Wysłany: Nie, 08 Lis 2009, 18:06 Temat postu: Pomoc w wyborze
Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki
Może zacznę od tego że jestem nowy na tym forum i nie miałem jeszcze styczności z fero i stąd mój post a więc.
Posiadam 17 lat i potrzebuje czegoś co pomoże mi poderwać dziewczynę która mi się podoba jestem trochu nieśmiały i nigdy nie mogę przełamać się aby zacząć rozmowę. Jestem dosyć ładny nawet zapisałem się na siłownie aby poprawić swój wygląd ale potrzebuje czegoś co pomoże mi być bardziej pewnym siebie i przyciągnie jej uwagę w moją stronę.
Na początku myślałem o jakieś próbce żeby nie wydać 200 czy 300 zł bo w moim przypadku to dosyć sporo.
Co moglibyście mi polecić i jak stosować
Widzisz hmm... Nie oczekuj, ze ktos odpisze na Twojego posta, bo ten temat byl poruszany setki razy chyba i juz to ludzi nudzi, serio. Musisz dokladnie przeczytac forum a odpowiedz na pewno znajdziesz... Jak juz troche zaznajomisz sie z tym forum i bedziesz mial jakies sprecyzowane pytanie to wal smialo a na pewno juz wtedy ktos Ci pomoze... _________________ Pura Vida!