Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Prośba początkującego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wesol777
nowy

PostWysłany: Wto, 17 Lip 2007, 14:40    Temat postu: Prośba początkującego Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące ilości i sposobu dawkowania feromonów.
Po przeczytaniu większości tematów związanych z próbką pheromaxu ( bo takową posiadam) niczego sensownego się nie dowiedziałem. Wiem, mogą nudzić was ciągłe tłumaczenia tzw. newbies, ale bardzo bym prosił o odpowiedź.
A więc, widziałem jakiś niemiecki program o Pheromaxie. Koleś miał opakowanie 14ml i psikał się takim sposobem: jeden "psik" Smile na nadgarstek, rozcierał o drugi(nadgarstek:) ), następnie oboma nadgarstkami smarował mniej więcej tak za uszami.
Czy to dobry sposób na używanie specyfiku?( próbki!!)
Słyszałem także że można dawkować na palec i rozcierać; psikać bezpośrednio na szyje;itd.
Co wy "pro" Cool radzicie.
Drugi watek odnośnie dawki. Jedni piszą dociskać do połowy, inni natomiast do końca? Czyli w końcu jak:P?
Z góry dziękuje na odpowiedzi i prosiłbym o rady w kontekście używania PRÓBKI!!!( tej z atomizerem, p.s. dostałem wersję w bardzo małym pojemniku-prawie pełnym-zapewne pojemnik o pojemności 2,5ml)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Wto, 17 Lip 2007, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A instrukcji to nie ma???

Połowa psiknięcia to podstawowa dawka dla dużego flakonu., jedno psiknięcie to dawka dla próbki 2,5ml. Oczywiście można zwiększyć to podwójnie, ale najlepiej stosować niewielkie dawki.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
wesol777
nowy

PostWysłany: Wto, 17 Lip 2007, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, dzięki, ale czy sposób przedstawiony powyżej( na nadgarstki, następnie na szyje) jest dobry dla próbki czy lepiej bezpośrednio na szyję?
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Wto, 17 Lip 2007, 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozmaruj na szyi i będzie ok Smile
futu
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Sro, 18 Lip 2007, 00:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez mam probke phx i instrukcja byla... ale jest bardzo niejasna: sa wyrazenia takie jak "mala dawka", " duza dawka" itp. dla osoby poczatkujacej jest troche ciezkie do rozgryzienia, a jak wiadomo dawkowanie feromonow jest bardzo istotne. ja osobiscie psikam 1raz na szyje i rozsmarowuje nadgarstkami ( moze smiesznie to brzmi, a jeszcze smieszniej wyglada ale moim zdaniem jest ok)
pozrdawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: