Wysłany: Sob, 31 Gru 2011, 13:14 Temat postu: Pomoc feromonów w zdobyciu dziewczyny?
Witam na forum
Po przeczytaniu forum musiałem napisać i zapytać o parę rzeczy. Spotykam się od jakiegoś czasu z pewną dziewczyną i w sumie jest OK. Jednak chciałbym, żeby to było coś więcej niż przyjaźń więc chciałem pomóc sobie feromonami. Nie pytam jakie bo pewnie napiszecie pheromax więc to już wiem .
Moje pytania są takie:
- z jakiej odległości to działa? Czytam historie, że w sklepie ekspedientki są miłe itd. to sory ale nie chce mi się wierzyć w to, że to przez 1 krople jakiegoś płynu, kasjerka z kilku metrów zmienia nastawienie
- gdzie nałożyć, żeby np przy witaniu się, uściśnięciu - nie wyczuła nic? Ponoć zamach to to ma nie ciekawy a jakby się zorientowała czy zniechęciła, to chyba bym tego nie przeżył
Co jeszcze powinienem wiedzieć ?
Dzięki za info
The Edge działają z odleglosci sporej a zapach ich intryguje osoby wokół ciebie stąd to zainteresowanie - tylko ważne jak to rozegrasz wszystko w twojej mocy