| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
imperial  nowy

Sprawdzone: phx, The Edge
|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 04:28 Temat postu: pytanie odnosnie podrywu na fero!! |
|
|
Witam!!
Mam do was takie pytanie, czy mieliscie kiedys taką sytłacje ze np jestescie gdzies w klubie i spodobała wam sie jakas laska ( oczywiscie przed wyjsciem do klubu zatosowaliscie feromony np PHX ) więc zagadujecie do niej a ona was po prostu olała. Chodzi mi oto czy jak sie ma na sobie feromony i sie dobrze zagada to jest pewnosc ze laska na nas poleci? ( dodam rowniez ze jak się jest dosc atrakcyjnym )
PS pytam z tego powodu iż kupiłem próbkę pheromaxa i niewiem czego się moge spodziewac  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
emceHa potencjalny
|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 08:30 Temat postu: |
|
|
na pewno nie tego że każda laska wejdzie Ci do łóżka, za dużo zdarzeń losowych i wiele innych czynników wpływających na efekt podrywu.
Więcej praktyki a zlewania będzie mniej
No i pomyśl jak szybko zanudził byś się takim podrywaniem w którym każda dziewczyna ulega po 2min rozmowy. To jak granie w gre gdzie nie ma żadnego poziomu trudności. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
imperial  nowy

|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 08:39 Temat postu: |
|
|
no tu masz w 100% racje ze jak by dziewczyny tak łatwo ulegały to by było nudne. I niejestem nastawiony do tego tak ze się psikne fero zagadam do laski i po 10min ja przelece w kiblu na dyskotece tylko po prostu mam nadzieje ze laski pod wpływem fero a dokładnie PHX staną się bardziej otwarte
Chodzi mi tez o to ze teraz dopiero zaczynam tak naprawde zabawe z podrywaniem,przeczytałem rózne fora o tej tematyce i doszłem do wnosku ze potrzebny mi będzie jakis wspomagacz i trafiłem na to forum więc postanowiłem kupic próbke pheromaxa ale mimo to boje się ze podczas praktykowania na wejsciu dostane kosza i tu jest moj problem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 12:31 Temat postu: |
|
|
To sie zdarza.Nie boj sie dostac kosza, to bez sensu, po prostu na imprezie w klubie dobrze sie baw i to wszystko.Jezeli bedziesz chodzil na imprezy tylko na podryw to nic z tego.Baw sie, zaczynaj luzne rozmowy czy to z dziewczynami ktore Ci sie podobaja ale teakze ktore nie sa w Twoim typie.Te fajniejsze od razu zauwaza po tobie ze jestes kolesiem ktory lubi sie zabawic.Laski same beda przychodzic, uwierz mi .A co do fero to w stronie feromony.pl jest opisane jakie sa reakcje ludzi na dany feromon, to pokaze Tobie ogolny zarys jak to wyglada z feromonami.U mnie raz lepiej raz gorzej to dziala ale za kazdym razem jest wspaniale I macie racje- najwieksza satysfakcja jest wtedy, gdy "zdobedzie sie" dziewczyne, nad ktora trzeba bylo troche popracowac. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
imperial  nowy

|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 13:34 Temat postu: |
|
|
simon_85 dzięki wielkie zastosuje się do twoich rad chodziaz nie będzie to dla mnie takie proste bo chodziaz jeżdżę na dyskoteki masowo od 2 lat i miałem sporo 100% okazji żeby poznac fajną dziewczyne to zawsze musiałem cos z pieprzyc np:
Jestem sobie na dyskotece ide do baru po drina i z drinkiem poszłem sobie stanąc przy parkiecie no i ładnie wszystko elegancko i podbija domnie blondyneczka ( musze przyznac ze była naprawde ładna ) i pyta się mnie czy dam sie jej napic no to odruchowo wysunołem szklanke z drinkiem przed nia
ona wzieła napiła sie i zrobiła cos co mnie bardzo zaskoczyło a mianowicie jak juz sie napiła to językiem polizała na około wewnętrzną czesc szklanki i mi tego drinka oddała spojrzała się namnie i sie usmiechła a ja co zrobilem?
A to ze sobie z tamtat poszłem bo niewiedziałem jak mam doniej zagadac.
To było jakies pół roku temu i mysle ze się zmieniłem od tamtej pory do tego jeszcze Phx i mysle ze będzie pozytywnie
Pozdrawiam
Ps wiem ze dział gdzie się opowiada historie jest gdzie indziej ale to napisałem tak przy okazji  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 14:31 Temat postu: |
|
|
O kurde niezle spieprzyles ta okazje . Po 1 nie powinienes od razu jej dawac tego drinka.Tylko stales sie dla niej sponsorkiem i ona szczesliwa byla bo za darmo wyludzila od kolesia drinka.Najpierw powinienes powiedzec ze musi postarac sie z Toba w tancu np sexowny taniec i wtedy drink bedzie nagroda itp. I jeszcze jedno-do tej sytuacji kompletnie nie potrzebny Tobie byl Pheromax, co najwyzej NPA-do podniesienia "stajlu" i swobody.Pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
imperial  nowy

|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 14:48 Temat postu: |
|
|
Wież mi ze wtedy nie byłem w stanie racjonalnie myślec poniewaz niedosc ze
byłem pod wpływem szoku ( akcja z tą szklanką ) to jeszcze wszystko działo się tak szybko i do tego byłem mało doswiatczony co zrobic w takiej chwili ( chodziaz na to co wyżej napisałes pewnie bym i tak nawet teraz nie wpadł hehe ale na pewno pociągnoł bym to dalej niz wtedy).
Acha i mam jeszcze jedno pytanie czy pheromax tez pobudza tzn zwiększa pewnosc siebie chodziaz w cześci tak jak NPA ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Pon, 21 Lip 2008, 15:49 Temat postu: |
|
|
| Nie uzywam NPA bo nie widze sensu, ale po Pheromaxie czuje wieksza pewnosc siebie.Ale jak wczesniej gdzies pisalem najlepiej zaczac chodzic na silownie, (oczywiscie przypakowac w rozsadnym rozmiarze) i wtedy zadne NPA nie bedzie tobie potrzebne aby zwiekszyc pewnosc siebie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Wto, 22 Lip 2008, 19:54 Temat postu: |
|
|
| nie wydaje mi się, że chodzenie na silownie zwieksza pewność , a jeli nawet to jest to zgubne. Znam takich co jak zaczeli chodzic, to przez zbyt wielki mniemanie o sobie, kim to ja nie jestem doprowadziło do przykrych rzeczy. Ja bym polecał siłowanie jako dodatku do poprawienia naszego wizerunku i to taka siłownie z rozwagą, aa nie liczenie czy w lapie mam juz 40cm czy wiecej |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 22 Lip 2008, 21:56 Temat postu: |
|
|
Hehe pomyliles mnie z innym typem kolesia.Mnie malo obchodzi ile mam w lapie itp.Nie kozacze sie do innych, nie wyzywam i nie unosze sie pycha do kolesi.Wole przyjaznie pogadac przy piwku, na luzie sie pobawic A agresywny wogole nie jestem, bo po co samemu zaczynac bojki, a do mnie faceci nie wyskakuja z checia "solowy" wiec jest luz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|