Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Proszę, pomóżcie!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Hydepark
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SupraZiomuś Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Narazie tylko PHEROMAX

PostWysłany: Czw, 01 Lis 2007, 23:11    Temat postu: Proszę, pomóżcie!!! Odpowiedz z cytatem

Cześć,
jestem dość młody, bo mam 14 lat (chodzę do II kl. Gimnazjum),
trochę (naprawdę bardzo mało) przystojny, niski, i troszkę (to małe troszkę) "przy tuszy;
i mam pewien problem, ponieważ podoba mi się pewna dziewczyna(kocham),
jest dość ładna ale z charakteru to po prostu boska, a ja jestem "dupa", lub inaczej nieśmiały i boję się zagadać.
Jak tylko chcę to okazuje się że albo w końcu nie jestem w stanie, albo po prostu jest z jakąs koleżanką.
Używałem nawet pheromaxa, ale co z tego skoro nigdy nawet nie jeteśmy
"sam na sam".
A teraz chcę ją zaprosić na sylwester i "boję" sie poprosić.
A jak odmówi?
A jak wyśmieje?

Naprawde mi na niej bardzo zależy!!!
Błagam o pomoc!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Longinus Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pią, 02 Lis 2007, 00:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co jak rano wstanę i zawali mi się strop na głowę? Co jak pójdę do sklepu i potrąci mnie auto?
To tak słowem wstępu(mam nadzieję, że rozumiesz mój przekaz Smile )
Wyśmieje? No sorry kolego, ale dosyć nisko ją cenisz w takim razie :/ Zresztą NAWET(wątpię) jeżeli by to zrobiła, to i tak świadczyło by to tylko o tym jak beznadziejny poziom prezentuje...
Jeżeli teraz nie pójdziesz do niej to możesz potem żałować, że tego nie zrobiłeś. Siedzenie z założonymi rękami nie rozwiąże sprawy za Ciebie, a jedynie popsuje Ci zdrowie. Tak naprawdę nie masz nic do stracenia- najwyżej odmówi, bo może mieć przecież już inne plany, ale świat się przez to nie zawali, a ona nie przestanie Cię lubić. Feromony też nie zaproszą jej za Ciebie. Ba! Nic nie dadzą, jeżeli ty nie zaczniesz działać.
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sob, 03 Lis 2007, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oceniasz siebie bardzo negatywnie.
To zacznij po prostu sie zmieniac chodz na siłownie,uprawiaj roznego rodzaju sztuki walki,biegaj a laski same będą do Ciebie sie kleijc i bez fera Very Happy
Feromony duzo Ci nie pomogą to wszystko zalezy od Ciebie jak sie zachowujesz,jaki masz charakter,kinestyka itd...
A fero to mały dodatek tak samo jak nowa fryzura czy nowy ubior podreslaja twoj wizurek atrakcyjnosc.
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Sro, 07 Lis 2007, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To Twoja pierwsza sympatia????
JA tez mialem tak ze az sie balem zadagac,a gdy juz chcialem cos powiedziec to mi stres paralizowal szczenke Confused
To chyba normalne w pierwszych powaznych relacjach z kobieta.
Cytat:
A teraz chcę ją zaprosić na sylwester i "boję" sie poprosić.
A jak odmówi?
A jak wyśmieje?

HAHAHa a skad ty to wiesz???
Ty sobie to wymysliles,to sa twoje obawy ktorymi jak widze sie kierujesz.
Odmowi-trudno (wiem latwo powiedziec ale tez przez to przechodzilem),ale wtedy Ci latwiej przejedize (poprostu sobie uswiadomisz ze nic z tego nie bedzie i przejdzie.To tez juz przechodzilem Wink )
Tylko nie rozmawiaj o sylwestrze w waszej pierwszej rozmowie.
Powrót do góry
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Sro, 07 Lis 2007, 19:30    Temat postu: Re: Proszę, pomóżcie!!! Odpowiedz z cytatem

SupraZiomuś napisał:
[b][color=brown]Cześć,
jestem dość młody, bo mam 14 lat (chodzę do II kl. Gimnazjum),
trochę (naprawdę bardzo mało) przystojny, niski, i troszkę (to małe troszkę) "przy tuszy;

I tu Konec same zalety widzisz w sobie i swietnie po co chcesz to psuc tym ze mowisz o sobie negatywnie ? co Ci to da ? do czego to doprowadzi ? chesz jeszcze bardziej sie kopnac w dupe ?

SupraZiomuś napisał:

i mam pewien problem, ponieważ podoba mi się pewna dziewczyna(kocham),

To ze Ci sie ktos podoba lub tez kogos kochasz to problem ?

SupraZiomuś napisał:

a ja jestem "dupa", lub inaczej nieśmiały i boję się zagadać.

Dupa to nie jestes uwierz Smile niesmialy byc moze ale to zalezy do Ciebie moze poprostu nie masz dobrego powodu aby podejsc i zagadac ?

SupraZiomuś napisał:

Jak tylko chcę to okazuje się że albo w końcu nie jestem w stanie, albo po prostu jest z jakąs koleżanką.

Mam racje muszi miec lepszy powod aby z nia zagadac przynajmniej bo tak wynajdujesz rozne problemy ktorych nie ma teraz tym jest przyjacilka a jak naprawde bedzie kiedys sama sie nudzila to jaki powod znajdziesz aby sie zle poczuc ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: