|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SupraZiomuś  nowy
Sprawdzone: Narazie tylko PHEROMAX
|
Wysłany: Czw, 01 Lis 2007, 23:11 Temat postu: Proszę, pomóżcie!!! |
|
|
Cześć,
jestem dość młody, bo mam 14 lat (chodzę do II kl. Gimnazjum),
trochę (naprawdę bardzo mało) przystojny, niski, i troszkę (to małe troszkę) "przy tuszy;
i mam pewien problem, ponieważ podoba mi się pewna dziewczyna(kocham),
jest dość ładna ale z charakteru to po prostu boska, a ja jestem "dupa", lub inaczej nieśmiały i boję się zagadać.
Jak tylko chcę to okazuje się że albo w końcu nie jestem w stanie, albo po prostu jest z jakąs koleżanką.
Używałem nawet pheromaxa, ale co z tego skoro nigdy nawet nie jeteśmy
"sam na sam".
A teraz chcę ją zaprosić na sylwester i "boję" sie poprosić.
A jak odmówi?
A jak wyśmieje?
Naprawde mi na niej bardzo zależy!!!
Błagam o pomoc!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Longinus  nowy
|
Wysłany: Pią, 02 Lis 2007, 00:06 Temat postu: |
|
|
Co jak rano wstanę i zawali mi się strop na głowę? Co jak pójdę do sklepu i potrąci mnie auto?
To tak słowem wstępu(mam nadzieję, że rozumiesz mój przekaz )
Wyśmieje? No sorry kolego, ale dosyć nisko ją cenisz w takim razie :/ Zresztą NAWET(wątpię) jeżeli by to zrobiła, to i tak świadczyło by to tylko o tym jak beznadziejny poziom prezentuje...
Jeżeli teraz nie pójdziesz do niej to możesz potem żałować, że tego nie zrobiłeś. Siedzenie z założonymi rękami nie rozwiąże sprawy za Ciebie, a jedynie popsuje Ci zdrowie. Tak naprawdę nie masz nic do stracenia- najwyżej odmówi, bo może mieć przecież już inne plany, ale świat się przez to nie zawali, a ona nie przestanie Cię lubić. Feromony też nie zaproszą jej za Ciebie. Ba! Nic nie dadzą, jeżeli ty nie zaczniesz działać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 03 Lis 2007, 12:15 Temat postu: |
|
|
Oceniasz siebie bardzo negatywnie.
To zacznij po prostu sie zmieniac chodz na siłownie,uprawiaj roznego rodzaju sztuki walki,biegaj a laski same będą do Ciebie sie kleijc i bez fera
Feromony duzo Ci nie pomogą to wszystko zalezy od Ciebie jak sie zachowujesz,jaki masz charakter,kinestyka itd...
A fero to mały dodatek tak samo jak nowa fryzura czy nowy ubior podreslaja twoj wizurek atrakcyjnosc. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sro, 07 Lis 2007, 18:22 Temat postu: |
|
|
To Twoja pierwsza sympatia????
JA tez mialem tak ze az sie balem zadagac,a gdy juz chcialem cos powiedziec to mi stres paralizowal szczenke
To chyba normalne w pierwszych powaznych relacjach z kobieta.
| Cytat: | A teraz chcę ją zaprosić na sylwester i "boję" sie poprosić.
A jak odmówi?
A jak wyśmieje?
|
HAHAHa a skad ty to wiesz???
Ty sobie to wymysliles,to sa twoje obawy ktorymi jak widze sie kierujesz.
Odmowi-trudno (wiem latwo powiedziec ale tez przez to przechodzilem),ale wtedy Ci latwiej przejedize (poprostu sobie uswiadomisz ze nic z tego nie bedzie i przejdzie.To tez juz przechodzilem )
Tylko nie rozmawiaj o sylwestrze w waszej pierwszej rozmowie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 07 Lis 2007, 19:30 Temat postu: Re: Proszę, pomóżcie!!! |
|
|
| SupraZiomuś napisał: | [b][color=brown]Cześć,
jestem dość młody, bo mam 14 lat (chodzę do II kl. Gimnazjum),
trochę (naprawdę bardzo mało) przystojny, niski, i troszkę (to małe troszkę) "przy tuszy; |
I tu Konec same zalety widzisz w sobie i swietnie po co chcesz to psuc tym ze mowisz o sobie negatywnie ? co Ci to da ? do czego to doprowadzi ? chesz jeszcze bardziej sie kopnac w dupe ?
| SupraZiomuś napisał: |
i mam pewien problem, ponieważ podoba mi się pewna dziewczyna(kocham), |
To ze Ci sie ktos podoba lub tez kogos kochasz to problem ?
a ja jestem "dupa", lub inaczej nieśmiały i boję się zagadać. |
Dupa to nie jestes uwierz niesmialy byc moze ale to zalezy do Ciebie moze poprostu nie masz dobrego powodu aby podejsc i zagadac ?
Jak tylko chcę to okazuje się że albo w końcu nie jestem w stanie, albo po prostu jest z jakąs koleżanką. |
Mam racje muszi miec lepszy powod aby z nia zagadac przynajmniej bo tak wynajdujesz rozne problemy ktorych nie ma teraz tym jest przyjacilka a jak naprawde bedzie kiedys sama sie nudzila to jaki powod znajdziesz aby sie zle poczuc ? _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|