| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 08:01 Temat postu: PRZYPADKI CHODZĄ PO LUDZIACH... |
|
|
Rano tak jak zawsze, hantle, sztanga troche cwiczeń, codzienna higiena śniadanie iiiii całe psiknięcie na szyje phx a potem na uczelnie. Idąc codzienną drogą rozmyśliłem się. Idę wpierw do znajomej pracującej w obówniczym. Rozmawaiamy normalnie troche sie śmiejemy, jednak ona podtrzymywała tą rozmowę. Nagle wchodzi ideał kobiety w mojim wieku, ewentualnie o rok młodsza. Puszaczam do niej głupi tekst: -może w czymś pomóc? Ona na to: -poproszę te czarne z czerwonym paskiem. Ja biegiem do magazynu żeby mi koleżanka dała te buty, a ona na cały głos: może zapytał byś się o rozmiar?? Przynoszę jej pudełko wspaniałych butów (nigdy bym nie kupił szpilek za 798zł.) przymierza - są idelane. Koleżanka woła mnie do siebie. pyta co ja odwalam... mówię że nic, tak poprostu odruchowo sie zapytałem. Wracam do wspaniałej klijentki. Podchodze do miejsca gdzie siedziała a na podłedze było tylko pudełko z butami które przymierzała. NA fotelu zaś kartka: "29.4. w wtorek. o 15.30 na rynku pod empikiem" a nizej był podany numer telefonu. Teraz pytanie: phx czy może moje poczucie humoru to spowodowało??? _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 09:40 Temat postu: |
|
|
Pewnie jedno i drugie
Ale historia taka, że aż się nie chce wierzyć. Żeby to mnie coś takiego kiedyś spotkało... mmm, rozmarzyłam się...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 10:22 Temat postu: |
|
|
wiesz cassi to był chyba przypadek.... albo coś Ale życze każdemu z was takiego czegoś. _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 13:37 Temat postu: |
|
|
Swietnie, ale napisz dokladnie jakie byly relacje miedzy wami.Bo z tego co widac to Twoje poczucie humoru polegalo na udawanie sprzedawce, a to nie jest smieszne.W rozmowie z nia zauwazyles od razu duze zainteresowanie..?I koniecznie opisz nam Wasze spotkanie, ciekawe rzeczy moga sie wydarzyc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 24 Kwi 2008, 15:15 Temat postu: |
|
|
cóż Simon_85 relacje były takie że odrazu zauwarzyła że sprzedawcą nie jestem. miałem wrażenie że udawała dość poważną, wręcz wpierw ją zapytałem czy moge zaprosić ja na kawe, odmówiła... a potem jak powróciłem do niej to już jej nie było tylko wiadomość o spotkaniu myśle że chciałą sie ze mną podroczyć... robiła to z premedytacją. Ale cóż będzie ciekawie na tej randce. A co do relacji... to raczej ja miałem zwieche, a nie ona. Cały czas byłem zestresowany bo to co innego podejść do dziewczyny na ulicy i zapytać czy ma ocohte na kawe w moim towarzystwie niż udawanie sklepikarza... Widziałem błysk w jej oczach to na pewno, co chwile delikatny uśmiech i spojrzenie na mnie. Co do ranki to powiem jak już będzie po wszystkim i myśle że pozytywnie. _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jaśko nowy
|
Wysłany: Wto, 03 Cze 2008, 00:15 Temat postu: |
|
|
| Jezu ale bajka! nigdy w takie coś nie uwierzę, a po za tym feromony to mydlenie ludziom oczu naciąganie na kasę i wmawianie jakie to one nie są i jak je zastosujesz jak to fajnie będzie. Ludzie zastanówcie się.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge
|
Wysłany: Wto, 03 Cze 2008, 04:09 Temat postu: |
|
|
Jaśko widzę, że jesteś totalnym sceptykiem jeżeli chodzi o feromony. Próbowałeś ich kiedyś używać? Jeżeli tak to pewnie tych z allegro butla 0,5l za 24,99zł  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jaśko nowy
|
Wysłany: Wto, 03 Cze 2008, 17:54 Temat postu: |
|
|
| Gucio napisał: | Jaśko widzę, że jesteś totalnym sceptykiem jeżeli chodzi o feromony. Próbowałeś ich kiedyś używać? Jeżeli tak to pewnie tych z allegro butla 0,5l za 24,99zł  |
nie jestem takim idiotą żeby na allegro kupować. a po za tym nie wiesz kim jestem! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 03 Cze 2008, 18:37 Temat postu: |
|
|
Wiem wiem, John Rambo nie musisz się przedstawiać, Twój styl i pisownia mówią same za siebie . To znowu kupiłeś w 5-cio litrowych butlach za 14.99zł ehh Jaśko Jaśko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 05 Cze 2008, 08:05 Temat postu: |
|
|
jaśko...wiesz mi fero pomaga. a to że ty jesteś innaczej do tego nastawiony to już nie mój problem. ps1. to jak wytłumaczysz że fero nie działa skoro większość z osób stosujących je czuje się po nich pobudzony? _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jaśko nowy
|
Wysłany: Czw, 05 Cze 2008, 14:33 Temat postu: |
|
|
to że feromony działają to autosugestia ! i nie jestem sceptykiem tylko realistą.
czasem mi ie wydaje że tu dzieci na forum |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 05 Cze 2008, 16:57 Temat postu: |
|
|
| Jaśko zwróć BTB które zamówiłeś i weź inne np npa lub pheromax, to że BTB na Ciebie nie działa nie oznacza, że feromonów nie ma, na mnie też BTB słabo działa, co innego npa i pheromax, ale jeżeli oczekuje się tego że samym spojrzeniem będzie się rozbierać dziewczyny to gruba przesada, ale w połączeniu z ciekawą rozmową nie ma żeczy nie możliwych, ja lubię stosować chikarę i phx podczas rozmowy o pracę bo jeżeli mam rozmowę kwalifikacyjną z kobietą to są bardzo przychylnie do mnie nastawione, jeżeli natomiast z facetem to tylko chikara. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
odwww nowy
|
Wysłany: Pią, 13 Cze 2008, 17:30 Temat postu: |
|
|
I co z tego wynikło??
Chyba nic pozytywnego, skoro nie napisałeś. A może już leżysz z nią na plaży na jakiś Seszelach...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 14 Cze 2008, 10:36 Temat postu: |
|
|
wynikło to z tego źże już jesteśmy razem  _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kociu potencjalny
|
Wysłany: Sob, 14 Cze 2008, 11:39 Temat postu: |
|
|
Heh no to tylko pogratulowac
Oby wiecej takich akcji zakonczonych powodzeniem
Powodzenia w zwiazku i pozdrow swoja dziewczyne  _________________ Można by coś więcej ale ja umywam ręce. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|