Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pomocy... :(
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Pon, 03 Maj 2010, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wygrasz tego, oszukujesz samego siebie, czasem po prostu nawet najlepsza taktyka jazda wg schematu z ksiazki do tego fero i po prostu sie nie da wygrac, jak bylo w alchemi uwodzenia "ważną rzeczą jest statystyka" co z tego ze nie miales problemu z kobietami kiedys musi byc ten 1 problem, chcialbym zeby jakas laska kiedys kupila fero zeby mnie zdobyc, to bylby dla mnie zaszczyt...zawsze chcialem byc kobieta ale z tym umysłem ktory posiadam, sa zapisy na jakies szkolenie NLS moze to ci da wygrac, ale popatrz na to z drugiej strony po co ci ktos na całe zycie komu tylko wmówisz za pomocą gadki ze chce z tobą byc? ale ja tam sie nie znam. Ja nie wiem szczerze powiedziawszy jak to sie dzieje ze ludzie sie wogole rozmnażają.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
njoy69 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Pon, 03 Maj 2010, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
nie wygrasz tego, oszukujesz samego siebie, czasem po prostu nawet najlepsza taktyka jazda wg schematu z ksiazki do tego fero i po prostu sie nie da wygrac,

Cytując samą zainteresowaną: „zrobiłeś już więcej niż się da, aby mnie zdobyć; wystarczyłoby tego, aby zdobyć kilka innych kobiet”...
Ale sądzę, że da się jeszcze wycisnąć parę kropel z tej cytryny...

farjestad napisał:
(...) popatrz na to z drugiej strony po co ci ktos na całe zycie komu tylko wmówisz za pomocą gadki ze chce z tobą byc?

Wiesz... moim zdaniem problem polega na tym, że chciała (chce?) być, a to właśnie poprzednie uczucie działa ciągle w Jej głowie na zasadzie wmówienia sobie tudzież obsesji. Kiedyś dzielił mnie dokładnie ułamek włosa od tego, aby być z Nią teraz w szczęściu, niestety, spieprzyłem dokumentnie, do czego przyznaję się bez bicia (zawiodłem Jej zaufanie - co prawda w sposób, który mało kto by nazwał zawiedzeniem zaufania, ale jednak znam Ją na tyle, że powinienem był przewidzieć Jej reakcję...).

farjestad napisał:
Ja nie wiem szczerze powiedziawszy jak to sie dzieje ze ludzie sie wogole rozmnażają.

Nie wiem jak druga połowa, natomiast jedna połowa pochodzi z najpowszechniejszego środka antykoncepcyjnego Wink

traq napisał:
Wspominałeś, że ona myśli ciągle o swoim byłym... może to ją blokuje.

A moim zdaniem wmawia sobie. Boję się tylko, że tak naprawdę ja Ją przez ten rok podleczyłem z byłego, a pan, który robi Ją teraz na szaro (pozbył się mnie z Jej zycia w nieelegancki sposób, podkładając mi świnię i oszukując Ją) może to wykorzystać...
Ok, chyba zamówię LT. Jeszcze waham się nad BTB.

@Kruk: w tej chwili jest to już uczucie pod tytułem „miłość bezwarunkowa”.
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 04 Maj 2010, 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wmawia sobie czy nie wmawia - fakt jest taki, że Cię nie chce. Z jakiego powodu, jakie mechanizmy w głowie itp. to jakby nie Twoja sprawa. Patrzysz na to jak każdy facet: racjonalnie. Jej nie obchodzi dlaczego coś czuje, nie przegadasz jej do rozsądku. Dla niej ważne że czuje że nie chce być z Tobą i jakiekolwiek naciski, tłumaczenia, COKOLWIEK z Twojej strony sprawi, że jeszcze bardziej Cie nie będzie chciała.
3. BTB
Powrót do góry
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Wto, 04 Maj 2010, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Wmawia sobie czy nie wmawia - fakt jest taki, że Cię nie chce. Z jakiego powodu, jakie mechanizmy w głowie itp. to jakby nie Twoja sprawa. Patrzysz na to jak każdy facet: racjonalnie. Jej nie obchodzi dlaczego coś czuje, nie przegadasz jej do rozsądku. Dla niej ważne że czuje że nie chce być z Tobą i jakiekolwiek naciski, tłumaczenia, COKOLWIEK z Twojej strony sprawi, że jeszcze bardziej Cie nie będzie chciała.

Krotko mowiac Cie nie chce, i nie przekonasz jej ze jest inaczej. A im bardiej teraz bedziesz sie staral ja odzyskac tym wieksza niechec w niej obudzisz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
potencjalny

PostWysłany: Wto, 04 Maj 2010, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Wmawia sobie czy nie wmawia - fakt jest taki, że Cię nie chce. Z jakiego powodu, jakie mechanizmy w głowie itp. to jakby nie Twoja sprawa.

messt napisał:
Krotko mowiac Cie nie chce, i nie przekonasz jej ze jest inaczej. A im bardiej teraz bedziesz sie staral ja odzyskac tym wieksza niechec w niej obudzisz.

