|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
LesnyJ nowy
|
Wysłany: Sro, 31 Sty 2007, 07:44 Temat postu: Pytanie odnosnie dzialania feromonow. |
|
|
Witam.
Z racji tego, ze jestem nowy na forum i troche niedoswiadczony w dziedzinie feromonow, mimo ze troche poczytalem, to prosze o wyrozumialosc .
Mam pare pytan. Zalezy mi na tym, zeby troche bardziej usprawnic swoje zycie prywatne z moja dziewczyna, a moze inaczej... cos w nim zmienic na lepsze, zeby bylo "pieknie i cudownie - jak z bajki" . Nie wiem czy feromony mi w tym pomoga, ewentualnie jakie ? Zalezy mi tez na tym, zeby troche moze upikantnic nasze zycie lozkowe. Czy w tym feromony tez pomagaja ? Czy pobudzaja seksualnie ? Jesli tak to jakie ?
Generalnie zalezy mi o odbudowanie pewnych wiezi, ktore jak wiadomo z biegiem czasu (kilka lat) w zwiazku zaczynaja zanikac. Jesli chodzi o seks, to zycie jest na tyle okrutne, ze praca, problemy i inne rzeczy czasami wszystko psuja i w niektorych kwestiach potrafia nie dac czlowiekowi spokoju. A chodzi o to, zeby dzieki jakiemus "magicznemu dzialaniu" mozna bylo wieczorem wyluzowac sie itd.
Prosze o odpowiedz na moje pytania, za ktora z gory bardzo dziekuje.
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
=ZERL=  potencjalny
Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB
|
Wysłany: Sro, 31 Sty 2007, 11:09 Temat postu: |
|
|
Lesny, do spraw łużkowych myślę że dobrym rozwiązaniem będzie Pheromax lub NPA. Jeśli zależy Ci też na polepszeniu waszych relacji to osobiście polecam Chikarę - POMÓŻE Ci w relacjach z kobietą i innymi ludźmi i wytworzy przyjazną aurę wokół Twojej osoby. Jednak same feromony nie zmienią za wiele, jeśli nie będziesz do tego działał. Kobiety potrzebuja uwagi męższczyzny którego kochają i dlatego najważniejszą sprawą jest, byś poświęcił jej więcej swojej uwagi. Dobrym pomysłem jest też np. odświerzenie czynności z okresu waszego poznawania się, czyli to co robiłeś by ją zdobyć.
Pozdrawiam i powodzenia w związku  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sro, 31 Sty 2007, 13:01 Temat postu: |
|
|
| NiceManLbn napisał: |
Lesny, do spraw łużkowych |
uuuu ortografia...
jsk chodzi o pobudzenie seksualne to osobiscie polecam pheromax.Mam tez niby NPA,ale ze strony kobiet nic nie zauwazylem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doris potencjalny
|
Wysłany: Sob, 10 Lut 2007, 22:01 Temat postu: |
|
|
cZEść lESNY,
jeżeli chodzi o pobudzenie łózkowe kobiety ....
No wiesz, rutyny nie zalejesz feromonami - tak przynajmniej mi się wydaje
No wiesz, może zaskocz ją czymś (niekoniecznie w łózku ... )
Mam na myśli coś pozytywnego .... Może wyrzuć śmieci? Umyj gary? Albo kup jej coś (drobiazg), co bardzo bardzo lubi?
Albo schudnij, jeżeli na początku związku byłeś szczupły ? Jest tyle możliwości...
Życzę sukcesów  _________________ Doris |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doris potencjalny
|
Wysłany: Sob, 10 Lut 2007, 22:09 Temat postu: |
|
|
A ta pikanteria ...
cZASAMI FAJNIE JEST ZAWRZEć UKłAD ....
Jutro, kobieto, jest Twój dzień - zrobię wszystko co zechcesz. Ale za to pojutrze (za tydzień) - mój
Oczywiście - to skrót myślowy i nie oczekuj od partnerki, że w jej dniu będzie się na Ciebie rzucała. Pewnie wysle Cię do fryzjera, alo co...
Ale co Ty zrobisz w swoim dniu ...
PS. Zapytaj tylko, czy się na Twoje propozycje zgadza. _________________ Doris |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pon, 12 Lut 2007, 09:29 Temat postu: |
|
|
Dobre przytoczenie Doris. Zgadzam sie najlepszym sposobem jest zmiana codziennej rutyny i ogolnie drobiazgi ktore czasem znacza tak wiele  _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|