Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania techniczne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tadeusz.przestasz
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,the edge

PostWysłany: Wto, 19 Sie 2008, 15:44    Temat postu: Pytania techniczne Odpowiedz z cytatem

Serdecznie Państwa Witam

Nazywam się Tadeusz Przestasz,jestem emerytowanym lekarzem wojskowym z wyboru,biochemikiem z zawodu.
Mam szanowni Państwo teoretyczne pytanie:
czy mieszając w moim małym laboratorium molekuły dajmy na to stężonych feromonów Pheromaksu z hipotetycznym perfumem typu Kenzo Homme,a następnie aplikując w miejsca na ciele podane jak mniemam na ulotce nie zniszczy to efektu hormonów w relacjach z kobietami.

Druga sprawa,nie jestem zorientowany dostatecznie we współczesnej medycynie,ale czy istnieje zagrożenie dla mnie z tytułu używania stężonych hormonów typu Pheromaks,nadmieniam choruję na serce.
Mógłbym zapytać wprawdzie kolegów kardiologów ale anonimowość w sieci (nikt z kręgu znajomych nie używa Interneru) jest dostateczną przesłanką do opublikowania powyższych pytań.

pozdrawiam z Gdańska:

TPrzestasz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 19 Sie 2008, 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy mi coś nie umknęło, ale jak można pisać o anonimowości w sieci, skoro przedstawia sie ktoś z imienia, nazwiska, oraz zawodu i branży Question Twisted Evil Laughing
Dzieci znajomych mogą mieć net Wink

Takie mieszanie nie zniszczy efektu feromonów. Można wymieszać w butelce, można sie spryskać po kolei na ciało

Uważam, ze nie ma zagrożenia dla serca osoby używającej Phermax. Przecież są osoby naturalnie wydzielające duże ilości własnych fero. Przy nich każdy chory musiałby paść za zawał.

PS. Uważam, że to pytanie bardziej powinno być postawione w "Ogólnych dyskusjach na temat feromonów". Nie widzę tutaj aspektów stricte technicznych. Moda proszę o przeniesienie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tadeusz.przestasz
potencjalny

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 20 Sie 2008, 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proszę Pani chodzi o to że nie wypada się pytać o poradę w "Tych" sprawach.
Przynajmniej lekarzom. No może nie jestem stricte lekarzem,bo mobilizowałem się tylko dla żołnierzy kilka razy w roku. Z zamiłowania jestem biochemikiem.
ale cóż,jestem człowiekiem starej szkoły.
moi znajomi (nie jest ich dużo) w moim wieku nie wiedzą co to jest internet,ja sam ok.3 godziny uczyłem się jak cokolwiek tutaj napisać.
Dwa dni temu historię ludzie tutaj piszących tak mnie wciągnęły że siedziałem od drugiej w nocy do siódmej i czytałem.
proszę mi powiedzieć co Pani wolałaby, seriale bez końca i klękanie przed zwłokami na drzewie czy poznawanie świata.
Jak byłem młody o takim nawet nie śniłem.

pozdrawiam serdecznie:

Tadeusz Przestasz
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Sro, 20 Sie 2008, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panie Tadeuszu, feromony dzialaja lepiej, gdy sa zmieszane z perfumami. Dobre perfumy dzialaja na ludzi na poziomie swiadomosci, a feromony na poziomie podswiadomosc i. Dzialaja rownolegle.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
jfk Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX men, Chikara, NPA men, BTB men, Miyoshi Miyagi - Pure Instinct

PostWysłany: Wto, 07 Paź 2008, 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No gratuluje swiezosci umyslu i otwartosci na "takie rzeczy", za ktore pana rowiescicy sa w stanie wyslac czlowieka na "stos" i wieczne potepienie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
tadeusz.przestasz
potencjalny

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 13 Paź 2008, 16:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak oni mnie w "wieczne potępienie",to ja ich w "wieczne poważanie" że tak się wyrażę nieelegancko szanowny Panie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: