Wysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 00:54 Temat postu: Pomóżcie. Błagam
Witam
Jestem tutaj nowy więc serdecznie witam wszystkich
Mam pewien problem. Otóż zależy mi bardzo na pewnej dziewczynie z mojej klasy (dodam, że to moja była dziewczyna). Niestety niedługo matura i potem już prawdopodobnie się nie zobaczymy gdyż ona planuje wyjechać do Warszawy (mieszkam w Poznaniu). Jak widzicie nie mam więc zbyt wiele czasu . Pomyślałem, że w takim wypadku mógłbym sobie pomóc nieco feromonami. I tutaj pojawia sie moje pytanie do wszystkich, którzy posiadają już jakąś wiedzę na temat tych specyfików. W zasadzie jestem juz zdecydowany na zakup, ale nie wiem które byłyby najlepsze w tym wypadku. Myślałem nad Pheromax"em lub NPA. Co o tym sądzicie? A może jakiś inny albo dwa, które można by zmieszać? Wypowiedzcie się proszę co o tym sądzicie. To dla mnie strasznie ważne.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
Wysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 09:02 Temat postu:
Według mnie najlepszą mieszanką byłby Pheromax oraz NPA, ale z tego względu, że jesteś początkujący w sferze feromonów, lepiej gdybyś używał ich- jeśli już zakupisz- w naprawdę minimalnych ilościach. Jest to bowiem mieszanka "wybuchowa", rozwaga jest tu także ważna.
Druga sprawa. Mógłbyś poczekać do następnego tygodnia na nowy produkt, który prawdopodobnie będzie służył do podrywu i wtedy zdecydować się na zakup. Obawiam się tylko czy nie będzie to kopia Chikary, bowiem- tak samo jak ona- ma posiadać 7 składników. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali