Wysłany: Wto, 25 Sty 2011, 14:06 Temat postu: Pomoc dla zielonego w temacie feromonów
Witam wszystkich ferumowiczów! Natknąłem się na te forum przypadkiem i jakoś tak tu wsiąknąłem Chciałbym o prosić o poradę dotyczącą wyboru ferum. Takiego co podziała na moją pewność siebie,przyciągnie kobiety a przy tym moja kieszeń nie ucierpi. A tak swoją drogą zastanawiające jest że praktycznie wszyscy polecacie ferum z portalu feromony.pl. Czyżby jakaś szeptana reklama? ;P
ferum.pl jest to forum portalu feromony.pl
polecam na początek próbkę phx od razu jak znajdziesz kogoś chętnego na kod na wysyłkę to starą wersję btb dostaniesz
ewentualnie możesz spróbować rm lub npa
the edge ma charakterystyczny zapach trzeba go polubić z próbki którą dostaniesz się dowiesz
oczywiście odradzam alchemy (za słebe)
p6 ma dobrą opinie i jest bardzo trwałe i nie śmierdzi ale nie miałem i nikogo kto miał nie znam więc się nie wypowiem
oczywiście zamiast próbki pheromaksu możesz wybrać percepcion (łatwiejszy do zamaskowania i nie czuć go tak mocno oraz trudno przedawkować ale jest mało ekonomiczny i mało skuteczny)