Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

powazny problem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ethilian
nowy

PostWysłany: Sob, 30 Gru 2006, 23:58    Temat postu: powazny problem Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie, czy Pheromax pomoze mi odzyskac dziewczyne, która stracilem przez moj wybuchowy temperament.Bo powiedzialem jej cos czego bardzo zaluje,i juz nie jestesmy razem, wiem ze ona cos do mnie czuje poniewarz bylismy 2,5 roku i jestem niemal pewny ze mnie kocha, zastanawiam sie czy feromony pomoga mi ja odzyskac??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arturxxx
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 00:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam

To może zależeć też trochy od tego co jej powiedziałeś.Ale jeśli uda ci się jakoś z nia spotkać,porozmawiać i przy okazji będziesz miał na sobie feromony,to zawsze jest jakas szansa(możliwe że większa z feromonami),że do ciebie wróci.Tylko nie myśl,że bez konkretnych przeprosin się nie obejdzie.
ethilian
nowy

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 00:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wlasnie powiedzialem jej ze nie chce z nią być, ale to nie prawda, troche sie wkurzylem i wogule.. mam nadzieje ze feromony pomoga Smile
Powrót do góry
Arturxxx
uzależniony

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 00:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po 2,5 roku bycia razem to myśle, że przeprosiny z kwiatami by wystarczyły,ale feromony to twój dodatkowy atut Smile
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 01:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o ja... człowieku... Pokłóciliście się i tyle, chyba, że naprawdę, przy okazji zmasakrowałeś jej twarz, albo coś Razz ale tak to nie ma sprawy. Nie potrzeba do tego fero, chociaż one na pewno pomogą. Nie wiem jaka to sprawa tak naprawdę, ale bez przesady... Co do samych fero, bo o nich mowa na tym forum, to możesz np. zastosować je na jakimś prezenciku, które dasz, ew. list, czy co, nie wiem, pomyśl. Ja bym zrobił to tak: umówił się z nią (albo zrobił to w miejscu gdzie się zawsze widujecie, jeżeli tak jest), potem wziąłbym fero na siebie, TE SAME fero na małego pluszaczka (którego bym schował gdzieś), potem idziesz na spotkanie i z początku jakiś wstęp, potem opowiadasz ( i tu najważniejsze ) jak to było świetnie kiedyś tam jak byliście razem, opisujesz z najwyższą szczegółowością konkretne sytuacje zwracając szczególną uwagę na emocje, gdy zauważysz, że wspomina te emocje, podkręcasz je (to jest kwintesencja!) do maksa, jak możesz, i w tym momencie* mówisz, że tam byliśmy razem, zaczynasz podkreślać swoja postawę wtedy, mówisz "ty i ja", na "ja" obniżasz _leciutko_ głos, _minimalnie_ mówisz głośniej i spox. Dalej będzie luz.
Poczytaj o programowaniu neurolingwistycznym na ten temat. Choć to się łatwo pisze, to Ty odbierając to możesz mnie nie zrozumieć.

* w tym miejscu wstawiasz ileś tam tych najważniejszych, emocjonalnych spotkań, które was łączyło i dopiero zamykasz stwierdzeniem, że "ty i _ja_".

Mało to się ma do fero, ale zawsze Wink
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm pheromax uczynil by cie jeszcze bardziej wybuchowym...odpada
ja bym uzyl chikary ale w takich sytuacjache nawwazniejsze jest twoje postępowanie
Powrót do góry
ethilian
nowy

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niezmasakrowalej jej twarzy czy cos takiego, ale faktem jest ze bardzo czesto sie klucilismy..
Powrót do góry
Arturxxx
uzależniony

PostWysłany: Nie, 31 Gru 2006, 16:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ethilian napisał:
niezmasakrowalej jej twarzy czy cos takiego

To całe szczęście Very Happy . A co do kłutni to musicie pomyśleć ,dlaczego tak się dzieje,po czyjej stronie wina. Bo jesli dalej będziecie się kłucić to feromony ci nie pomogą.
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pon, 01 Sty 2007, 01:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm skoro tak czesto sie klocicie to po jakiego grzyba jeszcze chcesz z nia byc??!!

Sadze ze wiekszasc winy lezy po Twojej stronie, skoro jestes taki nerwowy to nie trudno Cie wyprowadzic z rownowagi.

Koles wyluzuj troche nie bierz wszystkiego tak do siebie to bedzie O.K

pozdro
Powrót do góry
ethilian
nowy

PostWysłany: Pon, 01 Sty 2007, 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego chce z nia byc?? bo ja kocham , ale mam coraz wieksze watpliwosci ze bedziemy razem, mam nadzieje ze te feromony cos pomoga.. Sad
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pon, 01 Sty 2007, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz, nawet najlepsze feromony nie pomoga jesli bedziesz klocil sie z nia. Powiedz jej ze ja bardzo kochasz i nie denerwuj sie tak szybko, nie wywoluj awantur. Staraj sie byc mily, kochajacy itp. A jesli nie potrafisz tego zrobic to zastanow sie czy umiesz byc z kobieta na powaznie

Zycze Ci powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: