| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 17:50 Temat postu: Pomozcie!!! |
|
|
Jestem tutaj nowa jak widzicie i mam problem... Nie wiem ktor fero zamowic...czytalam duzo o nich na feromony.pl ..ale wciaz nie wiem. sytuacja jest taka:stracilam faceta, z ktorym kiedys duzo mnie laczylo...milosc- nie wiem...na pewno wiecej niz przyjazn. Czym sie wpomoc, aby sobie pomoc? dziewczyny i chlopaki piszcie!potrzebuje waszej rady. _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 17:52 Temat postu: |
|
|
aha i jeszce dodam, ze nie zalezy mi na tym facecie jak na pierwszym lepszym...znaczy nie chodzi tu tylko o to aby wzbudzic w nim pozadanie...chociaz wadomo ze "sprawy sercowe" nieodzownie sie ztym lacza. _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

Sprawdzone: Love & Desire (0% Feromonów), Pheromax (Stosuje aktualnie)
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 19:29 Temat postu: |
|
|
Pheromax  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 19:30 Temat postu: |
|
|
| ps. jestem w podobnej sytuacji, rozumiem Cie :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 19:53 Temat postu: |
|
|
ale boje sie ze to moze byc zbyt silne..aa jeszcze na ile uzyc starcza probka pheromaxu? _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 20:14 Temat postu: |
|
|
| według opini normalna prubka na 280 pożadnych aplikacji, to jest podajrze 14ml, prubka ma 2ml, wiec starczyć powinna na okolo 40, ale według testów forumonwiczów pheromax starcza na 140 aplikacji i to normalnych nie jakiś dużych, więć producent przesadził, więc jak 140 normalnego to prubka na 20, pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 20:17 Temat postu: |
|
|
| ps. jak będzie zbyt silne zaaplikujesz mnie, lepiej silne niz takie które wogle nie działa, według mnie to troche wygurowana cena za 20 aplikacji, ale jak skutkuje, to czekmu nie... ps. pheromax śmierdzi więc trzeba go zatuszować jakimś dobrym prefumem... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pppppp nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 21:32 Temat postu: |
|
|
| Nieprawdaa lepiej mniej a dzialanie bedzie lepsze niz nawaliz na siebie duzo feromonow ,,probka mi juz wystarcza od wakacij i jak uzywam troszke zwilze tylko palec to efekty naprawde duze takie same jak nazucisz duzo a moze i lepsze //// |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 21:40 Temat postu: |
|
|
hehe tak własnie napsialem, lepiej zeby bylo mocniejsze to się nakłada mniej i jest bardziej wydajne pozdrawiam! ps. na ile aplikacji Ci juz starczylo? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 22:43 Temat postu: |
|
|
dzieki bardzo za szybkie odpowiedzi. buziole! _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Sro, 06 Gru 2006, 22:47 Temat postu: |
|
|
niema problemu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 08 Gru 2006, 18:26 Temat postu: |
|
|
| erO_ napisał: | | według opini normalna prubka na 280 pożadnych aplikacji, to jest podajrze 14ml, prubka ma 2ml, wiec starczyć powinna na okolo 40, ale według testów forumonwiczów pheromax starcza na 140 aplikacji i to normalnych nie jakiś dużych, więć producent przesadził, więc jak 140 normalnego to prubka na 20, pozdrawiam! |
Duży flakon starcza podobno na 280 dużych aplikacji (naciśnięcie główki atomizera do końca), ale z moich testów wychodzi, że jest to 140 dużych aplikacji. 280 będzie aplikacji małych (naciśnięcie główki do połowy), jednak nie warto stosować małych aplikacji, bo jest to bardzo trudne i niewygodne. Moim zdaniem aplikacja akurat Pheromaxu jest wygodniejsza w kulce, bo można dowolnie stosować i "na spokojnie", nigdzie nie pryska, a duża dawka flakonu może być za mocna itp.- dlatego z dużego falkonu przelałem środek do małego 5ml.
Na ile starcza próbka? Na długo;) Zależy jak kto stosuje... _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

|
Wysłany: Pią, 08 Gru 2006, 18:56 Temat postu: |
|
|
napsiałem, że według opini a reszta to czyste obliczenia pozdrawiam! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sob, 09 Gru 2006, 01:17 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | ale boje sie ze to moze byc zbyt silne.. |
co chcesz powiedziec w tej wypowiedzi?/?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Nie, 10 Gru 2006, 16:35 Temat postu: |
|
|
no chce powiedziec ze gdy uzyje za duzo bede smierdziec...to chyba jasne... ? _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|