|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KRISTOFF uzależniony
Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
|
Wysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 16:13 Temat postu: PROBKA 2ML ATOMIZER |
|
|
WITAM MAM 22 LATA OBECNIE PRACUJE W WIELKIEJ BRYTANII
BARDZO ZNANEJ SIECI HOTELU KILKA TYGODNI TEMU ZAMUWILEM PROBKE PHEROMAX NA TEST WSPOMNIALEM ZE PRACUJE W HOTELU A WLASCIWIE RESORCIE GDZIE PRACOWNIKOW JEST MNUSTWO JAK I DZIALOW JA PRACUJE W DZIALE HOUSKEEPING CZYLI JESTEM GENERALNIE W CALYM HOTELU WIDOCZNY PONIEWAZ SPRZATAM W ROZNYCH MIEJSCACH JESLI CHODZI O TA PROBKE TO NIE CHCE NAPISAC ZE TO NIE DZIALA I WOGOLE JEST DO NICZEGO ALE SZCZERZE NIE ZAUWAZYLEM ZADNYCH EFEKTOW A UZUWAM FERO JEDNO PSIKNIECIE NA SZYJE I PRZYKRYWAM TO CAROLINA HERRERA ALBO ALLURE CHANELL ALE EFEKTOW NIE WIDZE MAM PROBLEM JESLI CHODZI O POZNIEJ W PRACY TEN PHEROMAX SMIERDZI PO KILKU GODZINACH NAWET USLYSZALEM OD TAKICH ANGIELEK KTORE SE SZEPTALY CZE POTZREBUJE WZIASC PRYSZNIC A KOLEGA MOJ IRLANDCZYK POWIEDZIAL CZE COS TUTAJ SMIERDZI I OBWACHAL MNIE I POWIEDZIAL ZE TO COS JAK MOULDEX DODAM ZE TO DO CZYSZCENIA PODLOGI DORADZCIE MI JAK TO STOSOWAC O MOJEJ PROBCE ZOSTALO TYLKO NAPISANE ZE EFEKTY SA ZAUWAZALNE JUZ PO JEDNEJ DAWCE A NAJSMIESNIEJSZE JEST TO ZE ZALECANA JEST DDUZA LICZBA ESKPERYMENTOW CZYLI STOSOWANIE ROZNEJ ILOSCI A JAK JA MAM ZASTOSOWAC ROZNA ILOSC Z PROBOWKI KTORA JEST JESZCZE SPECJALNIE PAKOWANA W SPRAYU DODAM ZE PO CZULEM SIE POBUDZONY CZYLI MUSI COS BYC W TYM ALE NIE WIEM CZY DZIALA NA INNYCH A OBSERWUJE LUDZI DOKLADNIE KOBIETY Z KTORYMI PRACUJE ZERO REAKCJI OPROCZ MNIE CZUJE SIE PEWNIEJ Z FEROMONAMI CZY KTOS MI MOZE POWIEDZIEC JAKA ILOSC SIE STOSUJE Z PROBOWKI Z ATOMIZEREM ZEBY KOBIETY ZACZELY SIE OGLADAC MAM FERO ALE NIE POTRAFIE WYKORZYSTAC ICH ALBO NIE UMIEM POMOZCIE PROSZE |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 19:09 Temat postu: |
|
|
instrukacja dolaczona do paczki, wystarczy poczytac... I taka skazowka na przyszlosc - pisz malymi literami, lepiej sie wtedy czyta _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 17 Kwi 2007, 21:03 Temat postu: |
|
|
Sprobuj zastosowac minimalną dawke
i oczywiscie przykryj ją wlasnymi perfumami
Stosuj na włosy jak dla mnie to najlepiej sie spisuje te miejsce.
I dobrze usuwaj feromony bo pheromaxa jest strasznie trudno pozbyc sie .Nawet po 3 myciach danego miejsca na które stosuje czuje jeszcze won i to na koniec dnia i po umyciu
Reakcje ze strony kobiet są zauwazalne od poczatku tylko tak jak kazdy początkujący nie widzisz ich ale po tyg będziesz dobrze je zauwazal
A jesli chodzi jak mozesz ocenic czy kobiety sa tobą zainteresowane poszukaj np.forum.lover.pl a wtedy szybko będziesz zauwazal zainteresowanie wobec kobiet  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007, 08:16 Temat postu: |
|
|
Podczas samej rozmowy z kobietami zauważysz na pewno, że są bardziej gadatliwe i dobrze się z tobą czują. Ale jeśli chcesz zobaczyć co naprawdę potrafi zdziałać fero, potestuj w sytuacjach intymnych, gdy jesteś z kobietą blisko, z kobietą która jest tobą zainteresowana. Wtedy możesz być wręcz przerażony efektami ;d
Jeżeli dziewczyna ma cię gdzieś, to w najgorszym przypadku efekt może być neutralny. Gdy dziewczyna coś do ciebie czuje, to lecą iskry! _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|