Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poradźcie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cezar Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sob, 17 Lis 2007, 00:07    Temat postu: Poradźcie Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jest delikatny problem, bylo by milo jakbyscie mi troche pomogli Very Happy

Jest sobie panna, poznalem ja jakies 2 miesiace temu. Wpadla mi w oko, troche pokombinowalem, poznalem ja. Okazalo sie ze ma troche problemow, wiec uznalem ze najlepiej bedzie jak dam jej troche ciepla i pomocy.
Rzeczywiscie, dlugo nie musialem czekac. Zaczelismy byc ze soba, bylo zaje**scie. Caly czas bylem slodki, kochany i czuly. Ja wpadlem, po niej widzialem, ze tez jest wkrecona.

W koncu przyszly ciche dni. Okazalo sie, ze ma jakies dylematy, kolejne problemy i ze chce sie zastanowic co dalej z nami. Ja dalej bylem pomocny, na nic nie naciskalem. Nic to nie dalo i byly ze 2 tygodnie ciszy i 0 kontaktu.

Ostatnio sama zaproponowala spotkanie. Na poczatku uslyszalem, ze brakuje mi stanowczosci i zdecydowania. Potem bylismy w kinie i bylo calkiem sympatycznie... Very Happy

Zalezy mi na niej i chcialbym zeby cos jeszcze z tego bylo. Bycie pewnym siebie i stanowczym nie stanowi dla mnie problemu. Przy niej bylem miekki, bo taka obralem strategie.

I tutaj czekam na porady.
Czy feromony moga mi pomoc w ewentualnym odzyskaniu tej panny?
Czy sprawia, ze bede sie jej wydawal bardziej zdecydowany i stanowczy?
Jezeli tak, to jakie?

Dzieki za pomoc Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sob, 17 Lis 2007, 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak na moje oko to stałeś się jej przyjaciółką...były jakieś kłótnie miedzy Wami ? Zakładam że nie a w zwiazku tak samo jak i pomoc potrzebne są również kłótnie. Moim zdaniem Ona daje Ci na talerzu to co "musisz zmienic " przestań byc taki miekki pokarz jaja mówiła ze nie jesteś stanowczy zdecydowany wiec co trzeba z tym zrobic ? sam sobie odpowiedz Smile a dopiero potem kup fero bo fero za Ciebie tego nie zmieni.

Pozdrawiam . Kamil.
Esqulapek
nowy

PostWysłany: Sro, 21 Lis 2007, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo prosta sprawa moj internetowy kolego.
Jestes lepszy niz wczoraj a jutro bedziesz lepszy niz dzis. Zaufaj sobie. Badz stanowczy i mysl tylko o tym jak dobrze bedzie Tobie z ta kobieta. Pamietaj, ze wszystko co sie wydarzy jest dla Ciebie dobre.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 21 Lis 2007, 23:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawdziwie optymistyczne podejście Very Happy
Przyszlo dzis do mnie NPA, zapodalem sobie 0,5 kropli pod nos o 17 i chodzilem caly wieczor nabuzowany i gotowy do dzialania. Podoba mi sie Very Happy

W piatek stanowczo zabieram gdzies zainteresowana dziewoje Very Happy
Powrót do góry
Esqulapek
nowy

PostWysłany: Sro, 21 Lis 2007, 23:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak wlasnie powinienes zrobic jestes stworzonydla niej. Pamietaj by wizualizowac to co pragniesz osiagnac. Koniecznie poswec kilka mintek na Twa luba dziennie. Mysl o tym jak bedzie Wam obojgu wspaniale. Inne mysli odrzucaj. Jest dobrze a bedzie wspaniale.
(Pamietaj wizualizowanie konieczne jest w czasie terazniejszym tak jakbys juz z nia byl juz tego dokonal)
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sro, 21 Lis 2007, 23:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez przesady.
Nie mysle o tym co bedzie, to nie ma sensu.
Skupiam sie na chwili obecnej.
Wizualizacje tez nie maja sensu. Nie jestem magiem i niestety nie jest tak ze co pomysle to sie stanie.
Powrót do góry
Esqulapek
nowy

PostWysłany: Czw, 22 Lis 2007, 00:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamietaj by myslec o tym co bedzie w terazniejszosci. Sam przekonaj sie
http://www.nlppolska.pl/forum/
Polecam SEKRET - taka mila lekturke dla poczatkujacego gracza. Zauwazysz wiele prawd wiele bledow.
Polecam ja gdyz jako nieliczny naprawde jestes zainteresowany swiatem. Zaufaj mi znajdz sekret a cale Twoje zycie bedzie inne. <--- zaawansowany NLP!!! Dziekuje Ci ze poswieciles swoj czas mojemu zdaniu
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 22 Lis 2007, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NLP i inne socjotechniki nie sa mi obce. Studiuje na takiej uczelni, ze musze je ogarniac Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: