Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytanie które nie daje mi spokoju

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hateful Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 23 Cze 2011, 11:00    Temat postu: Pytanie które nie daje mi spokoju Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to, że dla przykładu nakładam na siebie feromony i wychodzę do klubu. Jednak w klubie jest dużo osób, to czy nie będzie wypadku, że po prostu inni będą korzystać na moich feromonach?
Czy raczej mózg podświadomie wyłapuje osobę która ma na sobie feromony?

Od pewnego czasu już stosuje i muszę przyznać, że jakieś efekty są. Głównie takie, że z feromonami czuję się bardziej pewny siebie, chociaż czasami myślę, że to może być placebo .
Chociaż może nadal nie znam dla siebie odpowiedniej dawki. Zauważyłem, że mieszanie NPA+BTB nie ma na mnie wpływu, a samo NPA już lepiej działa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Fleurety Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara

PostWysłany: Czw, 23 Cze 2011, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, czasem inni mogą korzystać z twoich fero, ale tylko kiedy są koło ciebie. Jak odejdą, to ich czar pryśnie.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: