| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pon, 14 Lut 2011, 22:53 Temat postu: Promocja 24h |
|
|
O 20. dostałem mail z zaproszeniem do udziału w promocji. 2 flakony tego samego produktu z rabatem 50%. Przykładowo kupujesz Relationship magic i dostajesz drugi flakonik gratis Może być jeden man i jeden woman, przez co można dokonać zakupu dla siebie i komuś sprezentować, spóźniony prezent na walentynki Co o tym myślicie? Ja przed chwilą złożyłem zamówienie  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pon, 14 Lut 2011, 23:25 Temat postu: |
|
|
ja mam świeży flakon BTB więc chyba nie skorzystam, ale gdybym go nie miał to od razu
Pozdrawiam
tomtom |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kyo  nowy
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 15:07 Temat postu: |
|
|
możesz podać tego linka(jeśli nie możesz tutaj, to na priv), bo ja jestem nowy - nic nie dostałem, a właśnie zastanawiam się nad zakupem pierwszych feromonów dla siebie..
może taka promocja będzie tym co mnie ostatecznie przekona do zakupu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kyo  nowy
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 17:20 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie kupiłem swoje pierwsze feromony, zobaczymy jak to będzie działać. zdecydowałem się na klasyk czyli PHX
teraz muszę poczytać czym to przykryć i jak dawkować, bo nie chce przedobrzyć  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 22:44 Temat postu: |
|
|
z tego co widze na stronie 1 pełne psiknięcie PHX to 45 mcg czyli tak jak 4 krople BTB, więc jak dla mnie mega ilość, bo już przy 1 kropli PHX zatyka mi uszy i mam nawijkę że nie mogę przestać gadać, a BTB nie przekraczając ilosci 1 kropli dziennie tak mi sie na szaliku skumulowało że przedawkowałem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 22:49 Temat postu: |
|
|
ps Kyo? czy to nie są przypadkiem Twoje słowa na jednej z grup dyskusyjnych, właśnie przeglądałem pewien zabawny wątek i Twój nick mi utkwił w pamięci
"Oj ! Jesli ja lubisz to wysyłaj !! Przecież Ci to nie zaszkodzi.. tylko
nastaw sie tez na typ dziewczyny nr5 (klasyfikacja wg. Kyo )" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kyo  nowy
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 22:57 Temat postu: |
|
|
Niestety.... tym razem ktoś mi mojego nicka zajął i to nie ja
ale prawdopodobieństwo że jakikolwiek kyo to ja, jest bardzo duże, na zdecydowanej większości forów, grup i portali pod tym nickiem występuje. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Sro, 16 Lut 2011, 00:02 Temat postu: |
|
|
ale to jest wątek z 93 roku na alt.pl.psychologia.milosc
pt. dylemat[walentynki]
więc to może jednak Ty?
ale jeśli się mylę to i tak to nic nie zmienia
no i na Tym forum akurat zmieniłem nicka, co by mnie znajomi przez google nie nakryli, też polecam tak zrobić  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kyo  nowy
|
Wysłany: Sro, 16 Lut 2011, 00:14 Temat postu: |
|
|
Jednak nie ja... w '93 miałem 6 lat i jeszcze trochę słabo było u mnie z pisaniem ;P
A co do zmiany nicka... a niech nakryją... co mi tam Nawet zastanawiałem się nad tym, co będzie jak mnie kiedyś jakaś laska w prost zapyta "czy Ty czasem nie używasz feromonów?". Tak samo niezręczne pytanie, jak gdyby wiedziała, że interesuje się tematyką PUA. Jeszcze nie wiem co wtedy odpowiem, bo tak jak pisałem w poście wyżej dopiero zaczynam swoją przygodę z tymi specyfikami i jeszcze nie wiem jak dokładnie to działa.
Pozdr.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|