| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 07 Kwi 2010, 18:56 Temat postu: |
|
|
mogliby się bardziej wysilić. taki spam jest wyłącznie zniechęcający _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Sro, 07 Kwi 2010, 20:15 Temat postu: |
|
|
| koksik napisał: |
Chodzi tylko o zainteresowanie swoją osobą a na to feromony chyba działają  |
Z punktu widzenia laski feromony Ci pomogą wzbudzić pociąg do Ciebie i owszem ale jesli sobie sam nie pomożesz wzbudzić sobą zainteresowania to kiepsko to widze Nie wystarczy ładnie pachnieć wszak laska nie chce tylko wąchać faceta  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
koksik nowy
|
Wysłany: Pią, 09 Kwi 2010, 19:29 Temat postu: |
|
|
Mam do was pytanie... czy perfuma
Plus Plus Masculine Diesel będzie dobra do przykrycia feromonów??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 09 Kwi 2010, 21:25 Temat postu: |
|
|
Każda perfuma jest dobra, najważniejsze to żebyś lubił jej zapach. Jedyne na co musisz zwracać uwagę to jak długo utrzymuje się zapach, ale przeważnie każda woda toaletowa droższa niż 40 zł wytrzymuje dłużej niż utrzymują się feromony na skórze. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 10 Kwi 2010, 06:52 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | | Każda perfuma jest dobra, najważniejsze to żebyś lubił jej zapach. Jedyne na co musisz zwracać uwagę to jak długo utrzymuje się zapach, ale przeważnie każda woda toaletowa droższa niż 40 zł wytrzymuje dłużej niż utrzymują się feromony na skórze. |
Nie byłbym tego taki pewny.. Jeśli fero utrzymują się tylko ok. 6-8 godzin to nie byłoby konieczności ich zmywania wieczorem. A poza tym przebijają się przez zapach perfum. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Sob, 10 Kwi 2010, 08:05 Temat postu: |
|
|
Ja jestem pewny bo nie mam kasy na drogie perfumy i przykrywałem się rzeczami typu Str8, Adidas, pierwsze lepsze jakie mi wpadły w łapy i dawało radę. Dopiero niedawno mogłem sobie pozwolić na zainwestowanie w nieco droższe perfumy i jakoś różnicy nie czuję, tzn wiadomo zapach inny, dłużej się trzyma ale różnić w działaniu - żadnych. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|