| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
123321 nowy
|
Wysłany: Pon, 23 Mar 2009, 11:27 Temat postu: Pomóżcie |
|
|
To mój pierwszy post Cóż jestem nieśmiały i do ludzi pod chodze z dystansem. Ostatnio kupiłem jeden z produktów ze strony e-feromony.pl i niezbyt jestem zadowolony. Widziałem kilka przypadków np. jak dziewczyna na mnie zerkała i sie uśmiechała i tak przez około 40 minut(w autobusie) i widać było że feromony działają ale to było kilka takich sytuacji. Teraz na feromony.pl zamierzam kupić NPA lub PHEROMAX ale nie wiem czy warto. Przeważnie feromony do podrywu. Pomożecie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Pon, 23 Mar 2009, 16:04 Temat postu: |
|
|
| Na nieśmiałść lepsze będzie NPA ...jeśli chodzi o doradztwo z mojej strony co do fero dla Ciebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
patryczek potencjalny
Sprawdzone: NPA,Pheromax,chikara,the edge,BTB
|
Wysłany: Pon, 23 Mar 2009, 19:32 Temat postu: |
|
|
NPA b.dobre ewentualnie to samo czyli The Edge. Możesz spróbować BTB jednak jest to bardzo zlożone fero i można pogubić się z dawkami. Jeśli chodzi o NPA na nieśmiałość to walić pod nos ok 1 kropli. Nie za dużo bo wtedy bedzie kiepski efekt. Ja czasem po nałożeniu NPA dziwę się sobie jak mogłem się kiedyś być tak nieśmiałym. Po prostu zakładasz fero i jazda . Wtapiasz się w klimat _________________ Szczęściu trzeba pomagać! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
123321 nowy
|
Wysłany: Wto, 24 Mar 2009, 10:01 Temat postu: |
|
|
| Ale ten NPA powoduje że staje sie pewny siebie i znika nieśmiałość. A czy do podrywu dobry będzie? Ten PHOENIX z tego co czytalem jest lepszy do tego. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
123321 nowy
|
Wysłany: Wto, 24 Mar 2009, 12:57 Temat postu: |
|
|
| Tak ale ten NPA daje sie tylko krople pod nos, chyba. I co wtedy kobiety czują jakieś przyciąganie? Czy to jest efekt na mnie działający. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Wto, 24 Mar 2009, 16:41 Temat postu: |
|
|
mozna stosowac na szyje za uszy czy na włosy albo na ubrania ale jak chcesz miec najlepsze dzialnie na sobie to pod nos ,dawke sam musisz sobie dobrac troche zabawy a na pewno sie uda .
npa dziala i na ciebie i na kobiety napisze to ze swoich doswiadczen z npa
stosujac ok 0.5 kropli pod nos zauwazylem poprawienie sie chumoru,zwiekszona gadatliwosc z mojej strony, bardziej czysty umysł,zwiekszona pewnosc siebie,wieksze pobudzenie do dzialnia,wogole bardziej otwarty do siebie i swiata
. nawet zaczolem sam sobie bardziej sie podobac chociaz na zewnatrz nie nastapila zadna zmiana (poczulem sie bardziej przystojny) (nie narcyz )
u kobiet zauwazylem czestrze spojerzenia w moim kierunku zwiekszona gadatliwosc stare znajome które nie mowily mi czesc zaczely rozmawiac ze mną
a u kobiet starszych powyzej 35 lat niewiarygodne zauroczenia nie spodziewalem sie tego tylko ja sam to nakrecalem gatka takze musi byc nic samo nie przychodzi ale npa na pewno zrobilo swoje
w skrucie ; npa podnosi pewnosc siebie i dziala na kobiety
a jezeli chodzi o phx dziala na kiobiety jeszcze lepiej jak npa ale nie daje takiego kopa
na twoim miejscu wybral bym npa ze wzgledu na super jakosc produktu i cene .z phx pobawisz sie puzniej ewentualnie zamow probke phx drogo nie kosztuje
i poczytaj wiecej na forum o npa a dowesz sie naprawde wiele pozdro  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
123321 nowy
|
Wysłany: Sro, 25 Mar 2009, 09:54 Temat postu: |
|
|
| Tak ale chodzi mi oto że NPA to tylko kropla. A nie sądze by kobiety to poczuły. A PHX to tak jakby spray. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pirron  nowy
Sprawdzone: Alchemy, Chikara, Edge
|
Wysłany: Sro, 25 Mar 2009, 10:52 Temat postu: |
|
|
| W feromonach wcale nie chodzi o to, żeby je kobieta świadomie wyczuła. Istotą feromonów jest działanie na podświadomość i do tego wystarcza reletywnie niskie ich stężenie w powietrzu wokół Twojej osoby. PHX to spray, ale rozpylana ilość może nie być wcale większa od kropli. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|