Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pomóżcie. Błagam

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
brtk
nowy

PostWysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 00:54    Temat postu: Pomóżcie. Błagam Odpowiedz z cytatem

Witam Smile
Jestem tutaj nowy więc serdecznie witam wszystkich Smile
Mam pewien problem. Otóż zależy mi bardzo na pewnej dziewczynie z mojej klasy (dodam, że to moja była dziewczyna). Niestety niedługo matura i potem już prawdopodobnie się nie zobaczymy gdyż ona planuje wyjechać do Warszawy (mieszkam w Poznaniu). Jak widzicie nie mam więc zbyt wiele czasu Sad. Pomyślałem, że w takim wypadku mógłbym sobie pomóc nieco feromonami. I tutaj pojawia sie moje pytanie do wszystkich, którzy posiadają już jakąś wiedzę na temat tych specyfików. W zasadzie jestem juz zdecydowany na zakup, ale nie wiem które byłyby najlepsze w tym wypadku. Myślałem nad Pheromax"em lub NPA. Co o tym sądzicie? A może jakiś inny albo dwa, które można by zmieszać? Wypowiedzcie się proszę co o tym sądzicie. To dla mnie strasznie ważne.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 09:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie najlepszą mieszanką byłby Pheromax oraz NPA, ale z tego względu, że jesteś początkujący w sferze feromonów, lepiej gdybyś używał ich- jeśli już zakupisz- w naprawdę minimalnych ilościach. Jest to bowiem mieszanka "wybuchowa", rozwaga jest tu także ważna.
Druga sprawa. Mógłbyś poczekać do następnego tygodnia na nowy produkt, który prawdopodobnie będzie służył do podrywu i wtedy zdecydować się na zakup. Obawiam się tylko czy nie będzie to kopia Chikary, bowiem- tak samo jak ona- ma posiadać 7 składników.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: