|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jones nowy
|
Wysłany: Sro, 04 Lip 2007, 22:07 Temat postu: Próbki perfum z allegro |
|
|
Mam ochotę poeksperymentować z różnymi zapachami i chciałbym kupić próbki (niecałe 2ml) z allegro. Są takie już po ok 4zł, tylko...czy przypadkiem te perfumy z allegro nie są takiej jakości jak feromony z allegro?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Czw, 05 Lip 2007, 13:55 Temat postu: |
|
|
to zalezy czy kupujesz orginały czy z rozlewni.Bo ja kupuje z rozlewni 100ml po 30zł i od orginałow 10 razy sa lepsze bo trzymaja sie strasznie długo i nawet lepiej pachna... _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Troff  nowy
Sprawdzone: NPA, Chikara, BTB, Pheromax
|
Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 12:29 Temat postu: |
|
|
Daniel a gdzie kupujesz i jakie? Na allegro są takie z "rozlewni" ? Możesz dać jakiś link? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 13:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o próbki, to chyba nie ma obaw, że są podrabiane. Przynajmniej się z tym nie spotkałem. Myślę, że nie opłaca się ich podrabiać. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|