|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pon, 01 Mar 2010, 17:36 Temat postu: |
|
|
| szkoda ze instynkt nie podpowiada ci o ktorej godzinie wchodzi, powinni zlikwidowac nk ;p |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
Sprawdzone: w testowaniu;pheromax women-probka,relationship magic, the edge
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 20:57 Temat postu: |
|
|
klania sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ,napisalam ze mam pewnosc a wiec chyba z czegos sie ona wziela i nie chodzi tu o instynkt ,a zlikwidowac to najlepiej internet ,przeciez glupi ludzie laza po roznych forach ,jak tak mozna a Ty co tu robisz to tez forum gdzie ludzie wymieniaja sie informacjami a niektorzy nie daj Boze sie zaprzyjazniaja  _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 21:09 Temat postu: |
|
|
Kia chyba nie myślisz, ze jesteś w stanie poczuć coś do człowieka, którego post właśnie czytasz, odczuwając przy tym zaufanie i poczucie stabilności, wiedząc że to ten którego szukasz? _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 21:42 Temat postu: |
|
|
no przeciez nie o to chodzi ,nie wiem jak wy ale ja nk traktuje jako miejsce gdzie czasami moge popisac z dawno nie widzianymi przyjaciolmi czy znajomymi a wiec dokladnie tak jak mieli na mysli zalozyciele ,zdaje sobie sprawe ze wiele osob wlazi tam w innym celu zreszta przykladem ta pani o ktorej pisalam wczesniej ,ona przynajmniej do mnie zaglada tylko po to aby sie nakrecic i mojemu bylemu umilic zycie widac ciagle jestem dla niej zagrozeniem ale to jej problem a nie moj jesli jednak robi cos co chociaz w minimalnym stopniu dotyczy mnie to chce miec nad tym kontrole ,jesli farjestad nie lubi tego typu miejsc to niech tam nie zaglada ,ale nie moze zabronic tego innym ,nie wszystkim musi podobac sie to samo a juz na pewno nie jeden zlapalby sie za glowe wiedzac ze istnieje takie miejsce jak to forum  _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 21:57 Temat postu: |
|
|
Doskonale Cie rozumiem, w takim razie nie masz powodów do zmartwień  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 22:23 Temat postu: |
|
|
 _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 22:32 Temat postu: |
|
|
a jesli nawet to co  _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 03 Mar 2010, 22:36 Temat postu: |
|
|
nie mam nowych wiadomosci ale ............wszystko sie moze zdarzyc gdy glowa pelna marzen................. _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|