Wysłany: Pią, 08 Cze 2007, 15:33 Temat postu: Przygoda podczas wizyty u lekarza ( by chevezding)
w środe tego tygodnia spotkała mnie całkiem ciekawa sytuacja którą chciałbym zamieścić tutaj:) osobiscie mam 19 lat i jak wielu Wam wiadomo w tym wieku pojawiaja sie problemy z tradzikiem mlodzienczym i ja akurat bylem na wizycie u dermatologa. Od kilku miesiecy przyjezdzam do tego samego znawcy bo dobrze leczy ale mily to on nie jest... ale tak sie zlozylo ze od poniedzialku uzywam pheromaxa i chikary zaaplikowalem w odpowiednich proporcjach ten zestaw czyli odrobinke phx - a + pelna dawka chikary wzialem samochod i w droge. czekam na swoja kolej, czekam, czekam... podeszla do mnie pani pielegniarka zapytala jak z moim zdrowiem bo widuje mnie co jakis czas w tym miejscu zaznaczam ze nigdy wczesniej tego nie bylo, a przyznaje calkiem fajna dziewczyna. porozmawialismy chwile ale pozniej zwrocila moja uwage inna dziewczynka stala obok mnie przez chwile i ja przygladalem sie z nienacka jej zachowaniu. spogladala na mnie niesmiale z czestotliwoscia 1 raz na jakies 20 sekund w tym czasie ja siedzialem spokojny i nie mowie ze nie zwracalem na nia uwagi ale przyjechalem w calkiem innej sprawie wiec ograniczylem swoje podrywy dobra moja kolej... wchodze do gabinetu daje karte zdrowia czy cos tam i jazda... wymiana spojrzen i za chwile: jak sie pan czuje? widzi pan poprawe? o wiele bardziej spokojnie i jakby z szacunkiem. to mi sie spodobalo, pelna dominacja z mojej strony z pewnym momencie zeszlismy na inne tematy tzn. zapytalem go czy nie wybiera sie czasem na grzyby bo ostatnio troche popadalo i mozna by pochodzic jaki tego efekt to to ze posiedzialem tam conajmniej z 5 razy dluzej niz zwykle... FERO SA SWIETNE A TEN ZESTAW TO POPROSTU BOMBA. JAK WIDAC WSZEDZIE WSZEDZIE SA NAPRAWDE NIESAMOWITE. _________________ Wykreśl ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem WYZWANIE!