|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wesol777 nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 14:40 Temat postu: Prośba początkującego |
|
|
Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące ilości i sposobu dawkowania feromonów.
Po przeczytaniu większości tematów związanych z próbką pheromaxu ( bo takową posiadam) niczego sensownego się nie dowiedziałem. Wiem, mogą nudzić was ciągłe tłumaczenia tzw. newbies, ale bardzo bym prosił o odpowiedź.
A więc, widziałem jakiś niemiecki program o Pheromaxie. Koleś miał opakowanie 14ml i psikał się takim sposobem: jeden "psik" na nadgarstek, rozcierał o drugi(nadgarstek:) ), następnie oboma nadgarstkami smarował mniej więcej tak za uszami.
Czy to dobry sposób na używanie specyfiku?( próbki!!)
Słyszałem także że można dawkować na palec i rozcierać; psikać bezpośrednio na szyje;itd.
Co wy "pro" radzicie.
Drugi watek odnośnie dawki. Jedni piszą dociskać do połowy, inni natomiast do końca? Czyli w końcu jak:P?
Z góry dziękuje na odpowiedzi i prosiłbym o rady w kontekście używania PRÓBKI!!!( tej z atomizerem, p.s. dostałem wersję w bardzo małym pojemniku-prawie pełnym-zapewne pojemnik o pojemności 2,5ml) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 16:40 Temat postu: |
|
|
A instrukcji to nie ma???
Połowa psiknięcia to podstawowa dawka dla dużego flakonu., jedno psiknięcie to dawka dla próbki 2,5ml. Oczywiście można zwiększyć to podwójnie, ale najlepiej stosować niewielkie dawki. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wesol777 nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 18:06 Temat postu: |
|
|
| Dobra, dzięki, ale czy sposób przedstawiony powyżej( na nadgarstki, następnie na szyje) jest dobry dla próbki czy lepiej bezpośrednio na szyję? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 17 Lip 2007, 19:05 Temat postu: |
|
|
Rozmaruj na szyi i będzie ok  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 00:50 Temat postu: |
|
|
tez mam probke phx i instrukcja byla... ale jest bardzo niejasna: sa wyrazenia takie jak "mala dawka", " duza dawka" itp. dla osoby poczatkujacej jest troche ciezkie do rozgryzienia, a jak wiadomo dawkowanie feromonow jest bardzo istotne. ja osobiscie psikam 1raz na szyje i rozsmarowuje nadgarstkami ( moze smiesznie to brzmi, a jeszcze smieszniej wyglada ale moim zdaniem jest ok)
pozrdawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|