| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Pon, 08 Sty 2007, 22:26 Temat postu: Przypał na dyskotece!!!!! |
|
|
Pozdrówka dla wszystkich!!
mam niestety niemiłą wiadomość którą niestety przeżyłem na własnej skórze. otóż kiedyś ide sobie na dyskoteke wszystko pięknie niecały psiuk phx z duzej flaszki(zapach mi nie podchodzi śmierdzi strasznie jak dla mnie) i maskuje to pumą jamajka.
dyska całkiem w porządku to wypadam na parkiet. potańczyłem chwile a tu obok nie blondyneczka śmiga i looka zalotnie na mnie co jakiś czas puszczając uśmieszek
to ja nie tracąc czasu podbijam do niej i po chwili już tańczymy razem (poszło jak sspłatka). Taniec bardzo fajniusi i wogóle poszłem z panną potem zagadać do stolika rozmowa mija miło aż panna mówi mi że coś tu strasznie potem śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już w szoku myśle sobie ciekawe czy będzie wiedziała że to odemnie
ona nagle do mnie że to ja tak śmierdze i czy może bym nie poszedł do łazienki sie odświeżyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie masakra pierwszy raz tak miałem !!!!!!!!!
p5zykro mi to mówić ale niktóre panny czują smrodek fero sdzkoda że to ja musiałem się o tym przekonać  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 08 Sty 2007, 22:45 Temat postu: |
|
|
No nieciekawa sprawa.
A duzo psikneles tej Pumy?? Ja czuje przez caly dzien tylko alkohol, ale widze ze musze zwiekszyc dawke perfum.
Tobie radze poczynic to samo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 01:03 Temat postu: |
|
|
Nie no dobre ja zawsze wale na chama perfum i mam skromna nadzieje ze mnie cos takiego nie spotka;p Faktycznie trzeba uzywac duuuuuzo bardzo duzo perfum do przykrywania. _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 05:45 Temat postu: |
|
|
| --> NiceManLbn a perfumy psikasz w to samo miejsce, gdzie zaaplikowales feromony, czy obok?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 08:44 Temat postu: |
|
|
Dziwi mnie tylko to, że piszesz, że użyłeś niecałego psiknięcia pheromax i wziąłeś na siebie dużo perfum, a to nie zamaskowało tego zapachu. Gdzie aplikowałeś fero, a gdzie perfumy? _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
|
Wysłany: Wto, 09 Sty 2007, 14:03 Temat postu: |
|
|
fero na nadgarstki i koło uszu pume w to samo miejsce
myśle że zapach mógł przebić ponieważ ta jamajka todezodorant perfumowany w szkle a nie woda perfumowana i ma troche słapszy zapach od perfum, jednak błąd już naprawiłem i kupiłem koncentrat w 50ml buteleczce
a jeśli jakaś panna jeszcze mnie "wyczuje" to normalnie załamka  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RAGE87 nowy
Sprawdzone: testuję NPA :P
|
Wysłany: Sro, 10 Sty 2007, 22:18 Temat postu: |
|
|
hehehe ja tam używam NPA i ono nie śmierdzi, a dziewczyny mówią że nawet ładnie pachnie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 11:59 Temat postu: |
|
|
Jest to sparawa indywidualna mi sie nie zdarzylo w mojej karierze cos takiego pewnie dlateogo ze staram sie maxymalnie zamaskowac pozaym zawsze co jakis czas odswiezam zapach noszac zawsze maly dezodorancik ze soba ;] _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 15:09 Temat postu: |
|
|
i tu był chyba mój błąd poniewaz "wpadka" miała miejsce jakieś 3h po zaaplikowaniu fero i zapach fero zaczynał sie przebijać przez perfumy
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
teraz zawsze bede już na to uważał i innym radze to samo a jak jeszcze jakaś panna mnie "wyniucha" to...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
Sprawdzone: PHEROMAX
|
Wysłany: Pią, 12 Sty 2007, 18:06 Temat postu: |
|
|
| No na pewno nieciekawie było. Nie miałem jeszcze takiej sytuacji żeby panienka wyczuła pheromax. Ale lepiej dmuchać na zimne zwiększe ilość perfum. Pheromax można dolać do perfum nie będzie go tak czuć. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Wto, 23 Sty 2007, 14:48 Temat postu: |
|
|
| Grzaniec napisał: | fero na nadgarstki i koło uszu pume w to samo miejsce
myśle że zapach mógł przebić ponieważ ta jamajka todezodorant perfumowany w szkle a nie woda perfumowana i ma troche słapszy zapach od perfum, jednak błąd już naprawiłem i kupiłem koncentrat w 50ml buteleczce
a jeśli jakaś panna jeszcze mnie "wyczuje" to normalnie załamka  |
Rozumiem że Ty tego zapachu w ogóle nie czułeś?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
|
Wysłany: Wto, 23 Sty 2007, 17:55 Temat postu: |
|
|
jak już napisałem panienka wyczuła mnie jakieś 3h po zaaplikowaniu fero+perfumy i zapach pheromaxa powoli zaczoł przebijać przez perfumy
teraz mam jednak lepszy patent na maskowanie
z pumy przerzuciłem sie na str8 i na ubranko normalinie psikam a miejsca na których jest fero dokładnie pokrywam wodą po goleniu o tej samej nucie zapachowej moim zdaniem najlepsze maskowanie-przynajmniej do tej pory lepszego nie odkryłem ale jak ktoś by miał jakieś propozycje to jestem otwarty  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 24 Sty 2007, 16:42 Temat postu: |
|
|
| Ja daje 2 krople NPA a no to(w to somo miejsce ) smaruje sie L&D w kólce (zawsze przy sobie ją mam) Petara jak nic !!!! działa w 100% ale całosc a nie L&D bo to tylko ładnie pachnie. Jestem bardzo zadowolony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|