| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
bartekus  nowy
Do³±czy³: 24 Pa¼ 2007 Posty: 18
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, RelationShip Magic
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 16:12 Temat postu: Przyciaganie feromonami kobiety w zwi±zek a skutki uboczne |
|
|
Witam
Nie wiem czy to ju¿ by³o poruszane. Zauwa¿y³em ¿e kobieta przyci±gniêta przez feromony w zwi±zku po pewnym czasie traci uczucia do partnera u mnie by³o to po 5 miesi±cu zaczê³o siê psuæ. My¶le ¿e to nie jest wina moja ¿e by³em nudny albo ¿e co¶ z³ego zrobi³em. na pocz±tku by³o ¶wietnie tak iskrzy³o pomiedzy nami ¿e sobie nie wyobra¿acie nastêpnie po czasie znika koniec nie ma uczucia. To dowód ¿e nie warto pos³ugiwac siê feromonami dla zdobycia kobiety owszem mozna korzystaæ z nich ale ju¿ jak sie jest z kobiet± po jakim¶ czasie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzale¿niony
Do³±czy³: 10 Lis 2009 Posty: 137
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 16:25 Temat postu: Re: Przyciaganie feromonami kobiety w zwi±zek a skutki ubocz |
|
|
| bartekus napisa³: | Witam
Nie wiem czy to ju¿ by³o poruszane. Zauwa¿y³em ¿e kobieta przyci±gniêta przez feromony w zwi±zku po pewnym czasie traci uczucia do partnera u mnie by³o to po 5 miesi±cu zaczê³o siê psuæ. My¶le ¿e to nie jest wina moja ¿e by³em nudny albo ¿e co¶ z³ego zrobi³em. na pocz±tku by³o ¶wietnie tak iskrzy³o pomiedzy nami ¿e sobie nie wyobra¿acie nastêpnie po czasie znika koniec nie ma uczucia. To dowód ¿e nie warto pos³ugiwac siê feromonami dla zdobycia kobiety owszem mozna korzystaæ z nich ale ju¿ jak sie jest z kobiet± po jakim¶ czasie. |
Powiem tak, Ty myslisz ze nie byla to Twoja wina moze ona mysli inaczej. Tak jak juz w paru przypadkach na forum bez szczerej rozmowy nic z tego nie wyniknie. Moze sobie kogos znalazla badz cos innego? Jezeli stosowales duza ilosc i to codziennie to mogles sie przesycic - albo po prostu stwierdzila ze z Toba nie chce byc nie zawsze to wina fermonow. Aczkolwiek jak sie az nadto przyzwyczaila to kto wie, trzeba bylo ograniczyc i raz na jakis czas uzywac jezeli ich jeszcze potrzebowales. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 16:29 Temat postu: |
|
|
| Powiem tak. Kobieta nie ma nikogo sprawdza³em nawet sie pyta³em o powód. Pyta³em sie czy to powód moze nuda. Ona na to ze kiedy¶ nawet jak sie nudzili¶my to by³o przyjemnie i mi³o spêdza³± czas. Mo¿e faktycznie przyzwyczai³a sie do tego feromonu. Niech sie inni wypowiedz± o stosowaniu feromonów bêd±c z dziewczyn±. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzale¿niony
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 16:46 Temat postu: |
|
|
| bartekus napisa³: | | Powiem tak. Kobieta nie ma nikogo sprawdza³em nawet sie pyta³em o powód. Pyta³em sie czy to powód moze nuda. Ona na to ze kiedy¶ nawet jak sie nudzili¶my to by³o przyjemnie i mi³o spêdza³± czas. Mo¿e faktycznie przyzwyczai³a sie do tego feromonu. Niech sie inni wypowiedz± o stosowaniu feromonów bêd±c z dziewczyn±. |
