Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

przetestowałam Pheromax i RM

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kari
nowy

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, Relationship Magic

PostWysłany: Sro, 28 Lut 2007, 19:25    Temat postu: przetestowałam Pheromax i RM Odpowiedz z cytatem

Phero działa tak:
Zanim trafiłam na swoją Miłość często umawiałam się z różnymi facetami by znaleźć tego jedynego. Zawsze to były takie zwykłe spotkania, faceci raczej się mną nie interesowali, nie było chemii, magii itd... trafiłam na stronkę z feromonami Very Happy I.... zamówiłam Phero!! Wow -co się działo!! Każdy facet z którym się spotkałam próbował się do mnie dobrać!!!! Szok! Na szczęście działo się tyle, na ile pozwalałam Cool Jeden mi nawet później powiedział, że pierwszy raz w życiu mu się przytrafiło coś takiego, bo zawsze trzyma łapy przy sobie, gdy spotyka się z kims po raz pierwszy Very Happy Działanie Phero jest niesamowite Twisted Evil Ale trzeba uważać! phero plus alkohol może doprowadzić do sytuacji, której można później żałować... Na większej imprezie w pubie, nagle w tańcu zaczął mnie obmacywać i całować żonaty facet i to na oczach własnej żony!!!!! No i w efekcie ktoś został zraniony, bo mimo, że ja go jakoś tam zahamowałam, to i tak ewitentnie było widać na co ma ochotę! Działanie RM jest inne... Ludzie są życzliwsi, bardziej przyjacielscy.... Ale gdy spryskałam się zbyt dużą ilością RM byli przy mnie nerwowi i agresywni. Na randki polecam łączenie RM i Phero -doskonale się uzupełniają. Dziewczyny, czy przetestowałyście jakieś inne feromony niż Phero i RM?Ali Very Happy
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Czw, 01 Mar 2007, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, Nowa Koleżanko, że mamy podobne doświadczenia po pheromaxie Razz
Też teraz stosuję połączenie phx i RM (dzięki mojemu opowiadanku) Very Happy
Pytasz o inne feromony - moim pierwszym zakupem było Alchemy. Zadowolona byłam bardzo, ale teraz, gdy już odkryłam siłę phx nic mnie nie zmusi do powrotu do A. Wink Ty zaczęłaś z grubej rury Wink Koniecznie chwal się tu na forum Wink
Pozdrawiam!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kari
nowy

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, Relationship Magic

PostWysłany: Pon, 05 Mar 2007, 18:25    Temat postu: :) Odpowiedz z cytatem

Taaak Smile Phero jest cudowne... Zastanawiam się czy phero z dużego opakowania działa lepiej niż próbka? Kusi mnie duże, ale sporo kasy na raz... Zawsze gdy się widzę ze swoim facetem (od niedawna jestesmy razem) stosuję phero i troszkę RM -ostatnio mi powiedział, że nie wie dlaczego, ale zawsze gdy jest obok mnie to cały czas jest podniecony Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy Ja tam wiem dlaczego Wink Wyraźnie widzę różnicę jak się zachowuje gdy zastosuję phero a jak gdy zapomnę Smile Kiedyś zapomniałam i zastosowałam w trakcie spotkania i wyraźnie widać było róźnicę Smile W pracy stosuję RM i wszyscy są życzliwsi... Polecam wręczenie komuś na kim nam zależy maskotki skropionej własnymi perfumami i feromonami Smile))
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Pon, 05 Mar 2007, 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój facet też szaleje jak się psiknę phero Laughing A co do butelki, to jakoś nie zauważyłam różnicy w dzialaniu, czy to próbka czy niepróbka Very Happy
Powrót do góry
tenebris
nowy

PostWysłany: Pon, 02 Kwi 2007, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę mnie pocieszyłyście, bo właśnie zamierzam sprawić sobie Pheromax, a po tym jak przeczytałam forum, gdzie faceci tak okropnie narzekali na zapach Phero, zniechęciłam się... Very Happy
Rozumiecie, skoro to ma przyciągać, to chyba lepiej, żebym nie cuchnęła potem albo moczem z kwiatkami. Twisted Evil
Już sama nie jestem pewna jak to pachnie? Podzielicie się doświadczeniami? Laughing
Powrót do góry
melaniaa
nowy

