| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 00:18 Temat postu: Pomocy ! |
|
|
Witam kiedys kupywalem na allegro feromony ale okazalo sie to tatalnym wydaiem pieniazkow w bloto. Teraz po jakims czasie ponownie zainteresowalem sie tym tematem i chcialbym was prosic o pomoc w wyboze odpowiednich feromonow. Otorz zastanawiam sie miedzy Chikara 15ml, PHEROMAX Man 14ml, lub RPA. Feromony bede potrzeboweal do zwiekszenia zainteresowania moja osoba i chcialbym dzieki nim poznac jakas fajna dziewczyne. Od razu bede chcial zainwestowac w wiekszy falkonik aby zaoszczedzic. Ktore z posrod tych feromonow pomoga mi pozac owa dziewczyne. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc " |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 10:00 Temat postu: |
|
|
Kup albo NPA albo Pheromax, albo to i to. W tym ostatnim przypadku możesz kupić np. NPA 5ml, a Pheromax próbkę 2ml, jeżeli nie masz zbytnich funduszy i chyba właśnie ta opcja będzie najtrafniejsza. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 14:08 Temat postu: |
|
|
| Wlasnie mam kase a chodzilo mi o to ze bym poprostu kupil wieksze opakowanie zeby nie przeplacac na male... ktore drozej wychodza ... Wiec chyba zakupie pheromax 14ml . Dzieki za Pomoc Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Pon, 23 Paź 2006, 21:00 Temat postu: |
|
|
Nie używałem Pheromaxu, przyznaję się bez bicia;)
Ale mam NPA i jestem baaaaaaaardzo zadowolony;)  _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
|
Wysłany: Wto, 24 Paź 2006, 17:05 Temat postu: |
|
|
| No dzieki za info Zamowilem juz moje perfumki teraz czekam na paczke od raz jak dotrze bede pisal co mi sie ciekawego rzytrafilo ;D;D ;] Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|