No to jak nie miala nikogo a nie spytales nawet o powod no to o czym my tutaj gadamy? O domyslach?? Ja stosowalem fero bedac z moja dziewczyna z tym ze nie bylo to jakos przesadnie czesto, na wieczory czy jakies drobne dawki od czasu do czasu ale bardziej dla mnie gdyz czulem sie bardziej pobudzony a jej to sie udzielalo. Mozliwe ze sie przyzwyczaila ale to nie chodzi o to, moze Ty uzywajac fero stales sie za pewny siebie ze jej zawsze bedzie z Toba dobrze i sam nie zauwazajac sie zmieniles w kogos innego - inna osobe ktora ja poderwala i na poczatku sie starala bardziej. Glupie sa takie spekulacje skoro nawet nie spytales o powod, mogla powiedziec Ci ze sie znudzila Toba badz zwiazek byl nudny ale nie to musi byc powodem przeciez.. Mozliwe tez ze wczesniej nawet jak sie nudzila i Ci o tym nie mowila to bylo fajnie, ale jak sie nudzila tak dluzej to juz jej sie znudzilo konkretnie. Ja przynajmniej tego nie rozumiem jak mozna ze soba byc az 5 miesiecy i nawet nie porozmawiac jak cos sie psuje tylko sobie tak odpuscic? Przez to widac jak Ci zalezalo moim zdaniem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzale¿niony
Do³±czy³: 04 Lis 2008 Posty: 324
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 16:59 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Zauwa¿y³em ¿e kobieta przyci±gniêta przez feromony w zwi±zku po pewnym czasie traci uczucia do partnera u mnie by³o to po 5 miesi±cu zaczê³o siê psuæ. (...) To dowód ¿e nie warto pos³ugiwac siê feromonami dla zdobycia kobiety owszem mozna korzystaæ z nich ale ju¿ jak sie jest z kobiet± po jakim¶ czasie. |
Wiesz, jakby¶ by³ w 10 zwi±zkach zbudowanych dziêki fero i wszystkie rozpad³y siê w identyczny sposób to wtedy mo¿na by spekulowaæ o jakimkolwiek dowodzie. Wiesz ile zwi±zków koñczy siê w tak krótkim czasie z dok³adnie takiej przyczyny? Tysi±ce. Nie przejmuj siê tym co ci baba nagada³a tylko zrób wszystko by byæ coraz mniej nudnym a od nastêpnej ju¿ tego nie us³yszysz. Zwalanie w takiej sytuacji na feromony to g³upia wymówka. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzale¿niony
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 17:14 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisa³: | | Cytat: | | Zauwa¿y³em ¿e kobieta przyci±gniêta przez feromony w zwi±zku po pewnym czasie traci uczucia do partnera u mnie by³o to po 5 miesi±cu zaczê³o siê psuæ. (...) To dowód ¿e nie warto pos³ugiwac siê feromonami dla zdobycia kobiety owszem mozna korzystaæ z nich ale ju¿ jak sie jest z kobiet± po jakim¶ czasie. |
Wiesz, jakby¶ by³ w 10 zwi±zkach zbudowanych dziêki fero i wszystkie rozpad³y siê w identyczny sposób to wtedy mo¿na by spekulowaæ o jakimkolwiek dowodzie. Wiesz ile zwi±zków koñczy siê w tak krótkim czasie z dok³adnie takiej przyczyny? Tysi±ce. Nie przejmuj siê tym co ci baba nagada³a tylko zrób wszystko by byæ coraz mniej nudnym a od nastêpnej ju¿ tego nie us³yszysz. Zwalanie w takiej sytuacji na feromony to g³upia wymówka. |
Dokladnie juz ktorys raz to powtarzamy :P najprosciej jest znalezc wine lezaca nie po naszej stronie gdyz to czyni nasze sumienie wolnym |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
| % miesiêcy by³o dobrze. Dopiero potem zacze³o sie psuæ, a ja sie ca³y czas pyta³em i duzo by³o rozmów o tym dlaczego zmieni³a nastawienie o mnie. To mi mówi³a ¿e nie ma tego czegos jak dawniej i ¿e nie wie dlaczego tak jest. Za ka¿dym razem jak sie pyta³em takie co¶ us³ysza³em a szczerze rozmawia³em. To jest juz druga kobieta u mnie chocia¿ od tamtej sie nei dowiedzia³em dlaczego przesta³a mnie kochaæ. Kobiety s± dziwne raz mówi± ze kocham za pare miesiecy juz nie czuje tego czego¶ co przedtem i zrozum tu motyw. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzale¿niony
Do³±czy³: 03 Wrz 2009 Posty: 130
Sprawdzone: be2easy
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 19:45 Temat postu: |
|
|
| jesli opar³e¶ zwiazek tylko na fizycznym pociagu i na fero naturalnych badz sztucznych, nie wiem sam pomysl, moze ona jest nie dojrza³a i dla niej milosc to tylko oh ah piorun walacy po glowie a jak tego nie ma znaczy wypali³o sie. w kazdym razie stosujac fero musimy sie liczyc z tym ze przypadkiem poznamy kogos na kim nam bedzie zaleza³o. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzale¿niony
|
Wys³any: Wto, 02 Lut 2010, 20:01 Temat postu: |
|
|
| bartekus napisa³: | | % miesiêcy by³o dobrze. Dopiero potem zacze³o sie psuæ, a ja sie ca³y czas pyta³em i duzo by³o rozmów o tym dlaczego zmieni³a nastawienie o mnie. To mi mówi³a ¿e nie ma tego czegos jak dawniej i ¿e nie wie dlaczego tak jest. Za ka¿dym razem jak sie pyta³em takie co¶ us³ysza³em a szczerze rozmawia³em. To jest juz druga kobieta u mnie chocia¿ od tamtej sie nei dowiedzia³em dlaczego przesta³a mnie kochaæ. Kobiety s± dziwne raz mówi± ze kocham za pare miesiecy juz nie czuje tego czego¶ co przedtem i zrozum tu motyw. |
No coz tak bywa, widac nie dojrzala jeszcze do powaznego zwiazku podobnie jak moja narzeczona. Ale niestety bywaja i takie kobiety ktore nie rozumieja prawdziwego znaczenia milosci tylko jak wspomnial kolega wyzej oh ah eh pociag fizyczny i jak cos jest gorzej to najlepiej skonczyc. Moze sie po prostu znudzila Toba ale nie chciala tego tak nazywac, byloby wiele dodatkowych pytan i innych sytuacji a tak raczej stlumila to wszystko w zaladku;) Daj sobie z nia spokoj i poszukaj kogos innego wartosciowego dla kogo nie tylko wazny jest pociag fizyczny ale i druga osoba - ofc brak pociagu calkowitego to tez problem dla ktorego rozpadaja sie nawet powazne zwiazki ale jezeli ludzia na sobie zalezy to chodza do poradni badz tez sami staraja sobie jakos poradzic z tym problemem przez rozmowe ze soba. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartekus  nowy
|
Wys³any: Sro, 03 Lut 2010, 16:53 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio siê te¿ zastanawia³em czy feromony w³asnie nie powoduj± stanu zauroczenia u kobiet po pewnym czasie za¶ pryska bañka mydlana hmm |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzale¿niony
|
Wys³any: Sro, 03 Lut 2010, 16:57 Temat postu: |
|
|
| bartekus napisa³: | | Ostatnio siê te¿ zastanawia³em czy feromony w³asnie nie powoduj± stanu zauroczenia u kobiet po pewnym czasie za¶ pryska bañka mydlana hmm |
Tak i twierdzisz ze po 5 miesiacach dopiero ta banka prysla? Moze po prostu stwierdzila ze nie pasujecie do siebie czasem i tak bywa. A skoro nie potrafila okreslic dlaczego jest inaczej teraz niz jeszcze jakis czas temu to bynajmniej dla mnie znaczy tyle ze sie znudzila i nie byla dojrzala do czegos wiecej.
P.S tego czegos, tej iskry w sobie sie nie traci, jezeli ktos nagle ja traci z oczu to znaczy ze jest kims innym zafascynowany/to ofc moje zdanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|