|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Administrator Ferum Admin
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 12:13 Temat postu: |
|
|
Zgodnie z sugestią, usunięty został "tester".
Nowe rangi:
nowy 0
potencjalny 20
uzależniony 50
guru 1000
Czekam na dalsze propozycje.
------
Usunięto również rangi "doświadczony" oraz "zawodowiec". W ich miejsce stworzono grupę "Doświadczeni". Zapraszam każdego, kto chciałby do niej należeć (link "Grupy" widoczny w nagłówku).
Ostatnio zmieniony przez Administrator dnia Czw, 28 Gru 2006, 14:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 13:50 Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem to takie rangi są już odpowiednie, nie powinno się ich zmieniać, no chyba, że można byłoby urozmaicać je różnymi nazwami. Ilość postów dla danej rangi jest odpowienia.
Pamiętajmy jednak, że rangi nie są istotą tegoż oto forum, ale są tylko ciekawym urozmaiceniem. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 22:41 Temat postu: |
|
|
Mi też te rangi się podobają;)
Ale.. Ali Znów ma rację (jak On to robi?! ) Nazwy poszczególnych rang mogłyby być śmieszniejsze... Ja lubię się śmiać i dużo się śmieję...
I Nowy mógłby być Świerzak
Potencjalny = tu mam problem... może Narybek?
Doświadczony - ZaFEROmonowany
Guru... no Guru;) ;P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006, 11:06 Temat postu: |
|
|
| Sephiroth napisał: | Ale.. Ali Znów ma rację (jak On to robi?! ) Nazwy poszczególnych rang mogłyby być śmieszniejsze... Ja lubię się śmiać i dużo się śmieję...
|
Oj , nie chwal mnie, idealny nie jestem też mam czasem wpadki
Nom, nazwy rang można zmieniać, bo rzeczywiście humor też jest ważny. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006, 17:26 Temat postu: |
|
|
Ja bym nazwy rang zostawił jak są.
Ja mam takie pytanie, co daje grupa doświadczeni? Czy ma ona po prostu wskazywać osoby już pod tym względem doświadczone? _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 09:51 Temat postu: |
|
|
Tak, grupa ma zrzeszać osoby, które mają już pewną wiedzę na temat feromonów i oczywiście - doświadczenie.
Niektóre osoby mogą posiadać klikaset wpisów na Ferum, a mimo to nie mieć większego doświadczenia. I odwrotnie, są osoby, które nie udzielają się na Ferum, a mimo wszystko korzystają z feromonów od wielu lat i mają w tym polu duże doświadczenie, którym mogą się podzielić z innymi.
Zapraszam. Osoby będą sprawdzane stopniowo. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|