenie npa , phx i chikara ci co stosowali wiedzą jak to dziala  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hrabia__  nowy
|
Wysłany: Wto, 07 Kwi 2009, 07:21 Temat postu: |
|
|
stosowałem i npa i chicara i relationship i w rzadnym wypadku efekty nie były porównywalne z PHX.
Ale to również zalezy od osobosci i kontekstu itd. Efekt PHX dla mnie był piorunujący, jest to tak silny srodk, ze łącznie go z czymkolwiek uwazam za zbyteczny wydatek...Jesli chodzi o podryw to najlepszy jest PhX. Tylko trzeba umieć go stosować również:)
Pozdro _________________ Pheromax - najskuteczniejsze feromony do uwodzenia. Sprzedam. Zapytaj !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piopis  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax The EDGE chikara npa perception
|
Wysłany: Wto, 07 Kwi 2009, 10:33 Temat postu: |
|
|
ja tak jak paweł25 uważam że mieszanka PHX + NPA + CHIKARA jest nie do pobicia sam taki mix robie dla siebie i widze jak to działa POLECAM  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alvin  nowy
Sprawdzone: Pheromax; Chikara
|
Wysłany: Wto, 07 Kwi 2009, 17:46 Temat postu: |
|
|
Hej, piopis mozesz powiedziec jak to laczyc w wersji dla maksymalnie zdetalowanej?
Tzn. Wszystkie trzy od razu, jak aplikujesz (jakie dawki), gdzie (jaki feromon w które miejsce na ciele), ile godzin przed jakimi perfumami przykrywasz itd. itp.
Mam nadzieję, że nie stanowi to tajemnicy, a jeśli tak, to napisz na PRIV - możemy przehandlować info za info.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piopis  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax The EDGE chikara npa perception
|
Wysłany: Wto, 07 Kwi 2009, 18:54 Temat postu: |
|
|
| Alvin zasada jest prosta PHX duża butla odkrecam atomizer i przechylam na palec kazde takie przechylenie to "jedna kropla" i to wcieram w szyje razem 4 krople NPA pół kropli czyli jedno przechylenie pod nos a CHIKARA jeden psik na wlosy i przykrywam to hugo boss szary tylko jedna UWAGA każdy dawke musi dobrac indywidualnie ja troche czasu poświecilem zeby znalezc swoja porcje ale warto bylo uzywam tego na codzien a ze w pracy mam kontakt przedewszystkim z kobietami wjec mam pole do popisu . Oczywiscie fero to nie wszystko zawsze usmiech dobry humor no i gadana to jest podstawa wjec szukaj swojei dawki i badz pozytywnie nastawiony a wyniki Cie zaskocza |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alvin  nowy
Sprawdzone: Pheromax; Chikara
|
Wysłany: Czw, 09 Kwi 2009, 10:27 Temat postu: |
|
|
Dzięki stary - na razie walczę z PHX i szczerze mówiąc są efekty, ale na kobietach w wieku 40 i wyżej - reagują momentalnie.
Szczerze powiedziawszy wolałbym połowę tego wieku, więc chyba trzeba poeksperymentować z dawkami.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|