| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Sob, 09 Paź 2010, 19:52 Temat postu: Powrót do FEROMONÓW??? pomóżcie... |
|
|
Witam,
mam już za sobą testowanie feromonów... pierwszy raz kupiłem The Edge, używałem go pół roku i nie zauważyłem żadnych efektów... totalnie NIC! Wiec, skorzystałem z możliwości oddania produktu... pieniądze otrzymałem z powrotem.
Ale nie poddałem się... ponoć jednym z lepszych fero na jest PHX, postanowiłem spróbować i zamówiłem sobie ten mały flakonik za nie wielkie pieniądze... testowałem testowałem i nadal nic nie widziałem... resztki tego produktu jeszcze mam, może wykorzystam na dniach...
Do każdej przesyłki sklep feromony.pl dodaje jakis mały prezencik w formie próbki innych fero, po roku przypomniało mi się że mam gdzieś schowana chusteczkę z próbką The Edge... użyłem tego na ostatniej imprezie i SZOK!!! Bawiłem się w klubie akademickim politechniki, wiec dużo dziewczyn nie było.... ale nie w okół mnie!! Pierwszy raz w tym klubie widziałem na parkiecie w okół siebie same laski... i to one mnie próbowały poderwać Piękna blondynka o 3 lata starsza do mnie co chwile czy sie nie narzuca Takiej imprezy dawno nie było!!
I teraz mam dylemat, nie wiem co zrobić... znowu kupic The Edge? przecież ostatnio na mnie nie działał... Przecież ta próbka The Edge na wilgotnej chusteczce, to chyba to samo co The Edge w falkoniku...
Doradźcie mi coś, jesteśćie bardziej doświadczeni
Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sob, 09 Paź 2010, 20:39 Temat postu: |
|
|
na love scent mozna kupowac edge na husteczki moze z fero.pl tez sie dogadasz? spytaj. _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Glonojad  nowy
Sprawdzone: The Edge, BTB, Pheromax
|
Wysłany: Nie, 10 Paź 2010, 00:17 Temat postu: |
|
|
Bez kitu. Na mnie tak samo chusteczka dzialala o wiele bardziej niz The Edge we flakoniku. Moim zdaniem albo na chusteczke rzucaja "lepsze" fero i mniej agresywne aby zachecic do kupna albo atomizer w the edge jest totalna klapa. Polecam 1psikniecie na sprasowany wacik kosmetyczny i rozprowadzenie nim na szyi. Sam niedlugo wspomoge sie Edge, wiec jak zainteresowany to zdam relacje
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Nie, 10 Paź 2010, 20:12 Temat postu: |
|
|
| ja też uważam , ze próbki gratisów moga być lepsze , niż pełne flakonowe feromony . Czasami po PHX i NPA nie zawsze są efekty działania . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Sro, 27 Paź 2010, 15:27 Temat postu: |
|
|
może te dwa produkty wytwarzane są w dwóch rożnych fabrykach, i stad to różne działanie. _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Sro, 11 Maj 2011, 08:52 Temat postu: |
|
|
Podpinam się-chusteczka działa cuda, psik z flakonika na razie szału u mnie nie robi...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Pią, 13 Maj 2011, 08:19 Temat postu: |
|
|
| Alchemiczka napisał: | Podpinam się-chusteczka działa cuda, psik z flakonika na razie szału u mnie nie robi...  |
Czyżby chusteczka miała wyższe stężenie fero niż to. które jest we flakonie ? _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik  potencjalny
Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.
|
Wysłany: Sro, 18 Maj 2011, 19:47 Temat postu: |
|
|
Dokładnie,można kupic edge w chusteczkach,wiem bo mam i nie narzekam. _________________ ...... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SuperZapach nowy
|
Wysłany: Pią, 17 Cze 2011, 22:53 Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się. W kosmetykach nawet partia ma duże znaczenie. Powiem to na przykladzie perfum, które zależnie od miejsca rozlewania pachną inaczej. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik  potencjalny
Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.
|
Wysłany: Sob, 18 Cze 2011, 13:57 Temat postu: |
|
|
Dokładnie ale to czysta sciema i pewnie ktoś sie na to łapie,bo przeciez nie kazdy wie jak pachaną feromony. A wystarczy zdobyć wiedze i nie kupywac byle gdzie. _________________ ...... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Sob, 20 Sie 2011, 12:07 Temat postu: |
|
|
| Hmm, głupie pytanie zadam-czy ta strona love scent jest też w polskiej wersji jezykowej?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Sob, 20 Sie 2011, 13:35 Temat postu: |
|
|
| nie Love Scent jest stroną amerykańską |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
netway nowy
Sprawdzone: BTB, NPA
|
Wysłany: Sob, 20 Sie 2011, 17:07 Temat postu: |
|
|
Swoją drogą ciekawe, czy kiedyś "pomyślą" o polskim rynku i przygotują stronę w wersji PL _________________ http://Swiat-doznan.pl - mój sklep internetowy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Sob, 20 Sie 2011, 18:50 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, ale myślę że w Polsce dość dobrze działa feromony.pl
Zresztą nie widzę problemu żebyś sobie coś kupił ze stanów, jak nie znasz angielskiego to zawsze możesz użyć google translatora, może doskonały nie jest ale powinien być wystarczający do zrobienia małych zakupów  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|