Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ponoć z boku więcej się widzi...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MkKim22 Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Pon, 01 Lut 2010, 12:04    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

ja to faktycznie jestem zielona jeżeli chodzi o komputery ale on jest specem (to jego praca)- no ale co ja będę tu opowiadać.

Można sobie pomyśleć,że obydwoje jesteśmy nienormalni (to co on robi jest chore, a to co ja- jest głupie) no ale i tak nie zmienia to faktu,że nie jest mi lepiej bez niego:(

Za niecałe dwa miesiące wyjeżdżam za granicę, jest to okazja aby sprawdzić go. Jeżeli jemu będzie zależało na mnie, to będzie się starał,zatrzymać mnie tu w Polsce. Jeżeli nie zrobi nic w tym kierunku, będę musiała o nim jak najszybciej zapomnieć a ten post będzie nadawał się jedynie do kosza.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY

PostWysłany: Pon, 01 Lut 2010, 12:44    Temat postu: Re: ... Odpowiedz z cytatem

MkKim22 napisał:
ja to faktycznie jestem zielona jeżeli chodzi o komputery ale on jest specem (to jego praca)- no ale co ja będę tu opowiadać.

Można sobie pomyśleć,że obydwoje jesteśmy nienormalni (to co on robi jest chore, a to co ja- jest głupie) no ale i tak nie zmienia to faktu,że nie jest mi lepiej bez niego:(

Za niecałe dwa miesiące wyjeżdżam za granicę, jest to okazja aby sprawdzić go. Jeżeli jemu będzie zależało na mnie, to będzie się starał,zatrzymać mnie tu w Polsce. Jeżeli nie zrobi nic w tym kierunku, będę musiała o nim jak najszybciej zapomnieć a ten post będzie nadawał się jedynie do kosza.

Wydaje mi sie ze bedzie mily przed wyjazdem, a Twoja obsesja do niego nie zniknie, wrecz sie powiekszy(chociaz nie bedzie to czego do konca chcialas - czyli jego wiernosci i jego samego) i bedziesz probowala sama sobie pokrzyzowac plany. Ale to tylko moje odczucia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Pon, 01 Lut 2010, 16:55    Temat postu: co powinnam zrobić? Odpowiedz z cytatem

może ktoś to przeczyta jeszcze dzisiaj:)
Chłopak o którym jest tu mowa, chce się ze mną spotkać dzisiaj. Powiedzcie mi co powinnam zrobić aby wszystko wyszło dobrze???
I czy w ogóle powinnam się z nim spotkać? ... (nie wiem czego mogę się spodziewać po jego wizycie)
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Pon, 01 Lut 2010, 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz jak było.

Zmiana siebie to zmiana długoterminowa, nie da się zmienić ot tak. Ktoś może ci napisać jaka powinnaś być ale jeśli nie płynie to z ciebie to zaraz będzie widać że nie jesteś naturalna...
3. BTB
Powrót do góry
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Wto, 02 Lut 2010, 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MkKim22 miałem sie nie wypowiadac ale sie wypowiem, otoz swego czasu bylem owym skur...nem z twojej opowiesci i powiem ci jak to sie skonczy, bedziesz to ciagnac do dnia az wyczerpia sie pokłady twoich łez cierpliwosci itd i go kopniesz, on przyjdzie na kolanach ty juz go bedziesz miała gdzies, poznasz kogos nowego i bedziesz z nim szczesliwa , tamten dostanie po du.. a potem na ekranie pojawi sie napis koniec.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Wto, 02 Lut 2010, 19:42    Temat postu: podoba mi się Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
MkKim22 miałem sie nie wypowiadac ale sie wypowiem, otoz swego czasu bylem owym skur...nem z twojej opowiesci i powiem ci jak to sie skonczy, bedziesz to ciagnac do dnia az wyczerpia sie pokłady twoich łez cierpliwosci itd i go kopniesz, on przyjdzie na kolanach ty juz go bedziesz miała gdzies, poznasz kogos nowego i bedziesz z nim szczesliwa , tamten dostanie po du.. a potem na ekranie pojawi sie napis koniec.

Ta wersja mi się bardzo podoba:) bardziej od tej mojej, czyli walczenie o coś co dawno się skończyło...(o ile się w ogóle zaczęło w jego wersji).

ale póki co napiszę jak się skończyło nasze spotkanie...

umówiliśmy się na wieczór, jednakże chciałam to spotkanie odwołać, ponieważ coś mi wypadło. On jednak bardzo nalegał, choćby na krótką rozmowę. Widać było,że mu zależy aby się zobaczyć. wyszedł wcześniej z treningu i przyjechał:)
Było lepiej niż mogłam to sobie wyobrażać. Nie było kłótni, wręcz przeciwnie często śmialiśmy się:)
Uważał na to co mówi i robi. Nie chciał mnie w żaden sposób urazić.

Ale nie ma co się cieszyć... pomimo miłej rozmowy powiedział: "że ten który ze mną będzie, będzie szczęśliwy" dorzucił kilka komplementów ale widać było,że nie ma on siebie na myśli:(
Chciał przez to przekazać,że nie jesteśmy dla siebie stworzeni:(

Dyskwalifikującym tematem jaki poruszył podczas rozmowy były przechwałki... jakie to do niego laseczki nie podchodzą. Najładniejsze dziewczyny na sali zawsze do niego zgadują.

Na świece jest wiele ładniejszych i fajniejszych ode mnie dziewczyn, nie mam szans z nimi i nie zamierzałabym się dzielić swoim facetem:/

On jest zbyt pewny siebie, wie, (a przynajmniej w to wierzy),że znajdzie dziewczynę bez żadnej skazy:/

PS: przepraszam za ten poplątany język, ale mam nadzieję,że wszystko jest w miarę zrozumiałe;)
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 02 Lut 2010, 20:06    Temat postu: Re: podoba mi się Odpowiedz z cytatem

MkKim22 napisał:
farjestad napisał:

Ta wersja mi się bardzo podoba:) bardziej od tej mojej, czyli walczenie o coś co dawno się skończyło...(o ile się w ogóle zaczęło w jego wersji).

ale póki co napiszę jak się skończyło nasze spotkanie...

umówiliśmy się na wieczór, jednakże chciałam to spotkanie odwołać, ponieważ coś mi wypadło. On jednak bardzo nalegał, choćby na krótką rozmowę. Widać było,że mu zależy aby się zobaczyć. wyszedł wcześniej z treningu i przyjechał:)
Było lepiej niż mogłam to sobie wyobrażać. Nie było kłótni, wręcz przeciwnie często śmialiśmy się:)
Uważał na to co mówi i robi. Nie chciał mnie w żaden sposób urazić.

Ale nie ma co się cieszyć... pomimo miłej rozmowy powiedział: "że ten który ze mną będzie, będzie szczęśliwy" dorzucił kilka komplementów ale widać było,że nie ma on siebie na myśli:(
Chciał przez to przekazać,że nie jesteśmy dla siebie stworzeni:(

Dyskwalifikującym tematem jaki poruszył podczas rozmowy były przechwałki... jakie to do niego laseczki nie podchodzą. Najładniejsze dziewczyny na sali zawsze do niego zgadują.

Na świece jest wiele ładniejszych i fajniejszych ode mnie dziewczyn, nie mam szans z nimi i nie zamierzałabym się dzielić swoim facetem:/

On jest zbyt pewny siebie, wie, (a przynajmniej w to wierzy),że znajdzie dziewczynę bez żadnej skazy:/

PS: przepraszam za ten poplątany język, ale mam nadzieję,że wszystko jest w miarę zrozumiałe;)

Zachowuje sie tak bo widzi ze nadal Tobie na nim zalezy. Skoro juz daje Ci takie teksty ze to i owo na niego leci to moim zdaniem czuje sie zbyt pewnie i daje tylko do zrozumienia ze moze miec albo je albo Ciebie. Tak jak ktos tam wspomnial, przyjdzie czas gdy juz bedziesz miala powyzej swojej granicy wszystko i wtedy dasz sobie z nim naprawde spokoj. Wtedy wroci na kolanach ale niestety bedzie dla niego za pozno.. duzo ludzi tak mialo ;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Wto, 23 Lut 2010, 08:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:

I tak oto słowo stało się rzeczywistością!!!
kiedy w moim życiu pojawił się taki ładny napis KONIEC, On przyszedł na kolanach abym dała mu jeszcze jedną szansę. Niestety jest już za późno.

Poza tym wiem,że sytuacja lubi się powtarzać... ja wrócę a On zerwie jak mu się znudzi ;/

PS: może moja historia uświadomi niektórych,że nie warto bawić się czyimiś uczuciami.

Pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Wto, 23 Lut 2010, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MkKim22 napisał:
farjestad napisał:

I tak oto słowo stało się rzeczywistością!!!
kiedy w moim życiu pojawił się taki ładny napis KONIEC, On przyszedł na kolanach abym dała mu jeszcze jedną szansę. Niestety jest już za późno.

Poza tym wiem,że sytuacja lubi się powtarzać... ja wrócę a On zerwie jak mu się znudzi ;/

PS: może moja historia uświadomi niektórych,że nie warto bawić się czyimiś uczuciami.

Pozdrawiam

No i gratuluje, zebys tylko teraz w tym wytrwala.
Powrót do góry
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Sro, 24 Lut 2010, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

troche szkoda mi go Sad moze chociaz nie zwalaj całej winy na niego , po prostu powiedz mu ze sie zmienił ale to był twoj wybor. na pewno juz mu powiedziałas ze miał 4 tysiace szans, zreszta teraz na kolanach wyda ci sie strasznie mało pociagajacy, a ty niczym "pozeracz dusz" przejmniesz cała jego siłe. jak chcesz zeby cierpiał to pozwól mu latac koło siebie i porob mu nadzieje, jak chcesz go oszczedzic powiedz mu ze to jak ja to nazywam jest twarde i stanowcze NIET ze ma wiecej nie dzwonic nie pokazywac sie na oczy bo i tak nie zmienisz zdania. chociaz HW moze sie wam ułoży, to juz nie moja sprawa a i wspomnienia moje juz sie zagoiły.pozdro.
a zeby to miało zwiazek z feromonami to ta swoja zapoznałem z fero na trzecim spotkaniu wyciagłem przed nia fiolke i powiedziałem jej "to jest miłość" i nic wiecej i takie tam.
dodam jeszcze patrzac z punktu widzenia wlasnej psychiki, ze byla w tym wszystkim twoja "wina" jakby to objasnic jesli jestem "drużyną skazana na sukces " to wtedy mi odbija i zaczynam sobie strzelac bramki samobójcze.
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Pią, 26 Lut 2010, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co ty chłopie gadasz, gość zachował się jak gnojek, tacy ludzie nie zasługują na ciągłe dawanie im szans... Wiesz czemu tyle kobiet jest nieszczęśliwych? Bo godzą się na życie z takimi sukinsynami i wierzą, że "to już był naprawdę ostatni raz". Tacy goście dosłownie wyprowadzają mnie z równowagi bo bawią się uczuciami innych a zabierają dziewczyny tym co wiedzą jak traktować je z szacunkiem. Niech takich życie trochę pokopie to się może nauczą co to znaczy "być z kimś" i patologii będzie mniej!!! Bardzo dobrze zrobiłaś!
3. BTB
Powrót do góry
kia Płeć:Kobieta
potencjalny

Sprawdzone: w testowaniu;pheromax women-probka,relationship magic, the edge

PostWysłany: Sob, 27 Lut 2010, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej ,widze ze dobrze sie znacie na komp ,a ja mam problem otoz moje konto na nk odwiedza pewna osoba niestety po kryjomu czyli nie zostawia sladu chodzi mi o to czy mozna namierzyc te osobe ,czy jest program ktory pokaze mi kto mnie odwiedzil ,jesli ktos moze mi cos w tej kwestii podpowiedziec -bede wdzieczna

a teraz zeby nie bylo ze nie to forum Very Happy ; czy ktos ma jakies doswiadczenie z nowym PHX z oksytocyna czy efekty sa zadowalajace ,moze sie ktos wypowiedziec ? Rolling Eyes
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 28 Lut 2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kia napisał:

hej ,widze ze dobrze sie znacie na komp ,a ja mam problem otoz moje konto na nk odwiedza pewna osoba niestety po kryjomu czyli nie zostawia sladu chodzi mi o to czy mozna namierzyc te osobe ,czy jest program ktory pokaze mi kto mnie odwiedzil ,jesli ktos moze mi cos w tej kwestii podpowiedziec -bede wdzieczna

Skoro nie zostawia sladu, to skad ta pewnosc, ze odwiedza? Jesli ma wylaczona usluge "gosci" to nie widzi kto go odwiedzil ani nikt inny nie widzi odwiedzin tej osoby. Rozumiem, ze kobiecy instynkt ? Wink
kia napisał:

a teraz zeby nie bylo ze nie to forum Very Happy ; czy ktos ma jakies doswiadczenie z nowym PHX z oksytocyna czy efekty sa zadowalajace ,moze sie ktos wypowiedziec ? Rolling Eyes

Znajdz temat lub jesli nie ma to zaloz nowy, nie ma sensu robic smietnika.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kia Płeć:Kobieta
potencjalny

Sprawdzone: w testowaniu;pheromax women-probka,relationship magic, the edge

PostWysłany: Nie, 28 Lut 2010, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiem na pewno ze odwiedza moj profil pewna kobieta ,to nie tylko instynkt ale rowiez pewosc nie chce jej zablokowac mam swoje powody ale chce wiedziec kiedy to robi abym i ja mogla wykonac pewne ruchy jesli mozesz mi pomoc to napisze Ci na pw dlaczego
dla mnie to bardzo wazne
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 01 Mar 2010, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kia napisał:
wiem na pewno ze odwiedza moj profil pewna kobieta ,to nie tylko instynkt ale rowiez pewosc nie chce jej zablokowac mam swoje powody ale chce wiedziec kiedy to robi abym i ja mogla wykonac pewne ruchy jesli mozesz mi pomoc to napisze Ci na pw dlaczego
dla mnie to bardzo wazne

Jezeli odwiedza Cie a Ty nie widzisz to pewnie wylacza w opcjach mozliwosc zobaczenia kogo profile podgladala i tyle. Nie ma opcji zeby to obejsc..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: