| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz  nowy
Sprawdzone: Testuję CHIKARA
|
Wysłany: Pon, 24 Sty 2011, 15:28 Temat postu: Przedawkowanie CHIKARA |
|
|
| Witam od kilku dni testuję Chikarę i nie wiem co się dzieje. Kiedy użyłem ją pierwszy raz (1 psiknięcie z niepełnego wężyka) roztarte nadgarstkami i przejechane za uszami i trochę po szyi poczułem się wspaniale zapach normalnie rozkładał mnie na łopatki. A wczoraj i dzisiaj ten wspaniały zapach zaczął mnie strasznie męczyć, zrobiłem się nerwowy jak po jakiejś amfie i do tego tak roztargniony że ciężko mi się prowadzi samochód a nawet zapomniałem po sobie sprzątnąć po śniadaniu gdzie nigdy mi się to nie zdarza, zero skupienia. Stosuję 1 psiknięcie gdzie w instrukcji polecają 2, czy to możliwe żeby tak mała dawka to w moim przypadku było zbyt dużo? Może ktoś doświadczył czegoś takiego zapraszam do rozmowy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Pon, 24 Sty 2011, 18:11 Temat postu: |
|
|
| ja chikary nie uzywałem , ale miałem po PHX i NPA takie sytuacje , że zapominałem załatwic różne sprawy w pracy , na uczelni , a raz jak wracałem samochodem to miałem stłuczkę , ale przyznam , że nie byłem w szoku .... pod wpływem fero |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pon, 24 Sty 2011, 23:18 Temat postu: |
|
|
heheh jak po amfie dobre, a skad wiesz jak działa amfa przecież posiadanie jest karane
jak walnąłem troche więcej btb (tj 2 krople) za pierwszym razem to byłem zakrecony i mi sie trudniej zapamietywało i trudniej też jechało mi się samochodem ale za drugim razem tak już raczej nie miałem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz  nowy
Sprawdzone: Testuję CHIKARA
|
Wysłany: Wto, 25 Sty 2011, 09:04 Temat postu: |
|
|
Z filmów hehe. Aha, gdy miałem na sobie Chikarę moja żona stwierdziła że śmierdzę spaloną zasmażką ale kleiła się do mnie jak rzadko kiedy, normalnie opędzić się nie mogłem. Nie wiem o co biega może dostałem jakiś mega mocny flakonik, może moje ciało wytwarza dużą ilość tych substancji i w połączeniu z dodatkowymi fero robią taką jazdę.
Objawy wskazują na przedawkowanie dlatego zobaczę może uda się jakoś dozować to np 1/2 psiknięcia, zacznę testować od jutra. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 01 Lut 2011, 18:07 Temat postu: |
|
|
kazdy reaguje inaczej na fero. zastosuj mniejsza dawke. testuj co jest dla ciebie najlepsze. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szamantak  nowy
|
Wysłany: Wto, 03 Maj 2011, 09:55 Temat postu: |
|
|
| Odświeżę wątek, jako nowy użytkownik chikary: racja, ten zapach jest b. intensywny, "ciągnie" się za mną, i szybko zaczyna męczyć. Rozdrażnienia nie zauważyłem, ale mam wrażenie, że coś się do mnie przykleiło, czego nie można się pozbyć. I też myślę, że jedna aplikacja to stannowczo za dużo, właśnie się zastanawiam, jak to rozcieńczyć. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 14:25 Temat postu: |
|
|
Jeżeli próbka chikary pachnie tak samo jak to we flakoniku, to ja bez przykrycia tego własnymi perfumami nigdzie bym się nie ruszył...
Strasznie mi to śmierdzi i męczy mnie ten zapach.
The Edge również mi śmierdzi.
Jedyny zapachowy feromon który przypadł mi do gustu to alchemy, fajny lekki zapach. _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Roborafa12  potencjalny

Sprawdzone: NPA/BTB/PHEROMAX/The egde
|
Wysłany: Sob, 01 Paź 2011, 20:35 Temat postu: |
|
|
Ja po fero w większości czuje się zaj***sty i mam nadpobudliwość
ale tylko przez pierwszą godzinę
A raz złapał mnie że poczułem się bezsilnie
Wszystko po Pheromax
Ale w końcu fero to nie perfum że nic się nie stanie
jak cały na siebie wylejesz  _________________ Jestes z Trójmiasto to dawaj na wixe
Chce sobie pozali**ac;)
Info na PW |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|