|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hofman83 nowy
|
Wysłany: Czw, 16 Lip 2009, 16:09 Temat postu: Pytanie o NPM |
|
|
| Hejka wszystkim. Kupiłem se NPM. Użyłem jednej kropli, i wyczułem starszny smród. Feromony starsznie smierdzą. Spotykaliście się z ludzmi którzy wyczuli ten zapach i co na to mówili ? Próbowałem zamaskować perfumami ale musiałbym wylać na siebie ich dużo, a tak nie lubie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 09:26 Temat postu: |
|
|
Wszystko z niedziałaniem i smrodem sprowadza się do jednego -> za dużo. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hofman83 nowy
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 11:07 Temat postu: |
|
|
| Przy jednej kropli strasznie czuc ten zapach |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 11:13 Temat postu: |
|
|
a pol? _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meninblack19  uzależniony
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Pią, 17 Lip 2009, 21:00 Temat postu: |
|
|
Jeśli mowa o zapachu NPA to jest intensywny. Aczkolwiek mi nie przeszkadza a znajomi nie wyczuli jego woni nawet po tym jak pozwoliłem im powąchać u źródła dodam też że jeśli przykryjesz ładnymi perfumami mało prawdopodobne by ktoś je wyczuł;)
Na imprezach w zatłoczonych barach raczej już niemożliwościa jest by ktoś wyczuł fero;)
Ogólnie najlepiej w moim przypadku do uzytku codziennego stosuje 0,5 kropli za uszy i jabłko adama a na imprezy dodaje jeszcze jedną na nadgarstki plus pól kropli na kołniezyck by stykło do końca zabawy choć czasem powtarzam aplikację  _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
http://uslugielektryczne.098.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Czw, 30 Lip 2009, 18:19 Temat postu: |
|
|
No dzisiaj był dzień - rozmowa kwalifikacyjna
Poszła ponad 1 kropla NPA+przykrycie+garniak of course.
Rozmowa była z dyrektorem całej firmy (około 400 osób) oraz szefem od spraw technicznych (czy coś takiego). Wałkowali mnie przez godzinę.
Ale przez ten czas czułem, że traktowali mnie jak osobę, którą już długo znają jak jakiegoś kumpla. Ja nie powiem byłem lekko w stresie (jak to na rozmowie), a oni jacyś wyluzowani się zrobili . Na koniec dyrektor odprowadził mnie przed zakład i jeszcze ze mną chwilkę pogadał, a potem pożegnał jak kogoś z rodziny...
Pracę dostałem ... ale nie tylko dzięki chemii, wiedzą też było trza się wykazać.
Powiem Wam, że po roku stosowania tych specyfików miłosno-socjalnych zacząłem dobrze wyczuwać róznicę jak w danej sytuacji mogą mi pomóc.
Cudów nie ma, ale w niektórych momentach robi się interesująco  _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|