Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pomoc w wyborze

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asx
nowy

PostWysłany: Nie, 08 Lis 2009, 18:06    Temat postu: Pomoc w wyborze Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki
Może zacznę od tego że jestem nowy na tym forum i nie miałem jeszcze styczności z fero i stąd mój post a więc.
Posiadam 17 lat i potrzebuje czegoś co pomoże mi poderwać dziewczynę która mi się podoba jestem trochu nieśmiały i nigdy nie mogę przełamać się aby zacząć rozmowę. Jestem dosyć ładny nawet zapisałem się na siłownie aby poprawić swój wygląd ale potrzebuje czegoś co pomoże mi być bardziej pewnym siebie i przyciągnie jej uwagę w moją stronę.
Na początku myślałem o jakieś próbce żeby nie wydać 200 czy 300 zł bo w moim przypadku to dosyć sporo.
Co moglibyście mi polecić i jak stosować
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Asx
nowy

PostWysłany: Sro, 11 Lis 2009, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mógłby ktoś odpowiedzieć będę wdzięczny
Powrót do góry
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Sro, 11 Lis 2009, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzisz hmm... Nie oczekuj, ze ktos odpisze na Twojego posta, bo ten temat byl poruszany setki razy chyba i juz to ludzi nudzi, serio. Musisz dokladnie przeczytac forum a odpowiedz na pewno znajdziesz... Smile Jak juz troche zaznajomisz sie z tym forum i bedziesz mial jakies sprecyzowane pytanie to wal smialo a na pewno juz wtedy ktos Ci pomoze... Wink
Asx
nowy

PostWysłany: Czw, 12 Lis 2009, 13:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki temat do usunięcia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: