|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mr.x  nowy
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Perception,Edge,Chikara
|
Wysłany: Sob, 25 Paź 2008, 00:47 Temat postu: Przemyślenia po 10 miesiącach stosowania NPA i Pheromax |
|
|
Po 10 miesiącach stosowania NPA i Pheromax nasuneło mi się kilka przemyśleń
dotyczących fero.
Na pewno każdy z was dostał kiedyś kosza od kobiety z słowami "Fajny jesteś, świetnie mi sie z Tobą
rozmawiało, ale brakuje tego czegoś...nie ma chemii"
Ja też to słyszałem...od momentu kiedy zaczełem używać feromony częściej słyszę coś w tym stylu.
"Jesteś idiotą, wkurzasz mnie, irytujesz, ale masz coś w sobie...przyciągasz mnie jak magnes"
Zauważyłem, że ważne jest samopoczucie.Jeśli miałem cieżki dzień,podły nastrój efekty były słabe.
Tak samo w drugą strone.Osoby na których miały działać feromony jeśli były w złym nastroju, zestresowane nie wykazywały
wiekszego zainteresowania.
NPA według mnie działa na mniejszą liczbe kobiet.Lepiej działa na dziewczyny pewne siebie,pyskate,energiczne.
Te nieśmiałe i spokojne sprawiały wrażnie zawstydzonych.Unikały kontaktu wzrokowego.Czasem wydawały sie roztargnione jakby
im wszystko z rąk leciało...Miałem też okazje testować NPA codziennie w ciagu całego miesiąca na pewnej kobiecie.Były dni,że NPA jakby wcale nie
działo...Potem wszystko wrociło i znów były efekty.Może to przez hormony...
NPA używam na codzień w ilości 0,5 - 1,5 kropli.
Pheromax dla mnie jest rewelacyjny.Używam go na specjalne okazje.Po nim znacznie wiecej kobiet wykazuje jakieś reakcje.
Najczesciej słyszałem, że jest im ciepło a nawet duszno.Na Pheromax moim zdaniem lepiej reagują młode dziewczyny choć bywały sytuacje
że obok mnie nagle stały dwie babcie, choć w koło było pełno wolnej przestrzeni:)
Po nim kobiety robią się gadatliwe, maja lepszy nastrój.
Jeszcze jedno...chyba Pheromax działa krócej.Zawsze stosowałem jedno psikniecie i działanie NPA oceniam jako dłuższe.
Mój ulubiony poligon doświadczalny do wesela.
Zaznaczam, że nie idę z nastawieniem żeby wypatrywać efektów tylko dobrze sie bawić.
Na weselach mamy zazwyczaj kilkadziesiąt kobiet poddawanych działaniu naszych feromonów z niewielkiej odległości i długim czasie.
Efekty zawsze są! Za wesela ludzie ida z nastawieniem na zabawe i poznanie kogoś wiec to się
wszystko pięknie składa.Goście przeważnie mają dobry nastrój a pare kieliszków skutecznie rozluźnia i łamie blokady.
Według mnie efekty są nawet lepsze i bardziej widoczne niż w klubach.
Dla pewności podczas wesela aplikowałem pheromax po pewnym czasie żeby zauważyć różnice. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Sro, 05 Lis 2008, 19:05 Temat postu: Re: Przemyślenia po 10 miesiącach stosowania NPA i Pheromax |
|
|
| Mr.x napisał: |
Efekty zawsze są! |
Puentując Twoją wypowiedź, cytowane wyżej zdanie wszystko wyjaśnia...
Warto stosować feromony, życie staje się lepsze... Bardziej przyjemne... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Czw, 06 Lis 2008, 08:43 Temat postu: |
|
|
mr.x zgadzam sie z tobą w 90% jakbym mial napisac moje roczne spostrzezenia w stosowaniu feromonów bylo by to prawie to samo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Czw, 06 Lis 2008, 19:15 Temat postu: |
|
|
Za krótko je stosuję, aby móc udzielić głębszej wypowiedzi.
Wiem jedno: to działa!
Działa i to jak... W snach najśmielszych nie myślałem o takich efektach...
Dziś na przykład, z pomocą NPA tylko, załatwiłem siostrze sprawę administracyjną z góry przekreśloną... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mr.x  nowy
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Perception,Edge,Chikara
|
Wysłany: Czw, 06 Lis 2008, 19:39 Temat postu: |
|
|
Takiego działania NPA nie spodziewałem sie...
U mnie po zastosowaniu NPA kasjerki mylą sie przy nabijaniu towaru:) Czasem na moja niekorzysc wiec musze uważac
Czasem jakas hostessa zaczerwieni sie i spuści wzrok... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|