Tak. I nie chce żadnego kontaktu. Nie chce mnie widzieć na oczy. Itd itp etc.
I Ona właśnie dlatego loguje się na moje konta pocztowe, FB czy inne, bo chce, żebym zniknął z Jej życia...?
Paranoja jakaś... Confused
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 04 Maj 2010, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta paranoja ma imię - Kobieta Razz

Jeśli tak robi to tym większą masz szansę na sukces jeśli posłuchasz rad z pierwszej strony. Jeśli zobaczy że jesteś facetem o silnym charakterze, że panujesz nad swoim życiem, masz do siebie szacunek i jesteś gotów robić rzeczy inne niż przymilanie się i skomlenie jej za uchem - na pewno zmieni o Tobie zdanie. Co to da - nie wiadomo, ale nie masz nic do stracenia bo ścieżka którą chcesz iść do niczego nie prowadzi.
3. BTB
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 04 Maj 2010, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Wmawia sobie czy nie wmawia - fakt jest taki, że Cię nie chce. Z jakiego powodu, jakie mechanizmy w głowie itp. to jakby nie Twoja sprawa. Patrzysz na to jak każdy facet: racjonalnie. Jej nie obchodzi dlaczego coś czuje, nie przegadasz jej do rozsądku. Dla niej ważne że czuje

Nawiaze do fero, mialem kiedys przyjaciołke, taka z ogłoszenia w gazecie szukam przyjaciela, ona nigdy ode mnie nic nie chciała wiecej ani ja od niej, pewnego dnia poznała faceta uswiadomiłem ja nieco na temat fero, i była pewna ze to ze czuje do niego chemie to sprawa syntetycznych feromonow ale nie interesowało ja ze to syntetyki wazne ze "czuła"
njoy69 probuj tego szkolenia NLS, potem jedz na spotkanie pod pretextem "oddania gratów" i jak wrocisz od niej sie podziel jak wyszło. I pamietaj "klerycy gramatonu są bezwzględni" a ty popełniłeś zbrodnie uczuć samą w sobie.
Powrót do góry
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 07:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Ta paranoja ma imię - Kobieta Razz

Jeśli zobaczy że jesteś facetem o silnym charakterze, że panujesz nad swoim życiem, masz do siebie szacunek i jesteś gotów robić rzeczy inne niż przymilanie się i skomlenie jej za uchem - na pewno zmieni o Tobie zdanie.

święte słowa, pokaż, że masz cochones, człowieku. A najlepiej przygruchaj sobie jakąś inną dziewczynę - wtedy sytuacja diametralnie się zmieni.
potencjalny

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 14:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rasta napisał:
A najlepiej przygruchaj sobie jakąś inną dziewczynę - wtedy sytuacja diametralnie się zmieni.

Mnie obrzydzeniem napawa nawet myśl o jakiejkolwiek innej kobiecie...
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie musisz się jej od razu pchać do łóżka, starczy razem spędzać czas na zasadzie znajomości, pospotykać się parę razy. Raz że dzięki temu uświadomisz sobie że tamta nie jest jedyną i niezastąpioną a dwa że ten Twój target może poczuć się zazdrosny, zacznie mieć do Ciebie żal i zobaczy że nie ma już nad Tobą kontroli. To brutalne ale tak się w to gra...
3. BTB
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Równie dobrze może wtedy powiedzieć „no i tak niewiele były warte jego słowa o uczuciach”.
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

njoy69 napisał:
Równie dobrze może wtedy powiedzieć „no i tak niewiele były warte jego słowa o uczuciach”.

a niech mówi, ważne co będzie czuła, a nie co mówi. Z tego, co czytam, to to jest jedyna realna szansa na zmianę Twojego stanu i to dosyć obiecująca, bo zawsze kończąca się sukcesem: albo ona stanie się zazdrosna i wróci, albo Ty znajdziesz sobie kogoś i zapomniesz o niej. no... i w takim przypadku zakup fero to rozumiem! Przydadzą się przy zawieraniu nowych znajomości.
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

njoy69 napisał:

A JEJ słowa o uczuciach? Jak wodzi Cie za nos i spotyka się z innym? Ty jesteś gotów dla niej zrobić wszystko a ona Cię wywala ze swojego życia? Uważasz że takie traktowanie jest fair? Męczennikiem jakimś chcesz być czy co? Jeśli ona nie odwzajemnia Twojego uczucia i nim gardzi to po co dalej chcesz "rzucać perły przed wieprze"? Co się nią przejmujesz jak ona nie przejmuje się Tobą? W imię czego?
3. BTB
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a tak apropo zdarzyło sie kiedys komus zeby ta ktora wami wzgardziła przyszła na kolancha prosic o wybaczenie? bo mi nigdy.
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Sro, 05 Maj 2010, 17:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
a tak apropo zdarzyło sie kiedys komus zeby ta ktora wami wzgardziła przyszła na kolancha prosic o wybaczenie? bo mi nigdy.

Zdazylo moze nie na kolanach, ale chciala wrocic i o to mnie prosila - jednak to ja zrezygnowalem z powtorki z rozrywki. Nie moglbym byc juz z kims kto udawal ze mnie Kochal przez dlugi czas (co fakt to fakt ja bylem slepy i zabojczo zakochany).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

Skocz do: