Wysłany: Pią, 07 Sty 2011, 02:02 Temat postu: powrót po paru latach
witam,
patrzę na jedno ze swoich ulubionych forów internetowych i smutno mi się robi, że ono po prostu zamiera, ale jeśli wszyscy zachowują się jak ja - tzn. mają swoje doświadczenia z fero, ale nie dzielą się nimi z resztą to trudno się dziwić.
do fero wróciłem po paru latach. wtedy moim wyborem było, jak pewnie większości - Pheromax plus NPA. owszem, działało...
wtedy testowałem je głównie na nowopoznanych kobietach. jako osoba skryta i nieśmiała widziałem ogromną różnicę przy randkach z fero i bez nich. wtedy uwierzyłem w ich moc.
ta wiara trwała dopóki nie kupiłem BTB. moje pierwsze spotkanie z nimi było totalnym niewypałem.przynajmniej wtedy tak to odebrałem.
ale o tym innym razem w innych działach. teraz wróćmy do związku. a trwa on jużdobrze ponad 10 lat.
po paru latach postanowiłem powrócić do świata fero. z prozaicznego powodu. mój związek przechodził kryzys. w takiej sytuacji nie tylko fero człowiek sie chwyta - brzytwa też się nada.
i tu podkreślę, że moja partnerka jest chyba wyjątkiem. zauważyłem bowiem, że osoby, które znają mnie od dawna nie są podatne na działanie fero. co innego osoby nowo poznawane i takie, które spotykamy okazjonalnie (ale o tym kiedy indziej i w innych działach).
natomiast moja partnerka poddaje się fero w sposób nieprawdopodobny (aż strach pomyśleć, jak ktośś inny spróbuje ją tak podejść). zawsze kiedy nałożę na siebie fero, wręcz łasi się do mnie jak napalona kotka. i zawsze przypadkiem jej pieszczoty i pocałunki skupiają się na miejscu w którym je zaaplikowałem. gdziekolwiek ono by nie było...
w tej chwili używam NPA i BTP, które to w mojej ocenie spokojnie dorównują Pheromaxowi, jeśli chodzi o uwodzenia. a sam za pierszym podejściem pięć lat temu miałem je za nieprzydane w tej kategorii.
może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami, jak chodzi o fero w stałym, długim związku? i w uwodzeniu też...