| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
corrdi  nowy
Sprawdzone: W trakcie testu
|
Wysłany: Sro, 15 Lip 2009, 19:31 Temat postu: Pomocy!!! Feromony w wieku 16 lat |
|
|
| Witam wszystkich. Chce uzyskać informacje od doświadczonych/ czy jest szansa aby feromony zadziałały w moim przypadku... Mam 16 lat zależy mi bardzo na dziewczynie w wieku 15 lat i myśle że feromony to ost. deska ratunku, WIEM że może za wcześnie na feromony no ale może ludzie wytwarzają je przed 18 rokiem życia. Zamierzam zakupić próbkę pheromaxu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Czw, 16 Lip 2009, 23:14 Temat postu: |
|
|
No cóż nie chcę Ciebie w jakiś sposób dołować, ale uważam że na fero w tym wieku za wcześnie.
Feromony to jest jakiś dodatek więc jeśli między wami chemii nie ma to też cudów się nie spodziewaj. Poza tym masz dopiero 16 lat więc głowa do góry przed tobą jeszcze wiele wartościowych kobiet do spotkania . _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 00:01 Temat postu: d |
|
|
| tomocool napisał: | No cóż nie chcę Ciebie w jakiś sposób dołować, ale uważam że na fero w tym wieku za wcześnie.
Feromony to jest jakiś dodatek więc jeśli między wami chemii nie ma to też cudów się nie spodziewaj. Poza tym masz dopiero 16 lat więc głowa do góry przed tobą jeszcze wiele wartościowych kobiet do spotkania . |
tak z tego źródła
a czemu dla doświadczonych? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
slaszowaty  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 00:34 Temat postu: |
|
|
Na milosc nigdy nie jest za wczesnie.
Polecam pheromax ale trzeba umiec go stosowac bo inaczej papa. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
slaszowaty  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, The Edge, Chikara, NPA
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 00:35 Temat postu: |
|
|
| Aha i nie masz gwarancji ze ja zdobedziesz bo feromony to tylko dodatek i jesli ona nie bedzie chciala to i tak fero nie pomoga. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sob, 18 Lip 2009, 19:37 Temat postu: Re: d |
|
|
| hirooo napisał: |
tak z tego źródła
a czemu dla doświadczonych? |
Z prostego powodu trzeba znać swoją dawke, a poza tym trzeba wiedzieć już co z sobą zmieszać aby uzyskać konkretny dla nas efekt.
Także po zmieszaniu trzeba wiedzieć jaką koncentrację fero uzyskaliśmy.
Sporo osób na początku daje większą dawke z tego względu, ponieważ boją się, że nie będzie efektów. _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|