Sprawdzone: Pheromax Woman, PH Women

PostWysłany: Nie, 02 Wrz 2007, 19:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tenebris napisał:
Trochę mnie pocieszyłyście, bo właśnie zamierzam sprawić sobie Pheromax, a po tym jak przeczytałam forum, gdzie faceci tak okropnie narzekali na zapach Phero, zniechęciłam się... Very Happy
Rozumiecie, skoro to ma przyciągać, to chyba lepiej, żebym nie cuchnęła potem albo moczem z kwiatkami. Twisted Evil
Już sama nie jestem pewna jak to pachnie? Podzielicie się doświadczeniami? Laughing

A ja myślę, że Pheromax woman pachnie trochę jak nie myta pi**ka Razz Laughing Twisted Evil
Soc
uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?

PostWysłany: Nie, 02 Wrz 2007, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A ja myślę, że Pheromax woman pachnie trochę jak nie myta pi**ka

... To mnie rozwaliło. Fakt faktem, może nie niemytej, ale zapach ... "pi**y" mógłby przyciągać mężczyzn.
Powrót do góry
rafilm
potencjalny

PostWysłany: Nie, 02 Wrz 2007, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

melaniaa napisał:
tenebris napisał:

A ja myślę, że Pheromax woman pachnie trochę jak nie myta pi**ka Razz Laughing Twisted Evil

To jest bardzo prawdopodobne, bo tak jak czytalem w pewnej publikacji, tam jest najwiecej feromonow.
Na pewnym forum ktos tez poruszyl taki temat, ze zauwazyl, ze ma wieksze powodzenie, jak palcem przeniesie pot wraz z wlasnymi feromonami w okolice szyi i za uszy...O ile dobrze pamietam, to tamten koles zostal wysmiany...nie sledzilem jednak dalszego watku...

Nie zdziwie sie jednak, jak znalazl swoich nasladowcow...korzy jednak sie nie przyznaja, ze tak robia...

a moze warto to przetestowac:-)

Pozdrawiam,
R
melaniaa
nowy

Sprawdzone: Pheromax Woman, PH Women

PostWysłany: Pon, 03 Wrz 2007, 01:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapach pheromaxu woman jest taki sobie i przypomina mi nie myta p**ke i koniec. I to nie myta chyba z rok hihi. Na poczatku strasznie mnie wkurzał ten zapach i czułam go nawet po kilku dniach od zastosowania (oczywiście myłam się Smile , ale zapach i tak się trzymał). Teraz jest lepiej.

Pheromax nie pomógł mi w zdobyciu takiego jednego gościa (nie chodzi o sex tylko o coś więcej). Kochałam się z nim i on chyba myślał, że się nie umyłam (czyścioch z niego straszny, myje się z 4 razy na dzień Shocked czasami może i częściej). Tak więc tu nie wypaliło, ale może na inne feromony się złapie. Bo wiecie chodzimy czasem ze sobą do łóżka, ale to taki wolny ptak, trudny do usidlenia. BTB na niego podziała może. Chcę go mieć to mój ideał!!! Na codzień chodzę z innym chłopakiem i na niego działa pheromax, myślę, że się nawet zakochał.

Kupiłam sobie całą butlę pheromaxu za pierwszym razem, bo stwierdziłam im większe tym lepsze Cool (żartuję) i taniej wychodzi.

Efekt jest, powiedziałabym, że aż za mocny. Zainteresowanie seksualne począwszy od żuli Mad Evil or Very Mad , a skończywszy na przystojniakach Very Happy .

Jednak teraz kupiłam (dziś) BTB i myślę, że będzie lepszy. Seksu czasami mam aż zadużo nawet bez feromonów, więc socjalne feromony powinny być bardziej praktyczne w codziennym życiu.

Pozdro alchemicy!
santanachia Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant

PostWysłany: Pią, 15 Lut 2008, 13:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

facet, którego nie kręci zapach kobiecego ciała? Wink hmmm...

przyznam się, że uwielbiam, jak np. po tańcu idę sobie i czuję na sobie kobiecy zapach i nie mam na myśli tutaj zapachu perfum...
nika69 Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Sob, 30 Kwi 2011, 09:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam jestem zainteresowana kupnem... tylko mam dylemat ponieważ chcę aby feromon działał na moją płeć znaczy na kobiety jakiego powinnam użyć w takim razie. Rolling Eyes
hejfranekkk
nowy

PostWysłany: Sob, 30 Kwi 2011, 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może takiego który będzie ciebie podniecał.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: