Wysłany: Sro, 20 Sie 2008, 01:39 Temat postu: Przedluzona zywotnosc zapachu perfum po uzyciu PHX
Witam,
Zauwazylem, ze po aplikacji PHX i nalozeniu perfum, bez znaczenia jakiej marki, zapach utrzymuje sie znacznie dluzej.
Malo tego, aplikowalem dzis a wlasciwie wczoraj tj. 14-15h temu i ciagle czuje zapach ale nie perfum ktore uzywalem ale jakis zapach lekko pizmowo - potowo - perfumowany.
Jeszcze zeby tego bylo malo, nie wazne jakie perfum uzyje do przykrycia po 3-4 godzinach czuje ciagle ten zapach jw. z nutka perfum, ktore uzylem. Dla mnie nie jest on nieprzyjemny wrecz przeciwnie nawet mi sie podoba.
Czyzby tak dlugo utrzymywaly sie fero na ciele? A moze to moje subiektywne odczucie.
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
Wysłany: Sro, 20 Sie 2008, 15:38 Temat postu:
Nie jedna osoba wspominała już na forum, że fero utrzymują się na ciele zdecydowanie dłużej, niż stosowane przez nas kosmetyki.
Z własnego doświadczenia zgadzam się z tą teorią.
Mogę także potwierdzić, że i zapach, który na siebie nałożymy, dzięki fero utrzymuje się dłużej i jest praktycznie tak samo intensywny.
Nawet tańsze zapachy. np. z Avonu, działają przez dłuższy czas...