Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aurorus Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 06 Gru 2007, 22:01    Temat postu: Pytania Odpowiedz z cytatem

Mam pare pytan odnosnie fermonu Alchemy Smile
1. Czy mozna go stosowac z perfumami? Jesli tak to czy perfumy nie obniza efketywnosci fermonu?
2. Slyszalem ze Alchemy do zbyt mocnych fermonow nie nalezy i ze nie warto ich stosowac np na dyskotekach, a jak sadzicie czy w maire dobrze beda efektywne w bezposrednim kontaktcie z droga osoba? Mam tu na mysli np przytulanie sie itp Smile
3. Ile gdzies zazwyczaj dzialaja fermony przy standardowej dawce?
Sorka wiem ze dla niektorych te pytania moga wydac sie glupie, ale jestem w tym nowy i chcialbym paru rzeczy sie dowiedziec Wink Za udzielone odpowiedzi serdecznie dziekuje i pozdrawiam ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rand Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 2
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 07 Gru 2007, 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1) Można ale nie w miejsce nałożenia alchemy (ze względu na to, że jest feromon zapachowy tj. zmieszany z całkiem ładnie pachnącymi olejkami eterycznymi.) Nie wpływa to raczej na jego efektywność.
2)Powinien dobrze się sprawić w bezpośrednim kontakcie (u mnie sprawdził się nawet w trochę dalszym kontakcie niż bezpośrednie zbliżenie)
3) Nie ma chyba jakiegoś konkretnego czasu działania to zależy od Twojego ciała indywidualnie (konkretnie skóry). Ale myślę że od 2 do 4-6 godzin u niektórych nawet dłużej.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: