Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Próbka Pheromax 2 ml + Hugo Boss 60 ml, czy 100 ml ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Newbie Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Sob, 02 Lut 2008, 23:02    Temat postu: Próbka Pheromax 2 ml + Hugo Boss 60 ml, czy 100 ml ? Odpowiedz z cytatem

Chce kupiić feromony pheromax ze względu na najlepsza skutecznosc (z tego co czytam). Wiem ,że feromony te nieprzyjemnie śmierdza wiec tzreba je wymieszac z jakimis perfumami.
Czy taki 2 ml-owy roztwór nie straci swoich własnosci kiedy wleje sie go do 60 ml-owego flakonika z perfumami?
A może lepsze proporcje osiągnie sie wlewając 2ml Pheromaxu do 100 ml-owego flakoniku ?

Czy zapach pheromaxu nie przebije sie wtedy przez woń perfum?

Perfumy ktory chce kupić to Hugo Boss XY.

Czy ktoś może mi poradzic?

EDIT:

Ewentualnie zamiast Phx, 5ml-owe NPA.

Ponieważ żadne feromony nie zrobią ze mnie obiektu pożądania seksualnego, hehe ,więc zależy mi na jakimś feromonie silnie działającym nie tylko robiąc ze mnie macho, ale też silna osobe w towarzystwie, kogoś kogo sie słucha lubi i chce sie z nim przybywać.

Często dziewczyny, szukajac kogos na stałe, włąsnie to biorą pod uwagę bardziej niż aspekt sexualny.

Zalezy mi żaby były to feromony 'bezwonne' ponieważ tak jak powiedziałęm zamierzam kupić Hugo Bossa XY który niesamowicie mi sie podoba i nakręca.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Nie, 03 Lut 2008, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, feromony można i wlewać do własnych perfum, jednak najlepiej jest stosować je bezpośrednio na skórę czy ubrania.
Możesz wtedy zmieniać zapach perfum i łączyć różne produkty.

Jeśli zdecydujesz się jednak na wlanie ich do perfum najlepiej rozcieńczyć je w... a... poszukaj sam... wystarczy trochę chęci...
http://www.feromony.pl/NPA

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Newbie Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 03 Lut 2008, 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego wynika ,że można NPA dolać do perfum, to swietnie Smile
Tyle ,że stosujac sie do instrukcji z tej strony należy do 60 ml-owego Bossa, kupić 2x5 ml NPA, czy tak?
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 06 Lut 2008, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadza się. Producent zaleca, aby 5ml zawartość flakonu NPA zmieszać maksymalnie z 30ml perfum.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: